yalan mı söyledi?

coffeetiryaki

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2011
206
0
0
Ankara
kızlar sevgilimle genelde mesajlaşıyoruz.bugünde smsi yoktu akşam yapacağım dedi tl yükleyeceğim dedi.saat 6da msj attım cvp yok.saat 7.30da bi ödemeli arayım bakayım tl yüklemişmi dedim evet yüklemiş.msj attım cvp yok.aradım onlarca kez tam 35dk boyunca hep meşgule attı.sonra ne oldu aşkım yazdı? ne zaman tl yükledin dedim şimdi aşkım dedi...yalan söyleme 35 dkdır ödemeli arıyorum seni hep meşgule attığın için anlamadın dedim neden yalan söyledin dedim..
yalan değil dedi pese geldim arkadaşlarla dedi pese gelmedende tl yüklemiştim ondan yeni dedim zaman çabuk geçmiş dedi bende inanmadım yemin et dedim etti babanın üstünede yemin et dedim kızmak için bahane mi arıyon dedi

off yaaa siz olsanız şüphelenmezmisiniz yaaaaa

kızlar sevgilimle genelde mesajlaşıyoruz.bugünde smsi yoktu akşam yapacağım dedi tl yükleyeceğim dedi.saat 6da msj attım cvp yok.saat 7.30da bi ödemeli arayım bakayım tl yüklemişmi dedim evet yüklemiş.msj attım cvp yok.aradım onlarca kez tam 35dk boyunca hep meşgule attı.sonra ne oldu aşkım yazdı? ne zaman tl yükledin dedim şimdi aşkım dedi...yalan söyleme 35 dkdır ödemeli arıyorum seni hep meşgule attığın için anlamadın dedim neden yalan söyledin dedim..
yalan değil dedi pese geldim arkadaşlarla dedi pese gelmedende tl yüklemiştim ondan yeni dedim zaman çabuk geçmiş dedi bende inanmadım yemin et dedim etti babanın üstünede yemin et dedim kızmak için bahane mi arıyon dedi

off yaaa siz olsanız şüphelenmezmisiniz yaaaaa

bence sevgilinde bi suç yok canım , ben şüphelenmedim ;

neden yarım saat önce yüklediğini saklasın ki yani önemli bişey değil bu sanki , çok merak ediyorsan avea şifresini öğren , internetten gir bak ne zaman yüklemiş ;)

tabi sana sevgilinin şifresini vermesi lazım :)

Avea den , en üst sağ köşede , online işlemler , menüsünden , kimi aramış ne zaman mesaj atmış kaç dk konuşmuş hepiciğini görebilirsin :)))

çok sağol cnm şifre işi kolay onu öğrendim pzrtesi tlfnundan alırım gizlice çoookkkk sağolll :D
ama baktımda en son yükleme tarihi bilgisi yok sanırım

Son düzenleme:
sinek küçük ama mide bulandırıyor işte.bendede var böyle ajanlık huyları.halbuki hiç güvenimi kırcak bişey yapmadı ama nedense ruhumda var :1: hiç olmadı sevgilinin telefonundan müşteri hizmetlerini ara öğren.yalan söylemiyorsa verir yani telini

sinek küçük ama mide bulandırıyor işte.bendede var böyle ajanlık huyları.halbuki hiç güvenimi kırcak bişey yapmadı ama nedense ruhumda var :1: hiç olmadı sevgilinin telefonundan müşteri hizmetlerini ara öğren.yalan söylemiyorsa verir yani telini

ayy o zamanda bu kadarda mı güvenmiyo bana yaaa diye düşünecek
bide yemin ettirdim 2 kere yeminimede inanmıyon diye küsecek offfff

tutarsız konuştun dedim oyundaymışmışda dalgınlığına gelmiş

Son düzenleme:
çok sağol cnm şifre işi kolay onu öğrendim pzrtesi tlfnundan alırım gizlice çoookkkk sağolll :D
ama baktımda en son yükleme tarihi bilgisi yok sanırım

ben var diye hatırlamışım ama şimdi bende baktım , sadece kaç kere yüklenmiş o gözüküyor canım kusura bakma yanlış yönlendirdim seni , ama olsun artık diğer şeylere bakarsın sende biraz olsun rahatlar için :)

Ben anlayamdım sanırım
Siz tl yükleme saatini mi merak ediyosunuz ?
Yoksa pese gidip gitmediğine mi inanmadınız ?

