• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yakup Avşar'a ameliyat olmak isteyip pahalı bulanlar buraya

freetalking2010

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2010
161
7
96
İstanbul
Merhaba

Benim gibi Aykup Avşar'a ameliyat olmak isteyip fiyatı pahalı bulan arkadaş arıyorum.

Yakup Bey'in eşi Dilek Hnm'a fiyatı çok yüksek bulduğumu söyledim. Yakup Bey'in güzel iş çıkaracağından eminim fiyat konusu sorun olmazsa hiç düşünmem hemen yarın ameliyat olurum dedim. Gerçekten çok ilgilendi ve muayeneden sonra beni tekrar aradı. Kararını etkileyen tek şey fiyat mı, başka kafana takılan birşey var mı diye sordu. Kendisine bu fiyatlar çok yüksek, tamam hastane pahalı, o zaman sizde seçenecek sunun, daha uygun bir hastanede olsun seçeneğiniz de dedim.

Bu sitede benim gibi kişilerin yazılarını okudum. Ameliyat olmayı isteyen ama fiyat yüzünden vazgeçen. Bende Dilek Hnm'a Yakup Bey'e ameliyat olmaktan sırf fiyat yüzünden vazgeçen insanlar var, hatta bu fiyatlar insanlardan büyük tepki oluyor. İnsanlar kendini baştan yaratır diyor bu fiyatla dedim.

Beni dinledi ve tekrar görüşelim dedi. Tekrar görüşmeye gideceğim ve fiyat konusunda bütün derdimi dökeceğim. Şimdi benim gibi düşünen insanlar arıyorum. Belki bir kaç kişi bu şekilde bastırırsak, Yakup Bey'de bu durumdan haberdar olur ve bizde indirim alırız.

Muayeneye gittiğimde YAkup Bey' e ilk söylediğim fiyatınız çok yüksek, insanlar çok şikayetçi demiştim. Bunu eşine söylemiş. Eşide beni telefonla aradı ve Yakup Bey'e samimi açıklamarda bulunmuşsunuz dedi. Yani bir şekilde bunu dikkate aldılar. Lütfen benim gibi düşünenler bana ulaşsın. Muayeneye beraber bile gidebiliriz.

Lütfen kötü yorumlar yada tepki yazıları yazacak arkadaşlardan ricam topiğimde bu tarz tartışmalı şeyler yazılsın istemiyorum. Sadece benim gibi düşünen arkadaş arıyorum.

teşekkürler

valla 2 hafta once yazsaydın bu yazıyı bende varım dıyebılırdım aynı konu sebebıyle bende vazgectım yakup beyden çünkü! fıyatnı ogrenene kadar oyle kararlıydım kı resmen randevusuz muayenehanesıne gıdıp bıan once amelıyat olmalıyım dıye zorakı muayene ettırmıstım kendımı dusun...ama fıyatını ogrenınce hıcbırsey yapamadım fakat sonra onun neredeyse 4 te bırı fıtaytına amelıyat oldum ben ..... hala alcılı olmama ragmen burnum hos duruyor bence her zaman pahalı ıyı degıldır canım sende eger fıyatta bır cozum yapamazsan baska seceneklere bakmalısın benceee

free dilek hanimla bende fiyat yüzünden telefonlasmistim, yakup beye mail atmistim, ve yurtdisindan geldigim icin bana ayri fiyat uygulaniyor diye demistim, yakup beyin kendisi beni geri aradi, ama o an konusamadim, sonra dilek hanimla telefonlastim bi 20 dk...ama ameliyat olmaktan vazgecmedim. fiyat evet pahali, ama ben isvicredede olsaydim 10 000 franki gözden cikariyordum, e yakup beydede 10000 e mal olucak, birdem benim ikinci ameliyatim oldugu icin, isi garantiye almak istiyorum. bana 6500 euro denmisti, düsürseler belki 500 euro olur, ama bunada sükür. Benim este ye tepki vermemin nedeni yani daha cok yurt disindam geldigim icin benim fiyatin bu yüzden abarti oldugunu düsündügüm icindi:-))

ama dilek hanimla konustuktan sonra halloldu 24. subatta ameliyat oluyorum..

bencede canım yakup bey bu konuda bi dahi bence...ona ameliyat olupda memnun kalmayan bir kişiye bile rastlamadım..harika bi cerrah bence..sonra benım gibi o kadar para veremem deyip estetiğin e sinden anlamayan adamlara ameliyat olursan o kadar acıyı çektiğinle kalırsın

arkadaşlar bende yakup beye gittim ve görüştüm.Dilek Hn.'la fiyat konusunda görüştük ama malesef fazla bişey yapmıyorlar.Bende o yüzden kararımdan vazgeçtim.Maddi durumu iyi olan arkadaşlar düşünebilir,ama türkiyenin bugünkü şartlarında bu para çok yüksek ve ayrıca sadece yakup avşar'da yok bir yığın çok iyi plastik cerrahı doktorlarımız var.Bende şuan başka bir doktora kararverdim ve o doktor olucam.

