Yalan söyledim :((((

lucky88

Bırak gülüşlerin can evimin penceresi olsun.
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2009
1.174
15
158
öncelikle herkese merhaba kızlar.bugün cnm çok sıkkın içimi size dökğp derdşmi size anlatmak istedim.4 aylık evliyim ve evlilşğimden beri sürekli doktora gidiyorum kadın hastalıkları yüüzünden ya kistim olur o geçiyo arkasından mantar arkasından idrar yollarımdan rahatsızlanıyorum.... Allah kimseye şifasız dert vermesin tabiki ama şu amntar rahatsızlığı bi türlü geçmedi.burda bazı arkadaşlar bi hastaneyi ve doktoru tavsiye ettiler ve geçtiğimiz hfta salı günü oraya gittim.ama giderken eşimede kayınvalidemlerede (kayınvalidemlerle birlikte oturuyoruz bu arada) haber vermedim doktora gidicemi çünkü artık doktora gidicem demekten utanuyodum kendimi problemli bi insan olarak görmeye başladım artık biri bitiyo biri başlıyo bu yüzden sölemedim.amaaa sağolsun görümcemin arkadaşıyla biz aynı yerde çalışıyoruz sadece ona haber verdşm işe biraz geç kalıcam doktora gidicem diye.bu salak kızda görümcemle yedikleri içtikleri ayrı gitmediği için hemen görümceme yetiştirmiş doktora gidicemi tabi görümceminde haberi yok belki annemle gidiceklerdir demiş.akşam oldu eşim yatak odasındaydı yemek yedik oturuyoduk görümcem dememzmi serap sen bugün doktora gitmişsin diye.ağzımdan ilk çıkan laf hayır oldu yani yalan söledim.eşime haber vermediğimide söleyince onada çok tepki gösterdi kayınvalidem.sonra tabi eşime gidip ben bugün doktora gittim ama sana haber vermedim dedim.sağolun anlayışla karşıladı.dün akşamda kayınvalidem bu konu konuşurken laf soktu hemen bizim gelinde amma yalancı olmaya başladı dedi o kadar dokundu anlatamam eşime belli etmekte istemedim zaten eşimin yanında dedi öle.çok canım sıkılıyo hiç gelemem böle laf sokmalarına hem de hiiiiiççççççç kötükedihüso:oklava:

ins iyilesirsin cnm biran once..... laf sokmalara kimse tahmul edemez ki. sonuctaa her nere gidiyorsan onlarin hepsini kocan disinda k.validene soyluyormusun ki. oda bu kelimeyi soyleme curretinde bulunmus.

insanı hastalığıyla bile uğraştıracak güç bırakmıyorlar bazen. eşiniz onayladıktan sonra kendilerine ne oluyor onu anlayamadım. boşver canım duymamazlığa gel, allah sabır versin ve çok çok geçmiş olsun a.s.

belki kayınvalideniz şaka yollu söylemiştir.
sizde bence bu kadar ufak şeyler için yalan söylemeyin. hem gerek de yok zaten hastalık bu sonuçta keyiften gidip durmuyorsunuz ki.

canım ben senı cok ıyı anlıyorum cok sık gıttıgın zamanda bazı k.valıdeler ayyyy bızım gelınde hastalıklı cıktı yok şöle yok böle amaaaaaaaan bole k.valıdelerı bı kasık suda bogasım gelıyo allahtan bızımkı pek yapmıyo

evet öle sık sık doktora gittiğinde çürük çıktı gelin diolar.o yüzden söylemeden gitmenide çok iyi anlıyorum.hem eşin anlayışla karşıladıktan sonra ona ne oluyo.bende hamileyim sık sık sayılmasada arada doktora gidiyorum ben bile sölemiyorum laf olmasın diye.

boşverr hiçççç takma... Allah acil şifalar versinn sen iyi olda istediklerini desinlerrr...
sonuçta utanmışsın ve aslında eşinden başkasınada nereye gidiceğini ve nasıl davranıcağını hesap vermek zorunda değilsin zatennn...eşinde anlayışla yaklaştığı için hiçç üzülmee...

