- Konu Sahibi freetalking2010
-
ftsk döktümüşssün teşekkürler :) Senin tasarımında güzel ama çok ufak olmuş benim yüzüm uzun bir yüz sonra burunsuz gibi olurum önden. Bende Yakup Bey'in fiyatını pahalı buluyorum. Aklımda Emre İlhan var aslında. Onu göreceğim birde Fethi Orak var. Emre Bey 4-4,5 arası bir rakkam veriyormuş..
Ben ameliyattan korkanlardan değilim bir an önce karar verip o sedyeye yatmak ve nişanımdan önce herşey bitsin istiyorum. yan proffilden doya doya resim çektirmek istiyorum. Çok heycanlıyım yerimde duramıyorum.
Yorumlarınız için teşekkürler benim için çok değerli. Sabah işe gelir gelmez ilk işim resımlerı komayk oldu. Her 5 dk bir yorum geldi mi diye bakıyorum :)
Benim burnum yüzüme göre kısa olduğu için kavis verince nasılda küçülmüş. Şanslımıyım şanssızmı karar veremedim. Biraz daha büyük olsa daha çok şekil imkanım olurdu herhalde :)
Bu arada bu siteyi bir türlü tam anlamıyla kullanmıyorum arkaşalık teklifi nasıl yapılıyor
cevoo hakkında hayırlısını diliyorum. Cumartesi bakalım Emre Bey neler diyecek. Benimde kafamda şuanda varsa yoksa Emre Bey burda okuduklarımdan çok etkileniyorum. YAkup Bey artık bir marka olmuş ve maalesef markalar pahalı oluyor. Dediğin gibi parada hiç kolay kazanılmıyor üstelik ben bu amliyat için kredi çektim. Ayrıca dişlerimin durumuda içler acısı. Eğer dediğiniz gibi Emre Bey ile anlaşırsam bana 4 bin lira kalmış olacak buda benim diş param olsun :) benim kaportada düzeltilmesi gereken çok şey var kızlar anlayacağınız eee güzellik için herşey mübahtır diyenlerdenim ben...
Resmime bakıyorumda bunca yıl bu çirkin burunla nasıl gezmişim.
Freetalking...bence cok güzel olmus her iki tasarimda....ki bence Yakup Avsar tasarim yaparken kisinin tüm yüzünü görüyo tabi...benim anlamadigim sey su; herkes neden kafayi bozmus su "kavis"le ben bunu gercekten anlamiyorum...yani okadar zahmete falan giriliyo madem para veriliyo ameliyat oldugu belli olsun? bumu yani tüm nedeni? Farz edinki yakup beyin yapmis oldugu gibi burnu olan biri gitse doktora ben ameliyat olmak istiyorum cünki hic kavisli degil dese, sizce ne der o doktor? yani ameliyat olmak isteyen ilk basta "normal" bir burna sahip olmak istemiyomu daha güzel olsun artik göze carpmayayim diye olmuyomu? Bir yüze yakismadiktan sonra yine göze carpicak o kisi, ameliyat olmus bu hic dogal degil desinler istemezdim ben sahsen....yani gayat güzel ve "dogal" bir tasarim olmus Yakup beyinki....bence güzel...kavis diye bir moda cikmis almis basini gidiyo...bu moda isi degilki insanin kendisini biraz daha sevmesi icin bir tür tedavi gerekkli bisey...her tasarima veya ameliat olmus kisinin burnuna bakarken sadece burna bakmayin derim...tüm yüze ve görünüse bakilmali uyumlu olmali...bende Yakup Beyde ameliyat olcam....yani kararimi verdim...bu yil olmayi düsünüyorum...Para konusuna gelince bencede cok fazla...ödeyen öder ödemeyen baskasina gider...ben 2 yildir para biriktiriyorum...nezaman kendime bisey aldim hatirlamiyorum...okadar önemli benim icin yani...ve o yüzden en cok güvendigim kisiye ve teknige sahip olana gitcem...oda benim icin Yakup Avsar...herkes kendi durumuna zevkine göre karar versin...herkesin fiyat üzerine tartismasi Yakup beyin parasini kazanmasini engellemiyo cünkü bu parayi ödeyenlerde var...herkes kendi bilir yani...O adamla evlencek degilim ya banane neden okadar aliyo falan...belki etik degil ama bu adamin isini iyi yapmasini engellemmiyo aksine belkide bu kadar aliyorum diye daha iyi yapiyodur zemuszemus
Her neyse arkadaslar Allah herkese en hayirlisini nasip etsin...herkesin gönlüne göre versin...ben kendim icin sadece artik ameliyat olup daha güzel görünmek istiyorum eminim herkesin dilegi budur zatan...herkese bol sanslar hayirli ameliyatlar...
Özellikle senin yorumunu elestirdigimi nerden cikardin veya sana hesap sordugumu???
genel olarak cok fazla okunan bisey oldugu icin ben kavislere takilmis dedim...daha hos duruyo demissin...bu da bir yorum ve zevk meselesi bende kendi fikrimi söyledim...hep öyle denir ya...ayrica kavisli begenmiyorumda demedim....yalniz tek o tarz burunlar güzelmis gibi geliyo herkese demek ISTEDIM ´DE ANLASILMADI cünkü herkes yorum yapiyo karsilik her nasil verilirse verilsin ve nasil olursa olsun ayni sekilde yorum oldugu unutuluyo....ben gercekten özellikle senin yorumunu göz önüne alarak yazmadim...ben bu forumda fark ettiklerimi yansitmaya calistim...fazla para aliyo ondan güzel yapiyo derken biraz dalga gectim yani...neyse...ne yaparsaniz yapin...:umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?