- 8 Mart 2019
- 129
- 287
- 18
- Konu Sahibi begonvillll
Önceki konularımdan bilirsiniz, erkek arkadaşım çok dışarı çıktığı için kıskandığımdan sıkmaya başlamıştım. Geçen bizim evlerimize yakın bir yerde, yani aslında mahallemizde çocukluk arkadaşlarıyla oturduğunu söyledi. Ama bir şekilde orada olmadığını, aslında bize çook uzak açık hava cafe tarzı bir yerde arkadaşlarıyla olduğunu öğrendim, fotoğrafı gördüm arkadaşının hesabında. Bilerek bildiğimi söylemedim, neler diyecek nasıl uzatacak diye tuttum kendimi. Gece 3e kadar yalanını sürdürdü. Günahımı alıyorsun dedi. Fotoğrafı atınca “evet yalan söyledim, özür dilerim” dedi. Saatlerce yalan yalanı doğurdu, kahroldum. O kadar inandırıcıydı ki.. fotoğrafı görmesem vallahi gram şüphe etmezdim, öyle güzel yalan söyledi. Oraya gittiğini söylese, kızmayacağım çok iyi biliyordu. Kızılacak bir yer değil çünkü. Neden yalan söyledin diye sorduğumda kem küm.. Çok üzgünüm.. yeni bir ilişki değil, çok uzun yıllardır birlikteyiz. İlk defa yalan söyledi. Bir şeyler koptu içimden, aramız buuuuuz.. lütfen fikir verin, şimdi ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım?