- 22 Kasım 2014
- 123
- 13
- 33
Merhaba daha once de ilişkimle ilgili konu acmistim ama sonu gelmiyor malesef
sevgilimin daha önce ufak tefek yalanlarını yakalamıştım ama saçma konularda yalan söyler gizlemesi gerekmeyen şeylerde mesela.Eski bi arkadaşı vardı ama çok laubali sonradan görme ne oldum delisi bi tip..bana da sevgilime de saygısızlığı oldu ve hayat tarzı inanın çok rezil sanki kadın pazarlaya bi adam gibi bi hayatı var
sevgilim de hep şikeyet ederdi bu çocuktan yaşanan bi çok kötü olaydan sonra görüşmeme kararı aldık.Görüşmeyeceğim dedi sevgilim.Bu bi sene önce kadar oldu.Ama dün gece şok oldum resmen.O çocuk sevgilimin dükkanına gelmiş fotoğraf çektirmiş sevgilime ve internete koymuş.Yine gayet samimiylermiş yani.Beni üzen bu da değil ,ben ne zaman sevgilime 'ee arayan soran var mı?arkadaşların uğruyo mu' diye sorsam hayır derdi hle o çocuğu sorsam saçmalama olur mu öyle şey derdi,ama olmuş.Yalandan iğreniyorum bi kez daha aptal yerine koyuldum.internette biraz daha bakayım dedim ve sevgilimin üye olmadığını söylediği sosyal paylaşım sitelerine üye olduğunu gördüm
hele ki bir tanesinde 400 kız 2 erkek ekliydi...aradım sordum.'ben göreceğimi gördüm ama sana bi kez açılama hakkı vermek istiyorum' dedim.
Bana 'söylesem kızardın Xle konuştum desen ama haklısın ne istersen yapayım affet' dediona bu işin çoktan bittiğini söyedim ben seni bırakmam dedi.Üyeliklerini söylerince eskiden kullanıyodum girip bakmışımdır dedi o zaman ver şifreni bakayım dedim hayır olmaz ne istersen iste şifre olmaz dedi.Güvenimi sarstın kendini bana kanıtlayamazsın o zaman dedim kapattım telefonu.Bu sabah da şifreyi vereyim gir bak ama 5 dk kal sonra takıntı yapcan orayı sen çıkınca da şifreyi değişcem dedi.yaptık..evet dediği gibi seneler önce kullanılmış kızlar ama 400 kız ne demek bazıları benim arkadaşlarım
Senden utanıyorum dedim beni öyl bi hesaptan bi erkek eklese sapık der geçerdim senin böyle olduğunu bilsem senle yanyana bile yürümezdim küçük bi yerde yaşıyoruz sokağa çıksam gördüğüm tüm kızlara asılmışsın dedim...
kızlar çok uzattım farkındayım ama yalan konusu da hesaplar da bana fena dokundu.Bu aşamada ne yapmam gerek yardım edin iütfen

Bana 'söylesem kızardın Xle konuştum desen ama haklısın ne istersen yapayım affet' dediona bu işin çoktan bittiğini söyedim ben seni bırakmam dedi.Üyeliklerini söylerince eskiden kullanıyodum girip bakmışımdır dedi o zaman ver şifreni bakayım dedim hayır olmaz ne istersen iste şifre olmaz dedi.Güvenimi sarstın kendini bana kanıtlayamazsın o zaman dedim kapattım telefonu.Bu sabah da şifreyi vereyim gir bak ama 5 dk kal sonra takıntı yapcan orayı sen çıkınca da şifreyi değişcem dedi.yaptık..evet dediği gibi seneler önce kullanılmış kızlar ama 400 kız ne demek bazıları benim arkadaşlarım

Senden utanıyorum dedim beni öyl bi hesaptan bi erkek eklese sapık der geçerdim senin böyle olduğunu bilsem senle yanyana bile yürümezdim küçük bi yerde yaşıyoruz sokağa çıksam gördüğüm tüm kızlara asılmışsın dedim...
kızlar çok uzattım farkındayım ama yalan konusu da hesaplar da bana fena dokundu.Bu aşamada ne yapmam gerek yardım edin iütfen