yalan mı doğru mu?yine mi?

Onun lafına bakılırsa zorla çağırmışlar..

eşinin kendi aklı ağzı yok mu her zorla olan şeyi yapıyor mu madem iş kutlayacaklar niye kadının evi dışarıda olsun onu da geçtim niye sen o ortama giremiyorsun sabaha kadar kadını evinde 2 erkek çok saçma uatnmadan resim çekiliyorlar kadın sormuyor mu eşin nerde o da gelseydi diyee daha önce de güvensizlik yaşadım demişsin gençliğine yazık etme bence

topuna kibrit suyu....
Bu nedir böyle ya ... eşiniz ne kadar rahat davranıyor böyle... bence yeteri kadar taviz vermişsiniz artık vermeyin bunun sonu yok...
sabahlara kadar bir kadının evinde içen bir adama kocam diyebilecekmisiniz??
kadınlar zaten sapıtmış durumda , ama evli bir erkeğin sorumluluğu önceliği kendi eşi olmalı..
orada sabahlayabilmek için sizinle tartışma yaratan bir eşiniz var... affedilebilir gibi değil....

topuna kibrit suyu....
Bu nedir böyle ya ... eşiniz ne kadar rahat davranıyor böyle... bence yeteri kadar taviz vermişsiniz artık vermeyin bunun sonu yok...
sabahlara kadar bir kadının evinde içen bir adama kocam diyebilecekmisiniz??
kadınlar zaten sapıtmış durumda , ama evli bir erkeğin sorumluluğu önceliği kendi eşi olmalı..
orada sabahlayabilmek için sizinle tartışma yaratan bir eşiniz var... affedilebilir gibi değil....

evet ya okudukça ben yaşamış gbi oluyorum allah sabır versin ama o yesin içsin istediği yerde ve istedği kişilerler sizde evde onu bekleyin var mı böyle bişi onun için mi evlendiniz sanki daha önce de yapmış demek sizi kaybetmekten korkmuyor ki yine umarsızca davranıyor

evet ya okudukça ben yaşamış gbi oluyorum allah sabır versin ama o yesin içsin istediği yerde ve istedği kişilerler sizde evde onu bekleyin var mı böyle bişi onun için mi evlendiniz sanki daha önce de yapmış demek sizi kaybetmekten korkmuyor ki yine umarsızca davranıyor

Kesinlikle sorumsuz, kaygısız bir adam..Birde hiçbir yaptığının yanlış olduğunu kabullenmiyor..Ne yaptığının farkında bile değil..

en az kendim yaşamış kadar sinirlendim, hırslandım, tüylerim diken diken...

işi gereği (çok büyük kurumsal bir firmada bölge müdürü) yemek, toplantı, eğitim vb. gibi nedenlerle hem gündüz hem gece aktiviteleri olur eşimin. hatta şu aralar hafta içi şehir dışında cuma akşamı gelip pazartesi gidiyor geri. mesela salı günü toplantı arkasından yılbaşı yemeği vardı. saat 10 civarı aradı. kapıyı pencereyi iyi kapa canım. alkol aldık o sebepten yemek yediğimiz otelde konaklıcaz dedi. şarjım az bitebilir merak etme dedi. şimdi ben o saate kadar onunla hiç konuşmamış olsam, sonra teli kapalı olsa muhakkak ki ortalığı ayağa kaldırırdım. ama o bu kadar iyi niyetle yaklaşınca ister istemez ben de iyi niyetli düşünüyorum.

şimdi neden bunları anlattım? iş yemeği tmm olabilir. iş yemeğinde alkol de alınabilir. bunların hepsine varım. ama yalan niye? çekincesi olmayan adam der ki: hayatım akşam işle alakalı arkadaşlarla yemek yicez. gecikebilirim. ama sizin olayınızda sanki erkek arkadaşlarıyla normal bir yemek yenecekmiş gibi lanse edilne ve sonra sabah 4 de zil zurna eve gelinen bir de üstüne yavuz hırsız misali üste çıkılmaya çalışılan bir durum var.az önce diğer konularınızı da okudum. güvenmemekte haklısınız, elle tutup şu olabilir iyi düşünelim diyecek bir durum yok bunda...

bence acil olarak (gerekirse boşanma davası açıp) bu şahsı muhteremi kendine getirmelisiniz. olan size oluyor.

