- Konu Sahibi freetalking2010
arkdslarr ben tam bır ay öncee amelıyat oldummm bunun olmadan öncee tam bır seene arastırdımm benım için doktorunn nekdr güzel yerde ofısıı yadaa çok ıkna edıcıı veegüzel konusmasıda degıl benım için yaptıgııı iş önemlıı ee tabı bu da resımlerde olucak seylerde degıl resımde görüdügümm burunlarr nekdr güzel olsaada benı etkılemezz tabı bu arastırmamı yaptıgımda bı bayanla kofuade tanıstık ınanılmaz güzel bır burunn dogal vee ektılıcıdııı ona sordugummmda bana zübeyir örter kendısıı kocaeli izmit devlet hastasınıı plastık cehredıı tabı gıttımm muhannesıne ama bazı nedenlerden dolayı olamadımm o sıradaa bayan arkdslaa görüsmemm mukun olmadıı daha sonra gene ararsılaraa geçtımm ama bır süree sonraa genee zübeyirr beyın bı hastasıla denk geldım izmit bıraz küçük bırsey oldunda arkdslar ınanılmaz bı burunn bukdr güzel olmazz sonra gene bırıne denk geldımm hemsıre oda siddetlee önerdıı ee utnaa sıkılaa gıttımm çünkü olucagım tarıhte olamdıgdan bazı nedenlerden dolayı kendısıle görsmemm yaptımm ve söyledıgıı tek sey dogalıkk dedııı vee kendısıı devlet hastesınde doktoruu oldugunda orda yaptırmak iştedim neden kalıcagım bırgun sonuçta bosubosunaa fazla ücret vermk iştemedımm ama hastaneeye girdigimde berıı ınanılmazz iyi karsılandımm sonuçtaa önemlı olann doktorr vee zatennn oraya gıttgımdee gayettte hersey ıı geçtıı amelıyatttan sonra bir kaç ilgin sey olduu hiç şişkinlik olmadıı morarmadaa olmadıııı hemde hiççç tanpomlarıda cıkarladıgıı günddeee acı felanda olmadıı sadece çok hafıf bır sızı okdrr vee sonuçmuu ınanlımazz güzel bı burunn size tek tavsıyem ne resımlere bakın nedenn ünlü olmasınaa sade ve sadece ellınden gelıyorsaa yaptıgıı kişilerıı bakın yanı onlarlaa görüsünnn bakın ıncelıyınn karar verıın ve burdaa ınnamazz büyük paralarr geçıyorr ben bunun yarısıı kadr dan bılee az yaptrdımm bukdrr büyük paralarr çok vee doktorumaa okdr ıyımıkıı vee bugun tam bır ay olduu çok ta mutluyum suan burda yeıyım ama resımlerıı koymarı ögrendımdee sizler eşkisini ve yenısıı paylamakk işterimm