Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende bir kuzen var ayak üstünde 40 yalan söyler, hiç sevmiyorum aynı ortamda bulunmayı, dinlemeyi bırakıyorum. Bildiğin hasta, yok yani karşılarındakiler o kadar salak değil ki, biliyoruz kapasiteyi. Kendini başka gösterme isteği sinir bozucu. Sonuç olarak insanlar uzaklaşıyor, yanlız kalıyorlar. Ama akıllanma yok aynen devamBu yalancılığın ben artık hastalık olduğunu düşünüyorum..
Kuzenime gittim dün , baya oturduk konuşuyoruz falan derken kuzenim baya dertlendi bana . Kv sinin evlenirken bir şey yapmadığından dolayı şuan çok zorlandıklarını iş bulamasaydı kapıya icra falan geleceğini anlattı. Ve kv sinin inanılmaz rolcü ve yalancı olduğunu söyledi. Ağlamaya başladı, uzun uzun konuşup onu telkin ettim. ..Kocasını fiştekliyormuş vs..
Sonra ben tam kalkmaya yakınken kv si benim orada olduğumu görmüş( evleri karşılıklı 2 apartman)
ve kuzenime geldi oturduk nasılsın ,iyimisin diye kelam ederken bu bir başladı kendini övemeye ben gelinime tapıyorum , onlara harkulade bir yuva yaptık üstüme düşeni fazlasıyla yaptım diye falan ve bunları söylerken de hiç utanıyor..
Ben şaştım kaldım.. Asla yalan söylemeyi beceremem ve bu tür karakterleri de anlamam mümkün değil..
ben gittikten sonra kuzenim aradı kuzenime baya bir bağırmış , şanımızı neden lekeliyorsun falan diye.. Oda anne ne lekelemesi ne diyorsun falan demiş..Ağlamışsın ben salakmıyım hem ben seni biliyorum her şeyi anlattın dimi falan demiş..Kızı çok zor bir duruma koymuş, sonrada oğlunu aramış ve anlatmış her şeyi 1 e 1000 katarak . Böyle yalancı insanlarla nasıl başa çıkıyorsunuz? Ne tuhaf insanlar var ya..
zaten bende neye uğradığım şaşırdım..Böyle kendini övüp yüceltmek için yalana başvuran çok çok fena bir durum,
insan böyle insanların her lafından şüphe eder.
insan dinlemeye tahammül edemiyor ki zaten o böyle yapınca kalktım hemen..Bende bir kuzen var ayak üstünde 40 yalan söyler, hiç sevmiyorum aynı ortamda bulunmayı, dinlemeyi bırakıyorum. Bildiğin hasta, yok yani karşılarındakiler o kadar salak değil ki, biliyoruz kapasiteyi. Kendini başka gösterme isteği sinir bozucu. Sonuç olarak insanlar uzaklaşıyor, yanlız kalıyorlar. Ama akıllanma yok aynen devam![]()
valla bişey görmediğim için yorum yapamam ama kuzenimi çok iyi tanıyorum yalan söyleyecek birisi kesinlikle değil
zaten bende neye uğradığım şaşırdım..
ve sürekli yeminler ediyor..
Aynen ya, hiç sevmiyorum yalan söyleyen insanlarıinsan dinlemeye tahammül edemiyor ki zaten o böyle yapınca kalktım hemen..
ama o kadar çok ki..Aynen ya, hiç sevmiyorum yalan söyleyen insanları![]()
Yalan diyince aklıma çocukluk arkadaşım geldi kendimi bildim bileli hep beraberdik ama benim kadar kimse iyi taniyamaz onu tek ayak üstünde ne yalanlar atar. Annesi bile anlamaz onun yalan söylediğini. Var boyleleri onlar için tamamen alışkanlık. Siz hiç müdahil olmayın bence kuzenin de yalan söylüyor olabilir
Yalan hastalığı çok başka birşey.
Sizin bu yaşadığınız sadece karşındakinin eğilip burnunu yerinden almaması olayı.
Kayınvalidesinin gelip bu şekilde gelime tapıyorum demesi tamamen olayı toplama olayı.
Belli ki duydu karşı daireden de geldi sesleri.
Ben kuzeninizin değil kayınvalidesinin yalan söylediğini düşünüyorum.
Yoksa bu kadar ortalığı ayağa kaldırıp oğluna kadar aramalara vardırmazdı olayı.
Ayrıca anlatır anlatır hayat onun hayatı değil mi? Ne demek gidip oğlunu filan aramak?
Gerçekten iyi bir kayınvalide olsa kızım otur benimle ne sorunun var, duydum çok üzüldüm' gibi sözler söyler ortalığı yumuşatırdı.
Kayınvalide yalan söylemiyor ama abartıyor veya kendince doğru söylüyor olabilir.
Bazı insan 1 örtü alsa en alasını yaptım der yani.
Veya kuzeninin beklentisi yüksektir,birşey yapmadılar der.
İşin tuhafı,kv nerden bilmiş bu konuları konuştuğunuzu ?