Ailesine konuyu açtım kendi aileme de..Çok üzüldüler..Ağlaştık..Ailesinin öğrendiğini duydu çok sinirlendi..Ok yaydan çıktı..

Ailesine konuyu açtım kendi aileme de..Çok üzüldüler..Ağlaştık..Ailesinin öğrendiğini duydu çok sinirlendi..Ok yaydan çıktı..

Ailesinin öğrenmesine sinirleniyor ama eşine bunları yaşatmasından dolayı kendini hiç suçlamıyor ha?
Çıksın bakalım yaydan ok... Nereye gidecek? Kime sığınacak? Kendini nasıl aklıcak?

ya birde utanmadan sinirleniyor:47: daha ne yaptığının farkınd olmayan veye olmak istemeyen bencil bir adamla bir ömür geçer mi seni üzdüğünü bile anlamaktan aciz sıkışınca seviyorum derler ancak

Kesinlikle sorumsuz, kaygısız bir adam..Birde hiçbir yaptığının yanlış olduğunu kabullenmiyor..Ne yaptığının farkında bile değil..

şimdi sorumsuz kaygısız olma sırası sizde bence hiç duymayın onu zaten ne anlatabilir ki mantıklı bu olayın neresi akla mantığa sığıyor

çocuğunuz yoksa bence boşanın şimdi benim yazımı okuyanlar diyebilir belki okadar kolay mı ama bu durumda kolay yalan girdimi bi evin içine o evden hayır gelmez ayıp ya bu erkekler adam olmaz yazık allah yardımcın olsun arkadaşım.......

en az kendim yaşamış kadar sinirlendim, hırslandım, tüylerim diken diken...

işi gereği (çok büyük kurumsal bir firmada bölge müdürü) yemek, toplantı, eğitim vb. gibi nedenlerle hem gündüz hem gece aktiviteleri olur eşimin. hatta şu aralar hafta içi şehir dışında cuma akşamı gelip pazartesi gidiyor geri. mesela salı günü toplantı arkasından yılbaşı yemeği vardı. saat 10 civarı aradı. kapıyı pencereyi iyi kapa canım. alkol aldık o sebepten yemek yediğimiz otelde konaklıcaz dedi. şarjım az bitebilir merak etme dedi. şimdi ben o saate kadar onunla hiç konuşmamış olsam, sonra teli kapalı olsa muhakkak ki ortalığı ayağa kaldırırdım. ama o bu kadar iyi niyetle yaklaşınca ister istemez ben de iyi niyetli düşünüyorum.

şimdi neden bunları anlattım? iş yemeği tmm olabilir. iş yemeğinde alkol de alınabilir. bunların hepsine varım. ama yalan niye? çekincesi olmayan adam der ki: hayatım akşam işle alakalı arkadaşlarla yemek yicez. gecikebilirim. ama sizin olayınızda sanki erkek arkadaşlarıyla normal bir yemek yenecekmiş gibi lanse edilne ve sonra sabah 4 de zil zurna eve gelinen bir de üstüne yavuz hırsız misali üste çıkılmaya çalışılan bir durum var.az önce diğer konularınızı da okudum. güvenmemekte haklısınız, elle tutup şu olabilir iyi düşünelim diyecek bir durum yok bunda...

bence acil olarak (gerekirse boşanma davası açıp) bu şahsı muhteremi kendine getirmelisiniz. olan size oluyor.

Ben 3 erkek bir arada dışarıda olduğunu düşünürken, mum ışığında bir evin masasında oturan 2 erkek 1 kadın ile karşılaştım. O an ve Şu an hissettiklerimi tahmin bile edemezsiniz. Sevdiğim adam ve bitmesini istemediğim evliliğim..Karar vermek o kadar zor ki..Affetmekle biliyorum ki yine kendimi cezalandırıcam onu değil..Yaşadıklarımın ölümden beter bir acı..Allah yardımcım olsun..

Bitmesini istemediğim evliliğim demişsiniz... Bu cümlede içim yandı. Canım sen bir dön bak evlilik hayatına sence hiç evlilik gibi mi? Senin canını defalarca kez yakabilmiş ve hala üste çıkabilen bir adam... Eğitimlisin, mesleğin var, gençsin... Böylesi bir adamın nesinden vazgeçemiyorsun ki? Yazık değil mi sana?

