Yalan Dünya Kanal D

nilim

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
4.848
103
363
Hollanda
Avrupa Yakası'nın yaratıcısı Gülse Birsel'in merakla beklenen yeni dizisinin adı ve oyuncu kadrosu belli oldu

Cihangir?deki oyunculuk piyasasını anlatacak Kanal D dizisi Yalan Dünya'da, Beyazıt Öztürk?ün yanı sıra Sarp Apak, Hasibe Eren, Olgun Şimşek, Nihal Yalçın ve Bartu Küçükçağlayan?ın oynayacağı kesinleşti.

sabirsizlikla bekliyorum

bartu kucukcaglayan..adini okudugumda kim oldugunu hatirlayamamistim..en son binbir gecede oynamisti..

Gülse Birsel'in merakla beklenen yeni dizisi "Yalan Dünya"nın yayın tarihi belli oldu.

Avrupa Yakası'nın senaristi ve oyuncusu Gülse Birsel'in senaryosunu yazdığı ‘Yalan Dünya’ Ocak 2012'de Kanal D'de başlıyor.

Cihangir’deki oyunculuk piyasasını anlatacak olan komedi dizisinin kadrosunda Gülse Birsel'in yanı sıra Olgun Şimşek, Hasibe Eren, Beyazıt Öztürk, Sarp Apak, Nihal Yalçın ve Bartu Küçükçağlayan yer alacak

Gülse Birsel'in merakla beklenen sit-com'u 'Yalan Dünya'nın çekimleri aralık ayında başlıyor.

'Avrupa Yakası'nın yönetmeni Jale Atabey Özberk'in oturacağı dizide Beyaz, Rıza isimli bir oyuncuyu canlandıracak.

Beyaz'ın eski nişanlısı Nurhayat karakteri aranıyor. Kemerburgaz'da kurulan Cihangir dekorlarında çekilecek olan dizi, ocak ayında Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşacak.

Senaryosunu Avrupa Yakası dizisinin mimarı Gülse Birsel'in yazdığı dizide başrollerde Beyazıt Öztürk, Gülse Birsel, Sarp Apak, Hasibe Eren, Olgun Şimşek, Bartu Küçükçağlayan, Nihal Yalçın ve Gönül Ülkü Özcan yer alacak

Gülse Birsel'in Kanal D'de ekrana gelecek olan ve merakla beklenen yeni sit-com'u 'Yalan Dünya'nın ekibine Altan Erkekli de katıldı

Birsel'in başrolünü Beyaz, Hasibe Eren, Bartu Küçükçağlayan, Nihal Yalçın, Sarp Akkaya ve Öner Erkan ile beraber oynayacağı dizide Erkekli, müteahhit rolünü oynayacak.

Yönetmenliğini yine 'Avrupa Yakası'nı çeken Jale Atabey Özberk'in yapacağı dizide oyuncuların en çok oturduğu ve gittiği mekân olan Cihangir'de yaşanan olayların komedisi ekrana taşınacak.

Kanal D'de Ocak'ta yayına girecek Yalan Dünya'da Gülse Birsel ve Beyazıt Öztürk oynayacak. Birbirinden çok zıt ve farklı iki aile, bir takım tesadüfler sonucu Cihangir?in göbeğinde; yan yana, hatta aynı terasta bir arada yaşamaya mahkum olursa...

İki taraf içinde artık her gün yepyeni bir macera ve beklenmedik süprizlerle doludur.

D Yapım'ın yapımcılığını, yönetmenliğini Jale Atabey Özberk'in, senaryosunu Gülse Birsel'in üstlendiği kahkaha yüklü Yalan Dünya'nın oyuncu kadrosunda Altan Erkekli, Füsun Demirel, Olgun Şimşek, Beyazıt Öztürk, Gülse Birsel, Hasibe Eren, Sarp Apak, Öner Erkan, Nihal Yalçın, Bartu Küçükçağlayan, Tuna Orhan, Ömür Arpacı, Hakan Meriçliler, İrem Sak, Gupse Özay ve Gönül Ülkü yer alıyor

[video=youtube;FXsUiDT3iJU]http://www.youtube.com/watch?v=FXsUiDT3iJU[/video]

heycanla bekliyorum kasfetli bayık dizilerden gına geldi ...artık gülme zamanı ama ben atayı da istiyorum bu dizide yaaa

dizinin kadrosuna bayıldımmmmm inşallah konuda güzeldir de seyrederiz...

Güzel bişey geliyor anlaşılan
Kadro çok iyi
Bi Leyla ile Mecnun,bide bu olacak sanırım

Sarp apak varsa bende varım.
Kadro gercekten cok iyi, merakla bekliyorum.

uzun zaman oldu böyle bir dizi için heyecanlanmayalı
Dün kanald nin sitesinden uzun uzun resimlere baktım , karakterleri inceledim
Beyaz'ın oynadı karakter, Antakyalı renkli kişiliklere sahip bir aile ...
Gülsede dizide adaşım olarak boy gösterecek ,o da 34 yaşında konservatuvar mezunu bir oyuncuyu canlandıracak

Beyazla Gülseyi ikili olarak çok yakıştırdım
Bir an önce başlasın dizi

gülse çok zeki bir kadın.avrupa yakasından sonra hiçbir komedi dizisinden haz alamadım,ona güldüğüm kadar gülemedim.fragmanlarını görünce kalbim çarptı resmen.ayyy başlasın nooolur diye tepindim.eşimde beklentini yüksek tutma güzel olmazsa çok üzülürsün dedi ama sanmıyorum yaa.

Beyaz show unda reklamını yaptı şimdi dizinin
Bence güzel olur. Gülse Birsel çok iyi bir senarist.

hayrına fragmanı ekleyim bari
çok sağlam ses getiricek bi kadro
bu kadar iyi oyuncuyu iyi toplamış gülse birsel

mamafih eklemiş zaten:))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…