canım bu dışarıda yenen bir iş yemeği değil resmen evde hazırlanan özel bir gece, kutlama, içkiler hazır, flört durumları, fotolar çekiliyooo, belli ki cinsel yakınlaşma da var!!! evde karısı ona beklerken ayıp oluyo demeyi artistlenmeyi biliyo beyfendi.. sen o resmi bulmasan seni suçlu duruma getirip erkek arkadaşlarımlaydım diyecekti bi de!!!!
sen bekar olsan böyle bir şey yapabilir misin o evli haliyle sana karşı sorumluyken bunu yapıyor..
arkadaşa katılıyorum. işyerinde de o kadını vs. rezil et. GÖZÜNÜ KORKUT.
sen her defasında sevgine rağmen affet ve o nankör bunu enayilik olarak görsün aynen devam etsin. yok ya!!!
boşanmayacaksan bile burnunu sürt ve İŞYERİNDE MUTLAKA REZİL ET.
Allah yardımcın olsun canım. ama bir erkeği bu kadar affettikçe olanlar bunlar. hemen aklına boşanmayı getirmesen bile beyefendinin burnu sürtsün rezil et işinde kapına gelecektir mutlaka. belki geldiğinde hatasını da anlamış olur.
o kadınla direkt muhatap olma. bu onların arasında yeni bir diyalog iletişim kurulmasına da neden olur. kadınla konuşma ama onu işyerinde rezil et oradan uzaklaştır.
Ben de buna karşıyım işte. İnsan kendini o seviyeye düşürmemeli ve hanımefendiliğini koruyarak çekip gitmeyi bilmeli. Bu adamın ilk olayı değil ki affedilsin. Bu kronikleşmiş bir durum. Bence artık ayrılık çanları çalmaya başlamış