Yalan söylediğim erkek arkadaşım beni affeder mi?

Barışsanız bile bu hayatı sana zindan edebilir sürekli bir şüpheyle sürekli bir kuşkuyla yaklaşıcaktır ve sen kendini sürekli ispat etme çabasına girip yorulacaksındır.

Kendinden ödün verme önüne bak kimse için gururunu ayaklar altına alma.

Barışsanız bile bu hayatı sana zindan edebilir sürekli bir şüpheyle sürekli bir kuşkuyla yaklaşıcaktır ve sen kendini sürekli ispat etme çabasına girip yorulacaksındır.

Kendinden ödün verme önüne bak kimse için gururunu ayaklar altına alma.
Peki sağolun

Unut gitsin ne yapacaksın? Affetse ne olacak. Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Bu durumu sürekli sana karşı kullanacak seni ezecek. Hem o kim ki seni affetsin. Boş ver gitsin.

Valla yalan olunca işin içinde haklı adam yani. Tabii ne ölün ölüme-ne dirin dirime diyecek kadar da bir yalan değilmiş anlattığınıza göre ama yalan yalandır, küçük-büyük fark etmez bir daha yalan söylememeniz gerektiğini öğrenmiş oldunuz. Bu arada sizi ispiyonlayan arkadaşınızla olan samimiyetinizi tekrar gözden geçirin derim.

Aylarca da yalvaran dönmez canım boşuna kendini küçük düşürme daha ilişkimizin ilk gününde eşim bana yalan söylersen arkama bile bakmam asla da affetmem demişti bende aynı şekilde bazı insanların kırmızı çizgisidir yalan ağlaman yalvarman boşuna yani

Kardeşim gibi gördüğüm bir arkadaşım ve bir abimle yemeğe gittim kız arkadaşımda yanımda olacak dedim ama yoktu
gerçekten arkadaş gibi gördüğünüz biriyle yemeğe gittiyseniz neden yalan söylediniz?
erkek arkadaşınızın bunu kaldıramayacağını düşünüyorsanız yemeğe niye gittiniz? yada tercih sebebi bir durumsa o zman durup düşünecektiniz yemek mi, erkek arkadaş mı diye!
yalan hiç olmamış maalesef

Şuan farkında değilsiniz ama ayrılmanızın hayırlısı olduğunu düşünüyorum. Olduğunuz gibi kabul görmeyen ve yalana iten bir ilişki bugün olmasa yarın kopardı. Bundan sonrası için önünüze bakmanızı ve ilişkilerinizde net olmanızı tavsiye ederim. Sonra herkesi idare edeyim derken siz arada savrulursunuz.

Erkek arkadaşıma onu kaybetmemek için kendimle ilgili bazı yalanlar söyledim sonrasında bunları arkadaşım tarafından öğrendi. Şimdi de beni sevmediğini kafasında beni tamamen bitirdiğini ölsen ölüne bile gelmem diyecek derecede kafasındaki tabuları yıktığını söyledi tükürdüğümü yalamam dedi çok pişman oldum saatlerce yalvardım ama önüne bak artık sen bana göre değilsin dedi. Geri döner mi gerçekten beni sevmiyor mu? Beni olduğumdan daha farklı biri olarak görmesine benden neftet etmesine dayanamıyorum. Bu süreçte ne yapmalıyım beni her yerden engelledi
Kendini olmadığın biri gibi tanıtmış olman yetmedi bir de üstüne onca lafı yedikten sonra dönmeye çabalaman çok saçma. Burada sabah akşam erkeklerin selasını okuyoruz ama biz de çoğu zaman neleri hakediyoruz.
Sevmenin ve sevilmenin anlamı sosyal medya ile mi değişti artık? Keza orada artık pek çok kimse kendi olamıyor. Herkes mutlu, herkes elit.

Kendini olmadığın biri gibi tanıtmış olman yetmedi bir de üstüne onca lafı yedikten sonra dönmeye çabalaman çok saçma. Burada sabah akşam erkeklerin selasını okuyoruz ama biz de çoğu zaman neleri hakediyoruz.
Sevmenin ve sevilmenin anlamı sosyal medya ile mi değişti artık? Keza orada artık pek çok kimse kendi olamıyor. Herkes mutlu, herkes elit.
Kendimi olduğumdan farklı göstermedim onu kaybebetmek için yalan söyledim

Ne olursa olsun yalan yalandır... kaybetmek istemiyiorsan adam erkeklerle görüşmeni istemiyorsa görüşme

Ne gibi yalanlar? Meslek kariyer okul vs mi yoksa hayatınızda sakladığınız ailevi karakteristik kendinizle ilgili bir mesele mi

Back
X