Yalan Dünya Kanal D

Chess düşüncelerine katılıyorum.
Gülse şu müzikal olayıyla kafayı bozmuş 90 dk böyle doldurma derdinde ama bana darallar geliyor.

Bu arada Zerrin muh-te-şem !

sadece tülay degil, cafe icindede yari konser sahneleri cekiliyor.
banada daral geliyor, kikir kikir gülerken birden sacma sapan sarkilar cikiyor
insanin siniri bozuluyor

Album tanitimi reklamlari galiba, acaip reklam kokusu var bu dizide yaa.
KFC, Bellona, colgate daha kacirdigim kac bin tane reklam :D

cakma istiklalden aldiklari reklamlar yetmiyormus gibi
bide sahne icinde reklam yapmalari cok itici...
mesela en son aklima gelen gülse birselin magnum yiyisi...
ne gerek var, zaten dünyanin parasini cakma istiklalden aliyorsundur...
reklam bombardimanina tutuluyoruz, keske rtürk bu yerlestirme reklamlara izin vermeseydi
iyice tadi kacti...

Rtük bu hafta ,reklam sınırını aştıkları için 350.000 lira ceza vermiş.
Gerçi ne fark eder kat ve kat üstünü alıyorlardır reklam verenlerden.
Ama baydı cidden nurhayat her hafta halı alıyor saray halı'dan :27:

Son düzenleme:
evet filmlerde olur..
komedi dizisinde,komiklik adına oluyor olması olmuyor bana göre..

bence de bir erkeğin karısını böylesine vıcık vıcık aldatması hiç komik değil.. biraz akıllı olsun, efendi olsun, kalıbının adamı olsun herkes yauuu

BUNU BUkdar tartısma konusu olacagı hıc aklıma gelmezdı komık bır dılle gerceklerı one suruyrlarrr.. aslında tabıkı sızın secımnz ızleyıp ızlememek ben begendım her bır karakterı tek tek. emegıne saglık hepsınınn...

hadi bi bölüm bi grup ya da şarkıcıyı gösterse neyse, ama bi bölümde yalan kahvesinde 3 şarkıcı gösterdi ya, tülayın şarkılarınıda ekle buna, yılbaşlarında olur ya bi parodi, bi şarkı onlara dönmüştü o bölüm, sanırım bu bar sahneleride hedef kitleyi genişletmeye yönelik. annesi akide şekeri severmişte neymiş:27::27:
halbu ki dizi amerikan komedisi tarzı 20 dk olsa hadi bilemadun 45 dk, çok daha kaliteli olurdu sanırım, dizi sektörünede bol bol gönderme var zaten, bildiğim kadarıyla gülse birselin en çok müzdarip olduğu konulardan 90 dk olayı
ama yine de bana sorarsanz tv de yalan dünyadan başka izlencek bişey yok

tuhaf çok tuuuhaaaff ama gerçek, sosyo kültürel seviyesi yüksek ailelerdeki aldatma vakalarında genelde 2. kadınlar bu tarz olmuyor mu
erkekler, zeki hele de entellektüel kadın sevmiyor bence tabii geneli diyelim, bende anlamıyorum nedendir ama...
geçmiş bölümlerde buna da gönderme vardı, tülay tolstoy okurken pekte sexi gelmemişti selahattine
:27::27:

haklısın ama şu da var tülaya aşık olanda selahattin gibi bir adam. gerçekten kültürlü akıllı ve kişilikli bir erkek bu tip bir kadına aşık olamaz olmamalı:9:, cinsel bir obje olarak görebilir ama aşık olmak, beğenmek, hayranlık duymak farklı birşey diye düşünüyorum chessciğim.

ilahi komedyaaa

Rtük bu hafta ,reklam sınırını aştıkları için 350.000 lira ceza vermiş.
Gerçi ne fark eder kat ve kat üstünü alıyorlardır reklam verenlerden.
Ama baydı cidden nurhayat her hafta halı alıyor saray halı'dan :27:

şu dizi içindeki reklam olayı gerçekten çok itici yaa inşallah rtük bunu bitirir. reklamları şarkıları falan çıkartırsak diziden geriye pek birşey kalmıyor maalesef.