Ben anlayamdım sanırım
Siz tl yükleme saatini mi merak ediyosunuz ?
Yoksa pese gidip gitmediğine mi inanmadınız ?

pese gittiğine inandım çünkü meşgule atıp duruyodu eğer özel bi durum olsa sesini kapatırdı

ama bana msj atmak istemediğinden mi yalan söyledi diye düşündüm

sonrada çok önemli bişi oldu bana ulaş diye ben yalan söyledim meraktan delirdiğim için

gene hemen cvp vermedi
aslında buraya yazınca biraz abarttığımı düşündüm nedense :S

Ben şüphelenecek bi mesele görmedim bana sorarsan suçsuz.. Ama tabi sen daha iyi tanıyorsun yanlış anlama beni. Ben sadece yazdığın hikayeyi yorumladım :)

Ben şüphelenecek bi mesele görmedim bana sorarsan suçsuz.. Ama tabi sen daha iyi tanıyorsun yanlış anlama beni. Ben sadece yazdığın hikayeyi yorumladım :)

valla banada şuan abartıyom gibi geldi
dün tartışmıştık aylardır bunaltıosun beni ne olur yapma seviyorum ama çok yıprandım dedi
sanırım bi psikoloğa gitmem lazım :S

valla canım benim 4 yıllık ilişkim var. sevgilim tam 2 3 saat peste oturur kendisinden hayatta haber alamam. dünyayla bağlantıları kesiliyor merak etme yalan sölememiştr. bende ilk başlarda inanmıyorudm 10 dkda bir foto çektirtip attrıodum kendime. ama şuan bi sorun yok =)

valla banada şuan abartıyom gibi geldi
dün tartışmıştık aylardır bunaltıosun beni ne olur yapma seviyorum ama çok yıprandım dedi
sanırım bi psikoloğa gitmem lazım :S

yok kız abartma :66:

regl zamanın falan olmasın senin , yakında mı ? gergin stresli falansındır belki o yüzden , hormonlar falan :66:

valla canım benim 4 yıllık ilişkim var. sevgilim tam 2 3 saat peste oturur kendisinden hayatta haber alamam. dünyayla bağlantıları kesiliyor merak etme yalan sölememiştr. bende ilk başlarda inanmıyorudm 10 dkda bir foto çektirtip attrıodum kendime. ama şuan bi sorun yok =)

canm ya çocuk gibilerr ya pes ne ya çok sıkıcı neyine dalıyolarsa :D

valla ben hiç bulaşma derim. ben çocuğu çok sıkıyodum pes saatlercemi oynanır yalan sölüon die e tabi çocukta msj atmak için sürekli oyunu durdurup yazıo. tüm arkadaşları cephe almıştı bana çocuunda adı yazık kılıbığa çıktı :9::9::9: çok sıkmamak lazım =) eğer yalan sölüosa bi yerden yakalarsın zaten ama yalan diildr pesin hayatlarnda ayrı bir yeri var :D

erkek arkadasina guvenmek yerine sifresini ogrenip kiminle konusmus, kime mesaj atmis ogrenmek daha cazip geliyorsa coook yanlis yoldasin demektir. bu sekilde omur gecer mi? kaldi ki kontorunu 35 dakika once yukledi. ne onemi var ki bunun? bu insan zaten seni aldatsa, kandirsa ruhun bile duymadan yapar; surekli denetleyerek, surekli yalanini yakalamaya calisarak sadece esegin aklina karpuz kabugu dusurmus olursun. once biraz ozguven, sonra da karsindaki insana guven, baska bir sey lazim degil sana...

Son düzenleme:
Back
X