Bitmesini istemediğim evliliğim demişsiniz... Bu cümlede içim yandı. Canım sen bir dön bak evlilik hayatına sence hiç evlilik gibi mi? Senin canını defalarca kez yakabilmiş ve hala üste çıkabilen bir adam... Eğitimlisin, mesleğin var, gençsin... Böylesi bir adamın nesinden vazgeçemiyorsun ki? Yazık değil mi sana?

kesinlikle çok doğruu

Ben 3 erkek bir arada dışarıda olduğunu düşünürken, mum ışığında bir evin masasında oturan 2 erkek 1 kadın ile karşılaştım. O an ve Şu an hissettiklerimi tahmin bile edemezsiniz. Sevdiğim adam ve bitmesini istemediğim evliliğim..Karar vermek o kadar zor ki..Affetmekle biliyorum ki yine kendimi cezalandırıcam onu değil..Yaşadıklarımın ölümden beter bir acı..Allah yardımcım olsun..

evet affetmekle kendinizi cezalandıarcaksınız onu değil sürekli acaba yalan mı söylüyor diye kendinizi yiyeceksinz bu sefer her yaptığı hatayı size yıkacak senin yüzüne sen bana güvenmiyosun diye acaba neden güvenmediğinizi anlayacak mı hayır! o hayatına kaldığı yerden devam ederken siz sürekli sorularla boğuşmak zorunda kalacaksınız o yatağında rahat uyurken siz hep düşüneceksiniz neden diye

Dedim ya inanın tüylerim diken diken oldu olanları okurken. Çok acı. Bir kadın olarak bana yalan söylenilmesine mi yanayım, eşimin bir erkek arkadaşıyla birlikte bir kadının evinde şaraplı mumlu yemek yemesine mi?

Ben kesinlikle sevginin olduğu evliliklerin devam etmesinden yanayım. Boşanma davası açmanız teklifim sadece eşinizi belki kendine getirmesi içindi. Hani "çantada keklik" (evet biraz amiyane oldu ama başka deyim gelmedi şu an aklıma) olarak gördüğü eşi için çok da vazgeçilmez olmadığını belki farkederse, kendini toparlar kendini yargılar ve hatalarından ders alır diye...

Siz de bilirsini ki insanlar ellerindekinin değerini maalesef kaybedince anlıyorlar...

Dualarım sizinle...

Son düzenleme:

Evcilik gibi sanki değil mi?

canım bu dışarıda yenen bir iş yemeği değil resmen evde hazırlanan özel bir gece, kutlama, içkiler hazır, flört durumları, fotolar çekiliyooo, belli ki cinsel yakınlaşma da var!!! evde karısı ona beklerken ayıp oluyo demeyi artistlenmeyi biliyo beyfendi.. sen o resmi bulmasan seni suçlu duruma getirip erkek arkadaşlarımlaydım diyecekti bi de!!!!

sen bekar olsan böyle bir şey yapabilir misin o evli haliyle sana karşı sorumluyken bunu yapıyor..

arkadaşa katılıyorum. işyerinde de o kadını vs. rezil et. GÖZÜNÜ KORKUT.

sen her defasında sevgine rağmen affet ve o nankör bunu enayilik olarak görsün aynen devam etsin. yok ya!!!
boşanmayacaksan bile burnunu sürt ve İŞYERİNDE MUTLAKA REZİL ET.

çok üzüldüm..

ben olsaydım o iş yerinde o kadını ve kocamı rezil ederdim. resimlerle beraber...
evli erkekleri ayartıyor diye de tüm evli arkadaslardan destek alırdım.
yaşadığı rezilliğiyle ister boşasın beni istek kedi gibi olsun ama ezik büzük bir hayat beklerdi onu..
çok üzüldüm canım.
sessiz kalma

Allah yardımcın olsun canım. ama bir erkeği bu kadar affettikçe olanlar bunlar. hemen aklına boşanmayı getirmesen bile beyefendinin burnu sürtsün rezil et işinde kapına gelecektir mutlaka. belki geldiğinde hatasını da anlamış olur.

o kadınla direkt muhatap olma. bu onların arasında yeni bir diyalog iletişim kurulmasına da neden olur. kadınla konuşma ama onu işyerinde rezil et oradan uzaklaştır.

Zorla çağrılmış da ondan gece 4'lere kadar evine dönmemiş!!!!

erkeklerde yalan biter mi? İNANMA, ONU DİNLEME VE İNANMA.

Back
X