Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anladimmmm![]()
epilasyon cihazi ile ilgili konusunun icerigini bosaltmisti![]()
hmmm neden acaba :44:![]()
hmmm neden acaba :44:![]()
şimdi bi de epilasyon cihazı konusunu niye boşalttı biliyomusunuz desem beni kesin atcaklar oturun oturduğunuz yerdeşaka bi yana öğrendik ya buna da şükür
![]()
neden bosalttigini bilmiyorum :26::44:
konuyu dagittigimiz icin bizde bani yiyecez sonunda haydin dagilin![]()
Merhaba arkadaşlar bilenler biliyor ben 3 aylık evliyim dünden beridir dua ediyordum içimde bir sıkıntı vardı zaten çok dua ettim Allah'ım eşim bana yanlış yapıyor gibi hissediyorum doğru ise göster ne olur dedim. gene Allah her zmanaki gibi çıkardı karşıma gerçekleri.Eşimin görüşmesini istemediğim arkadşı var her gün alkol alan biri.Görüşmesini istemiyordum görüşmüyorum dedi asla bundan sonra dedi.Ne olduysa şimdi bankaya gitti bende kardeşinin facesinin şifresini biliyordum hayatta böyle birşey yapmam imkansız ama nasıl olduysa facesini açtım kız kardeşinin bunlar yazışmışlar madomore'ye söyleme seninle görüştüğümü diye.Yarabbim ben onca yolları onun için geleyim memleketimi bırakayım anneme kardeşlerime hasret kalayım o bir benim içi,n bu kadarını yapamasın revamı bu şimdi.Geldiğinde konuşacağım ayrılacağım şimdiden bunu yapan ileride ne yapar Allah'ım ne yapayım ben yardım et.Şimdi aileside beni iknaya kalkacak biliyorum ama ben yalan hazmedemeyen biriyim bunuda yutarsam daha büyük yalanlar söyleyecek ömrümü onun için heba etmeyeceğim.Valizimi hazırladım en kısa zamanda aileme söyleyip gideceğim bitti benden bu kadar...