Yakup Avsar,Naci Celik,Baris Cakir

Revizyon ameliyatını kime oldunuz acaba. Ben de doktor araştırıyorum revizyon ameliyatı için. Burnumda hiç kıkırdak bırakmamış yakup avşar. Kaburga kemiğinden kıkırdak alınması gerekiyo dedi bi kaç doktor. Siz nasıl çözdünüz durumu.

Bana özelden yazdığın mesajı okudum canim, keske buraya da yazabilseydin, herkes görsün, okusun. İnsanlar buradaki tavsiyelerle karar veriyorlar, yanlış kararlar vermesinler, Yakup Avşarın mağdur ettiği çok insan bana ulaşiyor ama burada yayınlamıyorlar yorumları, bana da pek cok doktor kaburga dedi, cok kikirdak cikartmış, ben de kaburgayi kabul etmedgim icin oldugum revizyonla yetinmeye çalışıyorum.

Bugün buraya üye oldum.Yani siteyi yeni yeni çözdüm. Başka yerlerde de şikayetlerimi belirtiyorum emin olun.

Yakup Avşar'a burun ameliyatı olmayı düşünüyordum hem nefes alamıyorum eğrilik var hem de estetik olmak istiyorum. Sonradan burun düşüklüğü, şekil bozukluğu, nefes alamama gibi nedenler olmasındansa çok çok pahalı bile olsa yakup beye olayım dedim ama sizin yorumları da görünce yakup beyin hastalarında da sorun olduğunu gördüm. İnternette kim reklam kim gerçek ayıramıyorum, kime ameliyat olmamı tavsiye edersiniz ?

Naci beye daraltmak vs İcin ben de burun revizyon dusunuyorum resminiz var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…