Yalan Dünya Kanal D

Arkadaşlar yapmayın beeeeeeeeee :30:Yaptırmamış burnunu ,nerden çıkarttınız :)

Hem yaptırsa nolacak ki :/ kadın böyle de çok güzel .

Neyse izleyebileceğim tek dizi bu:50: ah keşke kadroda Engin Günaydında olsa.O zaman tadından yemezdi .

Arkadaşlar yapmayın beeeeeeeeee :30:Yaptırmamış burnunu ,nerden çıkarttınız :)

Hem yaptırsa nolacak ki :/ kadın böyle de çok güzel .

Neyse izleyebileceğim tek dizi bu:50: ah keşke kadroda Engin Günaydında olsa.O zaman tadından yemezdi .

senaristlerin divasi hersey yakisir ona... Burhan olsaydi ahhh.....keskeee

Gülse Birselin burnunda oynama var ama yeni değil! Geçen sene Yalan Dünya dizisi yeni başladığı sıralarda Ayşe Arman ile bir röportaj yapmıştı.Burnum artık kemerli değil dolgu enjekte ettirdim demişti.

sonunda başlıyor:24::24::24: okan çabalar'ı nurhayatın abisi olarak görmek güzel :23::23:
zerrini de çok özlemişim :1::1::1::1::1::1:

Gozumu kırpmadan ızledım ehehe
Ozlemısım
Ama nurhayatın abısını sevmedım
Engın gunaydın bınnur kayayı cok isterdım

Bu arada gulsenın burnu guzellesmıstı ya yaptrdımı acaba

Son düzenleyen: Moderatör:
birde unuttum söylemeyi şu nurhayatın abisine gıcık kaptım uyuz bir tip
oyunculuk sıfır:37:

ya yapmayın kızlar henüz bi bölümde izledik okan çabalar ı (nurhayatın abisi bünyamin)...üstelik bence süperdi:16: siz bi de onu insanlar aleminde izleseydiniz eminim fikriniz çok değişik olurdu:46:

ben beğendim valla güzeldi özellikle nurhayatın psikolog sahnesine ve zerrinle olan sahneye

Nurhayatın abisi rolündeki Tülayın gerçekte sevgilisiymiş:27:

keşke yaaa ne harika olurdu:31:
şu itici adamı görmek zorunda kalmazdım sesi,tipi,rol yapışı,her şeyiyle çok itici

her zaman bu kadar itici gelmezdi de bu son rol üstünde sırıtmış resmen. çok kasıntı. bence adam bu kadronun içinde ezilmemek, fenomen olmak için oyunculuğu biraz abartıyor. ama nafile...

Insanlar alemıne uyuz oluyordum zaten ordan toplama yapmasalar keseke umarım daha fazla adam gırmez

Back
X