Yalan Dünya Kanal D

güldürmemeye başladı artık,ciddi ciddi baydı yani bu dizi offff :44::44::44::44::44::44::44:

Nurhayat ve Orçun'u çok seviyorum..hele Orçun'un anne babasını cilveleşirken gördüğü zaman ki tavırlarına :)))

gülseden şahane zombi oluyo ya, avrupa yakasında da şahane hayalet olmuştu:1::1:

yanlız sokaklarda ciddi ciddi açılay tarzı var kıyafet ve saç anlamında farkında mısınız bilmem

gülseyi tebrik ederim hem güzelce başla iddialı ol sonra da böyle söndür diziyi

acil bir şeyler yapmazsa dizi gider

bence gülse birsel istemedikçe bu dizi kaldırılmaz, onun formatında başka dizi yok çünkü, zaten dizi avrupa yakasının aynısı, bu tarzı sevenler herhalükarda izleyecektir hatta tekrarlarını bile

son bolum cok iyi degildi ama reytinglerde hicbir degisiklik yok 3.sirada yerini almis AB grubunda 1.sirada..avrupa yakasi'nin reytingleri cok iyi olmamisti zaten yaprak dokumuyle karsi karsiyaydi ama ne gunu degisti ne bitirildi kemik bir izleyicisi var gulse birsel'in

şu abuk subuk konuşan orçun tiplemesi galiba o ne öyle ya sinir oluyorum hiçde komik gelmiyor bana

güldürmemeye başladı artık,ciddi ciddi baydı yani bu dizi offff :44::44::44::44::44::44::44:

Bende sıkılıyorum ya ilk bölümleri çok eğlenceliydi artık baydı........Avrupa yakası da ilk bölümlerde güzeldi sonra sıkıcı gelmeye başlamıştı bana aynı şekilde....Gülse birselin dizileri böle oluyo hep....:44:

bence avrupa yakasinin ilk bolumleri komik degildi sonradan acildi..insallah bu da oyle olur yavas yavas oturur karakterler

valla bende tam tersi son iki bölümü sevdim, çünkü sürünüyorum, yangın var falan alaturka müzik sesleri yoktu:27::27:

[video=dailymotion;xq7ezn]http://www.dailymotion.com/video/xq7ezn_yalan-dunya-14-bolum-fragmany-20-nisan-2012_shortfilms?search_algo=1[/video]

bence orçun karekter çuk diye oturmuş gençlerin çoğunun aklı fikri cinsellikte öpüşmek basite kaçıyor

aklıma kk da ki yarışmalar gelmedi desem yalan olur:1:

bu arada hakken bebek gibi konuşan çiftler çok gıcık ya, yetişkin bi kadının bebek gibi konuşması ııggk:37:

bu arada denizin ödül töreninde giydiği elbise ne kadar iğrençti ya kantocu gibi

Back
X