Yalan söylediğim erkek arkadaşım beni affeder mi?

Ne gibi yalanlar? Meslek kariyer okul vs mi yoksa hayatınızda sakladığınız ailevi karakteristik kendinizle ilgili bir mesele mi
Hayır sadece geçmişimle ilgili bazı şeyleri anlatmadım örneğin 4 yıllık bir ilişkim olduğunu söylemedim 2 olduğunu söyledim bu tarz şeyler işte :(

Erkek arkadaşıma onu kaybetmemek için kendimle ilgili bazı yalanlar söyledim sonrasında bunları arkadaşım tarafından öğrendi. Şimdi de beni sevmediğini kafasında beni tamamen bitirdiğini ölsen ölüne bile gelmem diyecek derecede kafasındaki tabuları yıktığını söyledi tükürdüğümü yalamam dedi çok pişman oldum saatlerce yalvardım ama önüne bak artık sen bana göre değilsin dedi. Geri döner mi gerçekten beni sevmiyor mu? Beni olduğumdan daha farklı biri olarak görmesine benden neftet etmesine dayanamıyorum. Bu süreçte ne yapmalıyım beni her yerden engelledi
Evet bi hata yapmışsınız ama o da sizi gözden çıkarmış yani ne konuda söylediniz yalanı çok önemli miydi bilmiyorum ciddi bi konuysa tabiki haklı karşı taraf yapacak bişey yok önemsiz bişeyse de söylediğiniz böyle yaptıysa demek ki sevmemiş boşuna üzülmeyin

Hayır sadece geçmişimle ilgili bazı şeyleri anlatmadım örneğin 4 yıllık bir ilişkim olduğunu söylemedim 2 olduğunu söyledim bu tarz şeyler işte :KK43:
Geçmişinizden ona ne ki zaten. Bence takıntılı bir tipe benziyor, doğru muyum? Eğer böyle sorunlar çıkarırsa sürekli ayrıl barış yaşarsınız ve üzülen sen olursun. Sesini çıkarma boşver

Valla erkek yalan söyleyince ayrıl deniliyor genelde. Bir kere söyleyen hep soyler filan denilir. Bence çocuğu rahat bırakın önünüze bakın
Kimse bı başkasının yalanlarını çekmek zorunda değil.

Geçmişinizden ona ne ki zaten. Bence takıntılı bir tipe benziyor, doğru muyum? Eğer böyle sorunlar çıkarırsa sürekli ayrıl barış yaşarsınız ve üzülen sen olursun. Sesini çıkarma boşver
Açık arıyor sürekli şüpheci biri

Çünkü aşırı dinine bağlı biri arkadaşda olsa bu tür şeyleri kaldıramıyor
Ay yesinler onu. Sizinle sevgili olurken o bağlı olduğu din neredeymiş? İki yüzlü herif. İyi olmuş boşverin. Hem sevgili yap hem de kız ve erkek arkadaşlar yemeğe çıkınca ben çok dindarım desin

O arkadaşınızdan uzak durun.Sevgilinizde bahane aramış .Gercrkten sevse kabahat bulmak yerıne ıyılık bulurdu.

Küçük te olsa yalan söyleyen birinden uzak dururum. Yalanın büyüğü küçüğü olmaz, ardı arkası kesilmez. O kişiye güven olmaz. Size geri dönmesini beklemek yerine bir daha yalan konuşmayın. Karşınızdaki kişiye dürüst olun. Tran kaçtı, yeni trenleri de kaçırmayın.

7 8 ay olacak Kardeşim gibi gördüğüm ve çok sevdiğim bir abimle yemeğe gittim. Kız arkadaşımınsa geleceğini söyledim fakat kız arkadaşım yanımda yoktu
Sevgilim olsaydı ve bana yaşan söyleyip bir kızla yemeğe çıksaydı bunu aldatma sayıp ayrılırdım çocuk haklı

Erkek arkadaşınız kendi için en doğru kararı vermiş. Siz yalanı alışkanlık haline getirmişsiniz. Hayatımdaki kişi bana gittiği yemekte kimlerle olduğunu yalan söylerse şüphelenirim. Yemekteki kişilerle ilgili sizin de eksi bir durumunuz varki yalan söyleme ihtiyacı duymuşsunuz. Geçmiş ilişkilerinizde bahsedip bahsetmemek size kalmış ama yalan söylemeniz de eksi bir durum. Eminim ki bunlar erkek arkadaşınıza söylediğiniz ilk yalanlar değil. O da yalancı bir insanla zaman kaybetmemek istemiş ve en doğrusunu yaparak bitirmiş. Umarım siz de ders alır ve sonraki ilişkilerinizde yalana başvurmazsınız.

Yalan cok buyuk bısey degılmıs. Ama yalana asla tahamulu olmayan bı ınsansa sıler (ben sılerım). Arkadasının sevgılınde gozu olabılır. Bıde yalvarırsan affetmez hemde 8 aylık ılıskı yanı. Ben olsam bana yalvaran bırıne donmem. Hemde ıyı olmus erkek arkadasın olabılır onla yemege gıtmenı kısıtlıyorsa 8 ayda ılerde herseyı kısıtlar ne dıye karısıyorkı sana. Unut gıtsın bence

Ayrılmanız iyi olmuş bence Çünkü düşünsene kardeşin gibi gördüğün birisiyle buluşmak için bile yalana basvurmak zorunda hissetmissin Karşındaki insandan çekinmeyeceğin, baskı altında olmayacağın ve yargılanmadan dinleneceğin yapıcı bir ilişkin olmazmış bu şahısla Umarım bu tecrübe bir ders olmustur ve umarım gönlüne göre birisini bulursunuz ikinizde Ve lütfen önemli konularda asla yalan söyleme
Onun dışında ben aaa yalan gördüm silip atayım tarzında biri değilim, melek de değilim. Sevgilimle ilk tanıştığımda mesela rahatsızdım, neyin var deyince rahatsızlığımdan çekindim o an diyemedim mesela. Midemi bozmusum mu ne dedim utandım da. Sonradan söyledim bağırsak sorunlarım olduğunu.
Bu da beni yalancı yapar. Yalanın büyüğü küçüğü olmaz. Birine neden söyledin ben asla yalana tahammül edemem .sss yazmak için 22 yıllık hayatımda hiçbir şekilde yalan söylememiş olmam gerek. Taşı en günahsız olan atsın.

Son düzenleme:
Back
X