• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yalaka kocam ve lanet ailesi

Size karşı olan sevgisi başkalarının ağzına bakıyorsa zaten adamlık beklemeyin

Bi kere olsun diyemedii benim karım hamile benim cocugm sizin yegeniniz bu kiza eziyet etmeyin diyemedi ...hele bu son yaptgindan sonra yaktim artık gemileri

Ahh şu erkekler :-( sogumuşmuş bebeği oluyor be böyle dusuncesiz erkekle napiyon uz allah askina ya bari bebeğinizi düşünün

Neden baştan ve güzelce anlatmıyorsunuz?
Bence sakinleşmek için kendinize varsa ılık bir süt koyun, belki içine çok az kahve.. İçinize atmadan, sinirlenmeden, gebe olduğunuzu hatırlayarak anlatın.. İçinizde kalmasın.. Fevriyetle değil.. Sakin kelimelerle..

Ben de anlamadim pek. İyi bir şekilde ayrılıp annenin evine gittiniz sonra sizi arayıp sogudugunu mu söyledi? ?

Ne diyip doldurmuslar?

Dobraliktan kaybettim derken ne kastediyorsunuz?

Cnm bnm başta yapmışn hatayı. Bi erkekle asla ailesne karşı tartışma. Haklıda olsan haksızda olsan üzülen sen olursun. Tatlı dille ve saf konuşacaksın . Annen böyle dedi ama yaşlıdr die sustm sende bşi söyleme aşkm ""diceksin :KK60: yada o annesne ailesine en ufak sinrnde boşver btnm alttan alalm diceksin. Ailesinin yanında eşinle o kadar skı fıkı olkii çatlasınlar. Dedğmi unutma ailesini kötüleme ona karşı. Üzülürsün. Bişe istiyosan eşinden eşref saatini bul o zmn iste. Seni kıramasın.
Öfkeyle kalkan zararla oturur.

tercüme ediyorum anladığım kadarıyla. Eşinin ailesi genel anlamda kötü davranıyor. Arkadaşımız hamile 1 haftalığına kendi ailesinin yanına gidiyor bu süreçte kocası ailesinin gazına gelip "senden soğudum olmuyor" diyor telefonda. başka bir şey anlayan eklesin :/ not: hamile karısına senden soğudum diyen kişiden bırakın koca olmayı hayvan bile olmaz...

kusura bakmayın ama ailesine ve kocanıza karşı herşeyi dediniz onların yanında umarım böyle değilsinizdir ...Herkesin evi ailesi dörtdörtlük değil tabi ama suç tek tarafta olmaz önce bir sakince anlatın neler yaptıklarını ki bizde ona göre yorum yapalım ...

Ama ben cok merak ettim...dinlendinsen, sinirin de gectiyse soyle sakin sakin anlat da sen de rahatla biz de.

Allahin belasi bir koca surekli lanet ailesini savunan etmedikleri kalmadi yalaka kocam tepesine cikartti onlari ...serefsizler sinsice oynadi oyunlari dobraligimdan kaybettim nasil oyun oynanir nasil laf sokulur varmiii bilen
git annenle evlen annenle yat de boşa defolsun gitsin

Back
X