Yalan Dünya Kanal D

nurhayat ne gıcık bir tip yaa. malesef gerçekte de böyle tipler var. Allah sabır versin rızaya :1:

evet bende cok begeniyorum..san dersi almis ailesinde de herkesin sesi cok guzelmis..

Zaten Bkm'de eğitim almış.
Ve şimdi ki bir çok oyuncuyla taş çıkartır.
Şu kızı gördükçe ; Beren Saat, Hazal Kaya vs gibileri benim için oyuncu sıfatı taşımıyor.
Bu kız çok iyi yerlere gelicek..

kızlar alakasız ama bu rızalarıın salonunda halı varya onun markasını biliyormusunuz.almam lazım onu çok beğendim:1::16:

Aldatılan kadınların,embesil yerine konuluyor olması çok çirkin..
Gülse Birsel bir an önce o konuyu çıkartmalı diziden..
Yoksa tepki alacak..

Son düzenleme:
kızlar alakasız ama bu rızalarıın salonunda halı varya onun markasını biliyormusunuz.almam lazım onu çok beğendim:1::16:

Canım yaaa ben de tv izlerken hem olayları takip edip hemde evin eşyası veya dekoru çok ilgimi çeker halının markasını bilmiyorum ama bölüm sonunda sponsorların geçişine bir bak istersen belki yakalarsın ama bende merak ettim bende takip edeyim:51:

Aldatılan kadınların,embesil yerine konuluyor olması çok çirkin..
Gülse Birsel bir an önce o konuyu çıkartmalı diziden..
Yoksa tepki alacak..

gülistanı mı diyosun canım, onu diyosan ben farklı algıladım o konuyu:26:

ama tepki alır mı diyosan alır, çünkü avrupa yakasında da makbule karakteri tepki almıştı

Zaten Bkm'de eğitim almış.
Ve şimdi ki bir çok oyuncuyla taş çıkartır.
Şu kızı gördükçe ; Beren Saat, Hazal Kaya vs gibileri benim için oyuncu sıfatı taşımıyor.
Bu kız çok iyi yerlere gelicek..

o kız bı baska zaten ya :) dediğiniz gibi eğitim almadan donuk yüzlerın tv ye cıkması benıde sınırlendırıyor.. ama irem sak guzel rol yapıyor ve bence seside guzel hatta evlı erkegı ayartmıs olmasına ragmen ılk defa bi filmde bu rolu oynayan kişiye kızamıyorum :D ve acık sacık giyiniyor dıyede kızamıyorum :D cok guzel oynuyor

yönetmenin deyimiyle acıtasyın acıtasyo acıtasyon dizilerden sonra yalan dünya süper, bence olaylar ve karakterlerde gerçek hayatta bolca var, tabii abartılmış halleri dizide, ben nurhayata çok gülüyorum çünkü gerçek hayatta o modelden çok var, servet te öyle
bi de orçun şaşırırken ya da konuşmaya başlıcakken, ya da jetonu yeni düşmüşken bi ses çıkarıyo ya ona çok gülüyorum
:1::1:

Son düzenleme:
Canım yaaa ben de tv izlerken hem olayları takip edip hemde evin eşyası veya dekoru çok ilgimi çeker halının markasını bilmiyorum ama bölüm sonunda sponsorların geçişine bir bak istersen belki yakalarsın ama bende merak ettim bende takip edeyim:51:

haklısın canım bakayım hemen.teşekkür ederim :16:

gülistanı mı diyosun canım, onu diyosan ben farklı algıladım o konuyu:26:

ama tepki alır mı diyosan alır, çünkü avrupa yakasında da makbule karakteri tepki almıştı

Evet chessim Gülistan'ı diyorum..
Kadın aldatılıyor ve şapur şupur şekilde,o aldatıldığı sahneler gösteriliyor..
Aptal yerine konuluyor ve buna gülmemiz bekleniyor?
Yani adamın teki,iğrenç bir şekilde iki hayat sürüyor!Bunun nesi komik..
Gülistan nasıl bir tip olursa olsun,aldatılmayı kimseler hak etmez dimi..
Ayıp yani.. Gerçek hayatta bu gerçekle yaşamak zorunda olan kadınlar düşünülmemiş bana göre..

Son düzenleme:
Back
X