yakup kumtepenin hastası olanlar buraya lütfen....

nergiz84

Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2014
26
4
8
Erzincan
arkadaşlar iki tüp bebek tedavim için büyük şehirlerde çare aradım olmadı. bunlardan biride Anatolia tüp bebek merkeziydi. olmayınca olmuyormuş.pahalı merkez büyük merkez hikaye sanki. bu işler nasip...şimdi artık 3.tüp bebek tedavisi için erzuruma gitmeyi düşünüyorum.orda tedavi görenler ortam hakkında , doktorlar hakkında bilgi verebilirler mi? tecrübelerinizi paylaşın lütfen....

Son düzenleme:
arkadaşlar iki tüp bebek tedavim için büyük şehirlerde çare aradım olmadı. bunlardan biride Anatolia tüp bebek merkeziydi. olmayınca olmuyormuş.pahalı merkez büyük merkez hikaye sanki. bu işler nasip...şimdi artık 3.tüp bebek tedavisi için erzuruma gitmeyi düşünüyorum.orda tedavi görenler ortam hakkında , doktorlar hakkında bilgi verebilirler mi? tecrübelerinizi paylaşın lütfen....

Ben yakup kumtepenin hastasıyım.İlk tüp bebek denememde çok şükür hamile kaldım ve doğum yaptım.Yakup bey işini çok seven mükemmel bir insan.Asla saat 5 oldu çıkayım demez.akşam 9 lara kadar hastanede durduğunu biliyorum.

Ben yakup kumtepenin hastasıyım.İlk tüp bebek denememde çok şükür hamile kaldım ve doğum yaptım.Yakup bey işini çok seven mükemmel bir insan.Asla saat 5 oldu çıkayım demez.akşam 9 lara kadar hastanede durduğunu biliyorum.

iki gün önce kendisiyle görüşmeye gittik.evet kendisi çok iyi biri, çok iyi karşıladı.ama benim iki düşükten sonra pgt yaptırmam imsi yaptırmam lazım maalesef, erzurumda ne pgt ne de imsi varmış.isterseniz istanbulda başka bir merkeze sizi yönlendirebilirim dedi, ama orada çok pahalı özel bir hastane....hayal kırıklığıyla döndük geri.yoksa çok istiyordum yakup beye gitmeyi....

Son düzenleme:
Merhabalar bende Yakup hocanın hastasıyım ama biz ücreti konuşmadık siz ne kadar ücret ödediniz?bilgilendirirseniz çok sevinirim 🥰

Back
X