Yalaka kocam

Yalnız şöyle bi şey var.Bazı arkadaşlar yalakalık ve cilve demişler ya.Ona bende gıcık olurum ve çok sert tepki veririm.Huyumu da bilir.Çünkü başka biri yaptığında bile tepki veririm.Benim ki şebeklik yapıyor.O yüzden sevimli geliyor bana.
Bi de ''ben senin gibi iyice kibarlaşsam erkek İŞ ARKADAŞLARIma'' diyorum.''Saçmalama'' diyor..Hey allahım ya..''Ee sende saçmalamışsın madem'' demek istiyorum demiyorum susuyorum.....

Son düzenleme:
Adamlar sevimlilik yapıp konuyu kapatsa bir dert, cevap verip uzatsa konu iyice büyüse ayrı bir dert..
Biz kadınlar ne istiyoruz bilmiyorummm:111:

Arkadaslar dert degil ama sinir oluyorum. Ben eşime kızdıgım da yanii o kızdırdıgı birsey yaptıgında hemen yalaka moduna geçiyor insan hatasını bilmez mi bal gibi de biliyor çünkü :19:
bir bakıyorum etrafımda pervane yalaka bir adam bu hoşuna gider kimi insanın ama benim gitmiyor hatası için yalaka gibi gezdigini biliyorum bogasım geliyor benim kızgınlıgımı unutturunca normale dönüyor zaten.
Mesela bir kadın arasın iş için yada bankadan falan o ses tonu neredeyse on kat inceliyor Allah'ım diyorum bu ne kibarlık karısına odun gibi konuşur :47:
Bu erkeklerin hepsimi böyle ne sinirler Allah'ım...........

hiç değilse bi çaba sarfediyor hm suçlu hem güçlü olup iki gün surat asanlardan olsaydı kocan görürdün o çok kızdığın yalakalığı dört gözle aramazmıydın:27::27::27:
yaww ses meselesine gelince o sadece erkeklerin değil insanların 100/80 var ence büyütülecek bişey değil şükretmeyi bilmek lazı:34::34::34::34:

Arkadaslar dert degil ama sinir oluyorum. Ben eşime kızdıgım da yanii o kızdırdıgı birsey yaptıgında hemen yalaka moduna geçiyor insan hatasını bilmez mi bal gibi de biliyor çünkü :19:
bir bakıyorum etrafımda pervane yalaka bir adam bu hoşuna gider kimi insanın ama benim gitmiyor hatası için yalaka gibi gezdigini biliyorum bogasım geliyor benim kızgınlıgımı unutturunca normale dönüyor zaten.
Mesela bir kadın arasın iş için yada bankadan falan o ses tonu neredeyse on kat inceliyor Allah'ım diyorum bu ne kibarlık karısına odun gibi konuşur :47:
Bu erkeklerin hepsimi böyle ne sinirler Allah'ım...........

sinirlenebılrsın ama hem suçlu hem güçlü olmaktan iyidir bence

Benim kıskanç oldugumu biliyor adımlarını ona göre atsın ama demi. Sonra ne o beni nede ben onu kırmayayım :44:
Erkekler kadınlar kadar ince düşünemiyorlar karşıdaki insan yanlış anlayadabilir çok incelmenin anlamı yok konuş adam gibi işin bitisn kapat aynı seyi kadına bes kere tekrarladı kadının kapatası gelmedi :47:
Ne kızacagım seyler yapsın nede yalakalık ben onu oldugu gibi seviyorum kibarlığın anlamı yok :41:

Benim kıskanç oldugumu biliyor adımlarını ona göre atsın ama demi. Sonra ne o beni nede ben onu kırmayayım :44:
Erkekler kadınlar kadar ince düşünemiyorlar karşıdaki insan yanlış anlayadabilir çok incelmenin anlamı yok konuş adam gibi işin bitisn kapat aynı seyi kadına bes kere tekrarladı kadının kapatası gelmedi :47:
Ne kızacagım seyler yapsın nede yalakalık ben onu oldugu gibi seviyorum kibarlığın anlamı yok :41:

Sen baya bi hararetlenmişsin.Daha çok doldurma kendini.Eşine de sinirin geçene kadar acıdım.Adam sen sinirlendikçe daha çok yalakalık(senin tabirinle) yapacak.Sen daha çok sinirlencen..Eyvahh.Kısır döngü.Şirketini ara bari sen yatışana kadar şehir dışına falan göndersinler:))Bende öyleyim:-((

aynı kaynım...
eltim küs kalamıyor onunla..
saçma sapan şeyler yapıp güldürüyor kızı.. ve eltim de siz gibi boğası geliyo...
geçen günkü olayı anlatıyor.. şiddetli bir kavga sonrası kaynım yere yatmış, çocuğun oyuncak arabasını almış, üstünden geçirip "K....e bakarmısın? araba ezdi beni" diyomuş.. gülermisin ağlarmısın?
Başka zaman eltimin bulunduğu odanın kapısından bakıp kirli çorabını sallıyomuş şebeklik yapacak diye..
amaa kavga anında kavgasını ediyo tabi, pişman olunca yalaka.. :10:

bu sesi inceltme olayı çok sinir bişey ya
bi keresinde müşteri hizmetlerini aradı benimki sesi değişti hemen bayanla konuşunca
sinir oldum bana kibar ol dedim elin kızına kibar olcaksın da nolcak
çok sinirlendim şimdi ya boğasım geldi valla

KK'da konu başlığında son nokta umarım bu olur.

yahu koynunda yatıyorsunuz adamın,

buraya gelmiş yalaka kocam diyorsunuz...

" eşim beni ciddiye almıyor" diye başlık yazın.

yok görücü usulüne dönelim biz.

aşk meşk olmasın evliliklerde. Saygı olsun yeter.

Sonra böyle cıvık ifadeler çıkıyor ortaya...

Sizin yalakalık dediğiniz eşinizin gönlünüzü almaya çalışması. Bu çok güzel bir huy. Zaman içerisinde bundan bile vazgeçerse arar olursunuz.

Yaw adamlar da ne yapsa yaranamıyo ha :27:
umursamaz öküzün biri olsa dah amı iyi daha mı mutlu olacaktın ?
Hem iş görüşmesidir vs ciddi görüşmeşerde bi zkadınlar da olduğumuz gibi konuşmuyoruz, en azından ben öyle...

bizede yaranılmıyo be kardeşimmm :)) aslında maço erkek severiz ama bize karışmasınıda istemeyiz kıskansın isteriz kıskanınca katlanamayız hatasını anlamasını isteriz yalakalık yapmasından hoşlanmayız :) iyiki erkek diilim :)

aynı kaynım...
eltim küs kalamıyor onunla..
saçma sapan şeyler yapıp güldürüyor kızı.. ve eltim de siz gibi boğası geliyo...
geçen günkü olayı anlatıyor.. şiddetli bir kavga sonrası kaynım yere yatmış, çocuğun oyuncak arabasını almış, üstünden geçirip "K....e bakarmısın? araba ezdi beni" diyomuş.. gülermisin ağlarmısın?
Başka zaman eltimin bulunduğu odanın kapısından bakıp kirli çorabını sallıyomuş şebeklik yapacak diye..
amaa kavga anında kavgasını ediyo tabi, pişman olunca yalaka.. :10:

Ay yok ya bu bana da sevimli gelmez sanırım..

Back
X