bende önce ameliyat için yakup beyi düşünüyordum. ama fiyatlar çok yükselince bende vazgeçtim ve emre ilhana ameliyat olmaya karar verdim

Arkadaslar, ben doktorun cok iyi bi cerrah olduguna emindim ve hala da eminim! Fakat artik degisselerde yine onu tercih etmiyecegim-nedenini söyliyeyim. Ben burnumu yaptirmaya karar verdigim zamanlari yani gecen sen subat ayinda doktora mesaj attim ve bana cift ameliyat icin hakikatden uygun bi fiyat vermisdi..Yani uygun dedigim sartlara göre normal bi fiyat idi. bi kac ay sonra yani tam kesin karar aldiktan sonra bana farkli bi rakam söylediler. Hatta ben doktor bey cok daha önceleri kafama koymusdum, sirf iranli yani ögrenimini iranda yaptigi icin. Burda , yani almanya da iranli doktorlarin burun konusunda cok profesyonel olduklar biliniyor! Ve bence hakikatden de öyle! Iranli arkadaslirim var irana izine gidip cok sahane burunlarla döndüler. anliyacaginiz sirf bunu icin onu cok tercih ediyordum, yani mikro cerrahi beni etkilemedi..Sonra dan tekrar aradim esteyi ve bana korkun rakamlar söylediler , üc asistani degisik fiyatlar belirti yani 500 euro asagi 500 euro yukari-farkli farkli ama cok pahalli...Gerci acik söyliyeyim o fiyati bile ödemeye raziydim taaki asistaninin biri O BIR MARKA demesi beni cok ama cok feci halde sinirlendirdi!!!! Ben koluma canta almiyorum dedim, sadece iyi bir doktorun hizmetlerinden yeteneginden faydalanmak istiyorum dedim...Ve sonunda bu calisma felsefesinin bana göre olmadigini anladim...

Arkadaslar, ben doktorun cok iyi bi cerrah olduguna emindim ve hala da eminim! Fakat artik degisselerde yine onu tercih etmiyecegim-nedenini söyliyeyim. Ben burnumu yaptirmaya karar verdigim zamanlari yani gecen sen subat ayinda doktora mesaj attim ve bana cift ameliyat icin hakikatden uygun bi fiyat vermisdi..Yani uygun dedigim sartlara göre normal bi fiyat idi. bi kac ay sonra yani tam kesin karar aldiktan sonra bana farkli bi rakam söylediler. Hatta ben doktor bey cok daha önceleri kafama koymusdum, sirf iranli yani ögrenimini iranda yaptigi icin. Burda , yani almanya da iranli doktorlarin burun konusunda cok profesyonel olduklar biliniyor! Ve bence hakikatden de öyle! Iranli arkadaslirim var irana izine gidip cok sahane burunlarla döndüler. anliyacaginiz sirf bunu icin onu cok tercih ediyordum, yani mikro cerrahi beni etkilemedi..Sonra dan tekrar aradim esteyi ve bana korkun rakamlar söylediler , üc asistani degisik fiyatlar belirti yani 500 euro asagi 500 euro yukari-farkli farkli ama cok pahalli...Gerci acik söyliyeyim o fiyati bile ödemeye raziydim taaki asistaninin biri O BIR MARKA demesi beni cok ama cok feci halde sinirlendirdi!!!! Ben koluma canta almiyorum dedim, sadece iyi bir doktorun hizmetlerinden yeteneginden faydalanmak istiyorum dedim...Ve sonunda bu calisma felsefesinin bana göre olmadigini anladim...

Ya arkadaslar bu kadar pahaliya ameliyat eden doktorlari anlamiyorum. Bi ameliyat ne kadara mal oluyorki sanki. Bunlaar resemen isimlerine güvenip bu parayi aliyorlar, yoksa yakaup avsardan daha iyi ve uygun doktorlarda vardir. En basit örnek Emre ilhan. bence her kes bir olmali ve bu pahali doktorlara gitmemeliki, bu da onlarin aklini basina getirir belki. Kim 10000 frank veya 6500 euro bi cirpida ödeye bilirki heleki bu zamanda. arabami aliyosun evmi anlamadim. :-((((((

arkadaşlar bende haftaya görüşmeye gidicem yakup avşarla.buzamana kadar bunumu yaptırmayı pek düşünmemiştim ama yakup avşar bu konuda kendine çok güveniyor.daha para konusunu konusmadık umarım çok pahalı deildir.tam fiyat bilen arkadslar bana yazabilirmi?