tülaymı her erkeğin aradığı kadın yapmayın canım. bu kadar cahil ve avam bir tipi beğenen erkeklede benim işim olmaz güzelde bulmuyorum ama o hiç önemli değil kızı daha önce şen yuvada izlemiştim ordaki karakterini beğenmiştim gayette komik bir kız ama bu karakter olmamış diyorum sadece.
ee herkes okuyacak, entel olacak diye bi kural yok. ayrıca ben ne enteller gördüm insanlıktan bihaber olan

o avam dediğiniz tip içindn nasıl geliyorsa öyle dAvranıyor. kalıplara girmiyor

erkekler çook kültürlü bi kadınla evlenip ondan çocuk yapabilir. ancak gönülleri hep tülay gibi kadınlarda olur

zaten evli erkek beğenmiyorum der ama beğenir:ssz:
muhteşem tülaymann:52::52::52:
yok kanka yaa tülayın her erkeğin aradığı tip olduğunu sanmıyorum ben çok argo cilvelide değil o kadar
cilveli kadın dediğin şuhh kanuşur ince ve zarif sesi çıkar ateşli bir bakış atar ne bilim bu tülayda sopa gibi
gelsinde azcık cilve öğreteyim bari :52:
muhteşem tülaymanıma:9:

vayy mavişime bak sen:52:

senn neden msj kutun dolu. msj atcam atamıyorum :48:

yerli dizi başlığına yazmayı özlemişim kızlar ya, allahtan yalan dünya çıkmış:1::1:

ne günlerim geçmişti burda aşk-ı memnu başlığında
:27::27::1:

Son düzenleme:
[video=youtube;JAHydc1frQw]http://www.youtube.com/watch?v=JAHydc1frQw&feature=related[/video]

Hep beraber, hep beraber :27:

ee herkes okuyacak, entel olacak diye bi kural yok. ayrıca ben ne enteller gördüm insanlıktan bihaber olan

o avam dediğiniz tip içindn nasıl geliyorsa öyle dAvranıyor. kalıplara girmiyor

erkekler çook kültürlü bi kadınla evlenip ondan çocuk yapabilir. ancak gönülleri hep tülay gibi kadınlarda olur

zaten evli erkek beğenmiyorum der ama beğenir:ssz:

vayy mavişime bak sen:52:

senn neden msj kutun dolu. msj atcam atamıyorum :48:

boşalttım şekerim msj kutumu:54:

haklısın ama şu da var tülaya aşık olanda selahattin gibi bir adam. gerçekten kültürlü akıllı ve kişilikli bir erkek bu tip bir kadına aşık olamaz olmamalı:9:, cinsel bir obje olarak görebilir ama aşık olmak, beğenmek, hayranlık duymak farklı birşey diye düşünüyorum chessciğim.

ilahi komedyaaa

iyi de selahattin zaten aşık falan değil ki tülaya.. tülay gibi başka herhangi bir kadınla da aynı şeyleri yaşar selahattin. düşünsenize adam her dakika için ne ellesem o kâr diye düşünüyor.. onun dışında evinde barkında işinde gücünde..

[video=youtube;JAHydc1frQw]http://www.youtube.com/watch?v=JAHydc1frQw&feature=related[/video]

Hep beraber, hep beraber :27:

cok seker bi hatun ama gercek hayatta. cokta güzel masallah...
bu programda sarp apak efulim diye bi sarki söylemisti, cooook hostu

cok seker bi hatun ama gercek hayatta. cokta güzel masallah...
bu programda sarp apak efulim diye bi sarki söylemisti, cooook hostu

Ben de çok beğeniyorum.
Çok şirin çok şeker çok sempatik vede çok güzel.
Ve çok iyi bir oyuncu.
Seside çok güzel.
Say say bitmez :)
Evet, şarkıyı ben sürekli dinliyorum, müptelası oldum denilebilir..
Çok iyi yorumladı Sarp.

iyi de selahattin zaten aşık falan değil ki tülaya.. tülay gibi başka herhangi bir kadınla da aynı şeyleri yaşar selahattin. düşünsenize adam her dakika için ne ellesem o kâr diye düşünüyor.. onun dışında evinde barkında işinde gücünde..

evet haklısın düzeltiyorum:)) tülay 2 dk. sohbet etmek istese farklı birşeyler yapmak istese hemen sıkılıp evine gidiyor adam.

Bu akşam yeni bölüm var mı:26:özet çok eski gibi geldi bana:26:

Back
X