- 3 Temmuz 2020
- 36
- -5
- 6
- 28
- Konu Sahibi Melike2828
Öyle mi dersin çok net ve keskin konuştu ama :'(O lafları biz hergün duyuyoruz. Sonradan sürüne sürüne geliyorlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle mi dersin çok net ve keskin konuştu ama :'(O lafları biz hergün duyuyoruz. Sonradan sürüne sürüne geliyorlar
Hayır sadece geçmişimle ilgili bazı şeyleri anlatmadım örneğin 4 yıllık bir ilişkim olduğunu söylemedim 2 olduğunu söyledim bu tarz şeyler işteNe gibi yalanlar? Meslek kariyer okul vs mi yoksa hayatınızda sakladığınız ailevi karakteristik kendinizle ilgili bir mesele mi
Evet bi hata yapmışsınız ama o da sizi gözden çıkarmış yani ne konuda söylediniz yalanı çok önemli miydi bilmiyorum ciddi bi konuysa tabiki haklı karşı taraf yapacak bişey yok önemsiz bişeyse de söylediğiniz böyle yaptıysa demek ki sevmemiş boşuna üzülmeyinErkek arkadaşıma onu kaybetmemek için kendimle ilgili bazı yalanlar söyledim sonrasında bunları arkadaşım tarafından öğrendi. Şimdi de beni sevmediğini kafasında beni tamamen bitirdiğini ölsen ölüne bile gelmem diyecek derecede kafasındaki tabuları yıktığını söyledi tükürdüğümü yalamam dedi çok pişman oldum saatlerce yalvardım ama önüne bak artık sen bana göre değilsin dedi. Geri döner mi gerçekten beni sevmiyor mu? Beni olduğumdan daha farklı biri olarak görmesine benden neftet etmesine dayanamıyorum. Bu süreçte ne yapmalıyım beni her yerden engelledi
Geçmişinizden ona ne ki zaten. Bence takıntılı bir tipe benziyor, doğru muyum? Eğer böyle sorunlar çıkarırsa sürekli ayrıl barış yaşarsınız ve üzülen sen olursun. Sesini çıkarma boşverHayır sadece geçmişimle ilgili bazı şeyleri anlatmadım örneğin 4 yıllık bir ilişkim olduğunu söylemedim 2 olduğunu söyledim bu tarz şeyler işte![]()
Bu size bağlıÖyle mi dersin çok net ve keskin konuştu ama :'(
Ne yapmam gerek her yerden engeliyim defalarca özür diledim ama yokBu size bağlı
Açık arıyor sürekli şüpheci biriGeçmişinizden ona ne ki zaten. Bence takıntılı bir tipe benziyor, doğru muyum? Eğer böyle sorunlar çıkarırsa sürekli ayrıl barış yaşarsınız ve üzülen sen olursun. Sesini çıkarma boşver
AçacakNe yapmam gerek her yerden engeliyim defalarca özür diledim ama yok
Ay yesinler onu. Sizinle sevgili olurken o bağlı olduğu din neredeymiş? İki yüzlü herif. İyi olmuş boşverin. Hem sevgili yap hem de kız ve erkek arkadaşlar yemeğe çıkınca ben çok dindarım desinÇünkü aşırı dinine bağlı biri arkadaşda olsa bu tür şeyleri kaldıramıyor
Sevgilim olsaydı ve bana yaşan söyleyip bir kızla yemeğe çıksaydı bunu aldatma sayıp ayrılırdım çocuk haklı7 8 ay olacak Kardeşim gibi gördüğüm ve çok sevdiğim bir abimle yemeğe gittim. Kız arkadaşımınsa geleceğini söyledim fakat kız arkadaşım yanımda yoktu