Ya arkadaslar bu kadar pahaliya ameliyat eden doktorlari anlamiyorum. Bi ameliyat ne kadara mal oluyorki sanki. Bunlaar resemen isimlerine güvenip bu parayi aliyorlar, yoksa yakaup avsardan daha iyi ve uygun doktorlarda vardir. En basit örnek Emre ilhan. bence her kes bir olmali ve bu pahali doktorlara gitmemeliki, bu da onlarin aklini basina getirir belki. Kim 10000 frank veya 6500 euro bi cirpida ödeye bilirki heleki bu zamanda.arabami aliyosun evmi anlamadim. :-((((((

:delphin: :delphin: :delphin: :delphin:
lafiimi calmissin anaciiim aklinialirimsmile

bebekkkk .!.:
arkadaşlar bende haftaya görüşmeye gidicem yakup avşarla.buzamana kadar bunumu yaptırmayı pek düşünmemiştim ama yakup avşar bu konuda kendine çok güveniyor.daha para konusunu konusmadık umarım çok pahalı deildir.tam fiyat bilen arkadslar bana yazabilirmi?
yazayim cnm 9500-11500tl'cikk :delphin:

Bebekkk

ılk defa ameliyat olacaksan 8.500 istiyor. Benim dişlerimde problem olmasa hiç düşünmeyeceğim ama
8.500 u oraya verınce metelık kalmıyor dişlerimide yaptıramıyorum. Bakalım yarın tekrar gıdecegım fiyat için ne kadar zolu bir süreç bu karar verme aşaması.

bence de fiyatını düşürmeli sırf bu yüzden vazgeçen insanlar var.biraz gerçekçi olmalı bu fiyat araba alır gibi..bence çok saçma.saygı duyuyorum doktorluguna basarılı ama isim yaptım diye de bu kadar olmamalı.

merhaba arkadaslar bende yakup beye gittim ama ben im durumum biraz farklıydı ben daha önce ameliyat oldum ve berbat bir haldeydi burnum dr ismini bile anmak istemiyorum
Yakup bey burnum için yapılabilecek pek birseyin olmadıgını, yapabileceğinin birkaç dokunuşla düzeltmek bununda herdefasında 9000 lr mal olacagıydı
bunun hastaneyle kullanılan teknikle verilen hizmetle alakası olmadığını düsünüyorum.
Bende Barış Çakır'a gittim o da yapabileceklerini anlattı planladık ve ameliyat oldum ve inanın bu kadar iyi bişey çıkacagına inanmamıştım (yarı fiyatına iyi bir hastane ilgi alaka fazlasıyla vardı zaten)
en zoru karar vermek ve güvenmek ben doktorumu size tavsiye ederim

Ben de Yakup avsar´a ameliyat olmayi düsünüyordum ama fiyati görünce vazgectim.
Elbetteki emek kendisinin, ama Türkiye de yasadigimiz unutulmamali...Biraz makul
olmak gerekir,sahsen Avrupanin hic bir yerinde hekimler arasinda böyle ucurum fiyatlarin oldugunu
görmedim, Türkiye de ise, ne kadar pahali o kadar kaliteli anlayisi güdülüyor bu ayakkabidan tutalim da
estetik ameliyatlarina kadar böyle.
Tabirimi hosgörün ama, kaziklanmanin adi kalite olmamali, hele marka hic olmamali.

merhaba arkadaslar bende yakup beye gittim ama ben im durumum biraz farklıydı ben daha önce ameliyat oldum ve berbat bir haldeydi burnum dr ismini bile anmak istemiyorum
Yakup bey burnum için yapılabilecek pek birseyin olmadıgını, yapabileceğinin birkaç dokunuşla düzeltmek bununda herdefasında 9000 lr mal olacagıydı
bunun hastaneyle kullanılan teknikle verilen hizmetle alakası olmadığını düsünüyorum.
Bende Barış Çakır'a gittim o da yapabileceklerini anlattı planladık ve ameliyat oldum ve inanın bu kadar iyi bişey çıkacagına inanmamıştım (yarı fiyatına iyi bir hastane ilgi alaka fazlasıyla vardı zaten)
en zoru karar vermek ve güvenmek ben doktorumu size tavsiye ederim

merhaba aslii mümkünse fotoğraflarını koyabilirmisin. ben de barış beyin yaptığı burunları çok beğeniyorum. senin burnun nasıl oldu acaba. ve ameliyatını ne zaman oldun?

Back
X