Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tülayın sesi iyi hoşta hep aynı şarkılar ya, banada pavyon sahnelerinden daral geldi, selahattinin dediği gibi 15 dakkadır yangın var![]()
süperrrrrrrrr ötesi bi dizi yarılıyorum yaa resmen =))))) rızanın denizin memelerini kapatıp durmasına bayıldım çok şeker yaaaaaa =))))
geçen hafta sevgili arkadaşım Kardelen le ne güzel dizinin geyiğini yapmıştık. izlerken bu kadar keyif almamıştım
özleniyor![]()
aşkısııı lahmacunlar soğumasınn :))) diyalogları güzel bence. pavyon olmasa da evde ki sahneleri hep birbirinin aynı olurdu bence...
bu bölümde tülayın sadece bir cinsel objeden ibaret olduğunu mu gördük, bana mı öyle geldi.. iyi bişey mi oldu kötü mü kestiremiyorum şimdi.
selahattine mesela sohbet edelim biraz dediğinde selahattin, e sevişmeyeceksek ben eve gideyim sohbet evde de var dedi.
ZeboşummmmmHep seyrederken kulaklarını çınlatıyorum
Hele bu hafta tülay selahattine dedi ya korkuyo diye ezikmisin lan sen ay koptuuuummmm
Yalnız ben hiç lan lı lunlu konuşmam ağzım alışıyo sanki
![]()
aynen canım bende senin kulaklarını çınlatıyorumhele tülayla selattin çıkınca aha diyorum bizimkkiler çıktı
tülay zaten tam bi komediaaa sen öyle konuşmyo musun
bunca zaman ben,böcük ve vıstıkla bi de aslıyla takılıp hala nasıl kibar kaldın ki
nan,nen,len gibi versiyonlarıda varhadi ilk lan ı bana kullan
![]()
Konuşmam lan benOldu mu
Bi kere bizim semuşa hamilemiyim lan ben dedim de kız böyle oldu
Tülay ve selahattin favorilerim zaten onların sahnesini dört gözle bekliyorum![]()
evet olduzamanla alışıp vazgeçemeyecekssn
semuş haklı kız senden öyle bi şey beklemiyor. bizde kibar davranırsak tepkisi bu
oluyor
bende hep tülayı bekliyorum. çıksın konuşsunaşkısııııı
bi de oryantal oynaması çok hoş
ne bilim hatunun her şeyi hoş
![]()
Ben alışmıyım böyle bi şeye ayıp olurSemaya msn de sesleniyorum eyyyyy diye cevap veriyo eyyy mi denir efendim denir diye bi de öğretiyorum
Tülayın yüzüde güzel göze de hitap ediyo![]()
eyy mi
![]()
benm bi arkadaşım var aynı tülay.onun kumralıtülay sadece güzel değil çok cilveli bi şey
bense tam bi kalas![]()