• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalan affedilir mi?

Jumblante

Guru
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2009
7.437
987
363
İyi geceler...
çok güzel hatta muhteşem giden bi ilişkim vardı.
tatile gitti erkek arkadaşım.
normalde biz birbirimizin hiçbi şeyine pek fazla karışmıyoruz tabiki istisnalar dışında.
tatildeyken bana söylemeden bi mekana gitmiş. bu bi şekilde benim karşıma çıktı. sonra ben tatile gittiği arkadaşları ve kızlarla fotoğrafını gördüm.
6 ay içerisinde bana tek bi yanlış yapmadı dedim ya muhteşem bi ilişki yaşattı.
kızlarla arasında hiçbir şey olmamış bunun üzerine o ve arkadaşları yemin etti. ben yalana tahammül edemediğim için ayrıldım. şimdi sizlere sorum bu affedilir mi?
YALAN AFFEDİLİR Mİ?

bu konuda ne kadar hassas olduğunuzu belirtip tavır alabilirdiniz ama ayrılık fazla olmuş bence.
yani erkekleri çok sıkınca böyle yalanlar söyleyebiliyorlar..
sonuçta bir şey de yapmamış...

bu konuda ne kadar hassas olduğunuzu belirtip tavır alabilirdiniz ama ayrılık fazla olmuş bence.
yani erkekleri çok sıkınca böyle yalanlar söyleyebiliyorlar..
sonuçta bir şey de yapmamış...
keşke bunu çok sıktığım için yapsaydı ama dedim ya çok karışmayız birbirimize. gittiğimiz yerlerden haberdar ederiz sadece.

Muhtemelen gittiğini ve kızların da olduğunu söylese yine ayrılırdınız. O yüzden risk almış. Ayrılmayı gerektirecek bir sorun yok bence.

Muhtemelen gittiğini ve kızların da olduğunu söylese yine ayrılırdınız. O yüzden risk almış. Ayrılmayı gerektirecek bir sorun yok bence.
kızların olduğunu bilsem de ona güvendiğim için ayrılmayı düşünmezdim. zaten sorun söylememesi. o da zaten söyleyemediğini söylüyor. teşekkür ederim yorumunuz için

keşke bunu çok sıktığım için yapsaydı ama dedim ya çok karışmayız birbirimize. gittiğimiz yerlerden haberdar ederiz sadece.
sizi boş yere huzursuz etmek istememiştir.
karışmayız diyorsunuz
eğer karışmasanız bu tepkiyi vermezdiniz bence.sevgiliniz de bu yüzden söylememiştir.
yine sizi düşünerek yalan söylemiş.

Herkesin kafasındaki yalan tanımı farklı, söylememek her durumda yalana girmez bence, yemin etmek yalanı ölçmez yine bana göre, muhteşem bir ilişkiye inanmam mesela o kadar göreceli bir şey ki bu. Affetmek de öyle ha keza x2 karmaşıklaştırıyor cevabı.

sizi boş yere huzursuz etmek istememiştir.
karışmayız diyorsunuz
eğer karışmasanız bu tepkiyi vermezdiniz bence.sevgiliniz de bu yüzden söylememiştir.
yine sizi düşünerek yalan söylemiş.
gerçekten karışmayız. gereksiz kıskançlık yapmak zaten huyum olmadı hiçbi zaman. ondan sonra mekana gidecem demişti benim daha bu olaydan haberim olmadan önce tamam demiştim. o gün saat 12 olduğu için söyleyememiş nedeninin anlayamadığım bi şekilde.

Herkesin kafasındaki yalan tanımı farklı, söylememek her durumda yalana girmez bence, yemin etmek yalanı ölçmez yine bana göre, muhteşem bir ilişkiye inanmam mesela o kadar göreceli bir şey ki bu. Affetmek de öyle ha keza x2 karmaşıklaştırıyor cevabı.
daha önce hiç böyle güzel bi ilişki yaşamadığım için muhteşem diye adlandırıyor olabilirim haklısınız. evet tam olarak yalan da değil söylemedi hiçbir şey. biraz gerizekalı yerine koymak oluyor sanırım bu. nasılsa haberi olmayacak diye düşünerek.

gerçekten karışmayız. gereksiz kıskançlık yapmak zaten huyum olmadı hiçbi zaman. ondan sonra mekana gidecem demişti benim daha bu olaydan haberim olmadan önce tamam demiştim. o gün saat 12 olduğu için söyleyememiş nedeninin anlayamadığım bi şekilde.
hiç kurcalamayın bence.seviyorsanız bu çokta geçerli bi ayrılma sebebi değil.
belki gerçekten masumca bir yalan.değilse bile başka şekilde karşınıza çıkarır o zaman sebebiniz geçerli olur.
kimler neleri affetmiyor.sevgi herzaman bulunmaz.tabi bu konuda konuşun yalan istemediğinizi söyleyin.

daha önce hiç böyle güzel bi ilişki yaşamadığım için muhteşem diye adlandırıyor olabilirim haklısınız. evet tam olarak yalan da değil söylemedi hiçbir şey. biraz gerizekalı yerine koymak oluyor sanırım bu. nasılsa haberi olmayacak diye düşünerek.

Dışardan bakarsam kandırılmak gibi evet ama fotoğrafa denk gelmeseydiniz bunu bilemeyecektiniz, ilişkiniz devam edecekti, sonradan söyleyip söylemeyeceğini de bilmiyoruz.

Tatile gitmesini kabul edip, her adımdan haberdar olabilmek bana pek olası gelmiyor. Neden kabul ettiniz demiyorum kesinlikle.

hiç kurcalamayın bence.seviyorsanız bu çokta geçerli bi ayrılma sebebi değil.
belki gerçekten masumca bir yalan.değilse bile başka şekilde karşınıza çıkarır o zaman sebebiniz geçerli olur.
kimler neleri affetmiyor.sevgi herzaman bulunmaz.tabi bu konuda konuşun yalan istemediğinizi söyleyin.
aklımı tek çelen bu sevgi her zaman bulunmaz olayı zaten. çok teşekkür ederim yorumunuz için.

Dışardan bakarsam kandırılmak gibi evet ama fotoğrafa denk gelmeseydiniz bunu bilemeyecektiniz, ilişkiniz devam edecekti, sonradan söyleyip söylemeyeceğini de bilmiyoruz.

Tatile gitmesini kabul edip, her adımdan haberdar olabilmek bana pek olası gelmiyor. Neden kabul ettiniz demiyorum kesinlikle.
haberdar olmak ikimizin kararıydı. sevgiliysek böyle olmalı diye düşünmüştük. zaten yaptığımız ufak şeyleri söylemiyorduk elbette. bu bana göre ufak bir şey değil ama. teşekkürler.

Yalan yalana bağlı olarak değişik tepkiler alır, affedilir veya edilmez.

Yalnız sizin sorunuzun cevabı basit. Arkadaşlarınızla tatile gitseydiniz (bu kısımda da sorun çıkmamalı tabi ön koşul olarak), ve ona haber vermeden tabir ettiğiniz gibi kadınlarla ve erkeklerle bir mekana gittiğinizi fotoğraflar sayesinde öğrenseydi ne yapardı?

Saat 12 diye haber veremedim deseydiniz ne yapardı?

Yalan yalana bağlı olarak değişik tepkiler alır, affedilir veya edilmez.

Yalnız sizin sorunuzun cevabı basit. Arkadaşlarınızla tatile gitseydiniz (bu kısımda da sorun çıkmamalı tabi ön koşul olarak), ve ona haber vermeden tabir ettiğiniz gibi kadınlarla ve erkeklerle bir mekana gittiğinizi fotoğraflar sayesinde öğrenseydi ne yapardı?

Saat 12 diye haber veremedim deseydiniz ne yapardı?
bunu sorduğumda hemen eskisi gibi olmazdım ama sana bir şans daha verirdim dedi. aslında sorun affetmekte değil. onu affettikten sonra kendimi affedememek.

haberdar olmak ikimizin kararıydı. sevgiliysek böyle olmalı diye düşünmüştük. zaten yaptığımız ufak şeyleri söylemiyorduk elbette. bu bana göre ufak bir şey değil ama. teşekkürler.

İkinize göre de arkadaşlarla dışarı habersiz çıkmak ufak bir şey değilse haklısınız. Belirlenen karşılıklı bir sınır varken (konu hayatken nasıl yapılır o konuda fikrim yok) bunun az veya çok aşılması bir şeyi değiştirmez. Bir kereden bir şey olmaz denemez böyle bir durumda. Ama hala her koşulu nasıl karşılıklı bilebiliyorsunuz anlamadım.

Back
X