Yalan Dünya Kanal D

[video=youtube;geewxum5bTk]http://www.youtube.com/watch?v=geewxum5bTk&feature=player_embedded[/video]

the walking dead, kafasına sık kafasına:52::1::1:

nurhayat süper bi karakter ya, şahane:1:

yanlız keşke müzikleri nil karaibrahimgil yapmasaymış ya, kadının tüm şarkılarındaki melodi aynı zaten, sözlerde ufak farklarla aynı geliyo zaten kulağa, ilk çıktığında değişik hoştuda, yıllarca aynı melodiler baydı valla

yanlız keşke müzikleri nil karaibrahimgil yapmasaymış ya, kadının tüm şarkılarındaki melodi aynı zaten, sözlerde ufak farklarla aynı geliyo zaten kulağa, ilk çıktığında değişik hoştuda, yıllarca aynı melodiler baydı valla

Gülse Birselin değişmez bir kadrosu vardır
Nilde onlardan biri
Ben en çok gülme efeklerine sinir oluyorum
Arkadaş bu kadarmı sinir bozucu olur

hehe kızlar okuyun şunu ben zeki demirkubuzu atıyorlar sanmıştım.öyle bir yönetmenin olduğu aklma bile gelmemişti:1::1:

Son düzenleyen: Moderatör:
kendisi ödüllü yönetmenlerimizdendir de kötü bir şekilde anılmıyor ki neden bu çıkışı yapmış anlam veremedim ne olur ki canımmm yapılıversin ne var sanki :))))

kendisi ödüllü yönetmenlerimizdendir de kötü bir şekilde anılmıyor ki neden bu çıkışı yapmış anlam veremedim ne olur ki canımmm yapılıversin ne var sanki :))))

yani kötü birşey değil.benim gibi adını ilk dizide öğreneler de vardır.tanınıyor işte =)

ağlak dizileri bıraktım iki dizim var yalan dünya umutsuz ev kadınları favori dizilerim:52:zombi sahnesinde gülmekten öldüm:1:

harika bir dizi gülse birsele helal olsun süper senaryo zamanla bu dizide avrupa yakası gibi genişleyip rekorlar kırıcak demedi demeyin başlarda böle başlayıp sona doğru oyuncu ekleye ekleye süper yapıyo gerçekdende

Gülse Birsel denince bir duracaksın zaten kadından zeka fışkırıyor maşallah helal olsun :1:

elektrik süpürgesi sahnesinde deniz'in küpesinin biri halka diğeri kare şeklindeydi demi?yanlış mı gördüm acaba.hoşuma gitti

ben neden sevmiyorum ya halil sezaiyi? herkes hasta oldu adama kesin bende var bi gariplik

eşim hep kırmalı dökmelı film izlerdi cok sıkılırdım artık bıtek kurtlar vadısıne bakıyor ve artık cogunlukla komedılerı tercıh edıyor ve adam nesesını topladı resmen oturup onunla bu dızıyı seyrederken kopuyoruz bazen cok zevklı ben sevdım yalan dunyayı :) orcun ilgi alanımız ve ca ga tay :) birde anneanne varya o :D laf var kadında :D insallah devamı uzundur filmin :)

Back
X