Yalan Dünya Kanal D

[video=youtube;PDOlzXWkVG8]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=PDOlzXWkVG8[/video]

:3:
orcunla ilgili komik bir karikatur olmus :9::9:
$images.webp

kendileri burnunu yaptırıp botokslandığından beri hiç gülemedim diziye. bi dizi bu kadar mı komik olmaz. yayından kaldırmalılar bence.

kendileri burnunu yaptırıp botokslandığından beri hiç gülemedim diziye. bi dizi bu kadar mı komik olmaz. yayından kaldırmalılar bence.

Bende zorla gulmeye calisiyorum.. Arada iyi espriler var ama bazi karakter yapilari abartili gibi..

kadın o kendine özgüvenli tavrını yerle bir etti bana göre.

çok hoş olmuş ağzı burnu(!)

[video=youtube;h1bDTuKuxDc]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=h1bDTuKuxDc[/video]

ilk zamanlar çok komikti gerçekten ama
günü değiştiğinden beri bir kopukluk oluştu
artık gülmek için kasıyoruz
noldu niye yoldan çıktı gülse

yalan dünyayı çok seviyordum.

hala da seviyorum:16:

ama günü değiştiğinden beri reytingleri çok düştü zaten.dizi de özensiz olmaya başladı sanki.

burada okudum da o kadar gülmüyorum artık demek de çok mantıklı değil sonuçta orada gelişen olaylar da var ve her hafta Gülse Birsel kendi tek başına yazıyor ve ben kendisini çok yaratıcı buluyorum.hiç kolay değil böyle bir diziyi yazmak.amaç sadece gülmek değil.

sonuçta diğer diziler gibi biri ölsün biri birini aldatsın bir karmaşalar bir dramatik olaylar olamıyor.

o yüzden bence gayet başarılı.

<em><strong>[video=youtube;djBIGLLG_CY]http://www.youtube.com/watch?v=djBIGLLG_CY[/video]
vasfiye teyze 10 numara her gün videosunu izliyorum
diziye can kattı süper bir karakter:1:

Son düzenleme:
<em><strong>[video=youtube;djBIGLLG_CY]http://www.youtube.com/watch?v=djBIGLLG_CY[/video]
vasfiye teyze 10 numara her gün videosunu izliyorum
diziye can kattı süper bir karakter:1:

tam ben bunu yazacaktım ya gerçekten ben de bayıldım vasfiye teyze karakterine:1:

ne çektin be gülistan:1:

Vasfiye Teyze iyice Kocabaşlar’ın evine yerleşiyor. Aklı fikri Servet’in yemek tariflerinde olan Vasfiye Teyze, bir şekilde tarifleri elde etmeye çalışıyor. Vasfiye Teyze iyice Kocabaşlar’ın evine yerleşir. Aklı fikri Servet’in yemek tariflerinde olan Vasviye Teyze, bir şekilde tarifleri elde etmeye çalışır. Servet ise tariflerini garantiye almak için, onları Deniz’e emanet eder. Emir’le Nurhayat arasındaki yakınlaşma ise devam etmektedir. Gizli gizli buluşan çift, birlikte çok iyi vakit geçirmektedir. Ancak bu durumdan rahatsız olan Emir, Nurhayat’a olan hislerini arkadaşlarına açıklamaya karar verir. Çağatay’ın ise 22 yaşında bir kızı ortaya çıkar. Babasını daha yakından tanımak isteyen Yağmur, alımlı ve güzel bir kızdır. Önce şok geçiren Çağatay, sonradan babalık fikrine iyice ısınır. Hatta Yağmur’un annesine evlenme teklifi etmeyi düşünür. Tülay ise bunalımdadır. Çünkü regli geçirmiştir ve hamile olma ihtimali çok yüksektir. Bunu duyan Selahattin ise Tülay’ın doğum yapmasına kesinlikle karşı çıkar. Çağatay’ın evleneceğini öğrenen dizi ekibi, onun için Tülay’ların lokalinde bekarlığa veda partisi düzenlerler. Bu gecede Zerrin de orada sahneye çıkarken, sevgilisinin orada çalıştığını bilmeyen Bünyamin de davetliler arasındadır. Servet’e jest olsun diye yemek tariflerini bastırıp kitap haline getiren Deniz, hediyesini vermek üzere onlara gider. Ancak tarif defterini Servet’ten önce Vasfiye Teyze kapar. Doktordan çıkan Tülay, Selahattin’i arayarak hamile olduğu haberini verir. Bunu duyan Selahattin’den bir daha haber alınamazken, Kocabaşlar’ın evine haciz gelir.

avrupa yakasinda burhan girince reytingler yukselmisti,onceden o kadar da cok fenomen bir dizi degildi.derken sahika dilber hala derken zirvede bitirdi.
vasfiye teyzede yalan dunyanin yukselise gecemesine vesile olacak en saglam karakter..yeni sezonda yeni karakterleri cok merak ediyorum..nurhayatin annesini babasini falan sokarlar kesin.

Dizi sanki eski performansına kavuşuyor gibi, tekrar hareketlendi ve güldürmeye başladı bence :34:

ne çektin be güllistan .............vallahi ailece çok güldük , bu konuşma taklidini eşimde yapıyor zaten eşimde çok espirilidir ya ne çok güldük çok yaşa gülse birsel !!!

vasfiye teyze cidden süper karakter ya:9:

gülse birsel çok iyi yaratmış.

ne çektin be gülistan:1:

ne çektin be selahattin:1:

hayır olmadın demiyorum oldun da ne oldu?

napcan mecburrr:1:

ne çektiniz be:9::9::9:

Son düzenleme:
vasfiye teyze diziye canlılık getirdi resmen. izlemeyi bırakmıştım yeniden başladım :)
avupa yakasında olduğu gibi birkaç karakter daha gelse bu şekilde dizi yürür gider.

kızlar dünkü bölümde gülse birsel'in giydiği gömleğin markasını biliyormusunuz çok aradım bulamadım :50::16:

Gülse Birsel haftalık köşe yazısında Yalan Dünya'nın geçtiğimiz hafta hastalığı sebebiyle yayınlanmadığını yazdı ve merak edilen sezon finali bilmecesini çözdü.

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve büyük beğeniyle izlenen 'Yalan Dünya' dizisinin sezon finaline kadar aralıksız pazartesi akşamları yayında olacağını belirten Birsel, haziran sonunda sezon finali yapacağını açıkladı.

Dizinin senaristi ve oyuncusu Gülse Birsel'in haziran sonu sezon finali açıklaması, sezon finalinin 24 haziran pazartesi günün yayınlanacak 57'nci bölümle yapılacağını belirtiyor.

Back
X