canım ben senı cok ıyı anlıyorum cok sık gıttıgın zamanda bazı k.valıdeler ayyyy bızım gelınde hastalıklı cıktı yok şöle yok böle amaaaaaaaan bole k.valıdelerı bı kasık suda bogasım gelıyo allahtan bızımkı pek yapmıyo

aynen öle tatlım ben öle düşündüğüm için zaten söleyemedim onun kızdığı nokta biz seni işe gidiyo biliyoruz ya biri görse seni kulağımıza gelse o an hani ne dicemi bileme dedi haklısın sağlık bu hepimiz şifa bulmak için gidiyoruz doktora dedi ama haber verseydin dedi.şükür olsun ciddi bi sorunumuz olmadı çokta iyi anlaşırız... aynı benim yaptığım hatayı eşimde yapmış bekarken :))) ona daha fazla tepki göstermiş.aslında haklıda ama ne bilem laf sokuşturunca şakayla karışık biraz ötü oldum.... ya bu arada iyi varsınız yaa kocaman kocaman öpüyorum sizi :))))) beni gerçekten çok iyi anladınız kızlarrrr

öncelikle eşine asla yalan söyleme ve biyere giderken önce onun haberi olsun bence oda yeter zaten

gecmis olsun takmayin kafaniza söyle bir düsnüyorumda sanirim bende söyleyemezdim sürekli dra gidiyorum diye

bosuna gorumceleri hic sevmem demiyorum ancak laf tasirlar hicccc takma keyfinden doktora gitmiyosun nasil olsa neden sende siz durmadan hastalikli oldugumu ima ediyosunuz bende soylemedim demedin

bosuna gorumceleri hic sevmem demiyorum ancak laf tasirlar hicccc takma keyfinden doktora gitmiyosun nasil olsa neden sende siz durmadan hastalikli oldugumu ima ediyosunuz bende soylemedim demedin

yıkarda Allah var evlendiğimizden buyana hiç hastalığımı imalı bi şekilde laf sölemedi.benimde hatam var farkındayım.k.valiemin tek istediği bu tarz konulara hastalık bu şakaya gelmez der hep haber vermemiz.gözlerinde yalanc gelin olmak istemiorm.yoksa normalde k.valide gibi davranmaz çok iyi anlaşırız.eşimde bu durum karşında inanın hiç bi tepki vermedi o da anladı beni sizler gibi.seni tek şartla affederim dedi o da bi daha aynı şeyi yapmıcana dair ve bana her türlü sorunda haber vericene dair söz ver dedi ve konu kapandı.görümcemde k.validemn bilmediğini bilsem sölemezdim falan dedi.bilmediğinden haberi yoktu gayri ihtiyar boş bulundum söledim dedi.gerçekten çok iyiler ama hata yaptım ve hatamın bedelini ödüyorum işte:(((benneyaptımki

ins iyilesirsin cnm biran once..... laf sokmalara kimse tahmul edemez ki. sonuctaa her nere gidiyorsan onlarin hepsini kocan disinda k.validene soyluyormusun ki. oda bu kelimeyi soyleme curretinde bulunmus.

bi yere giderken en başta eşime sonrada evdekilere mutlaka haber veriyorum hatta hastalığımdan ötürü doktora hep k.validemle gittim kendi gelmek istemedi ben gelinimi yalnız bırkamam der.eşimede söleyemedim ne biliim hastalığımdan dolayı benimle birlikte olmak istemez cinsellik anlamnda kendisinede bulaşır diye düşünür sandım.çok ayrıntıcıyım iyimi kötümü bilmiyorum yaa çok kafam takıyorum...:çok üzgünüm:

Herseyde niyet önemlidir arkadasim...görümcenin bunu kötü bir niyetle yaptigni sanmiyorum.:hulya:

Doktora gittigni duyunca esinin ve kayinvalidenin bundan mutlaka haberdar oldugnu sandigi icin sormustur....:delphin:

Her zaman derim bunu, yalanin zararsizi kücügü yoktur...illaki birgün böyle cikiyor meydana iste....o zamanda cok zor durumda kaliyorsun.
Inandiriciligni kaybetmende cabasi...

Ne olursa olsun, özellikle ayni evi paylastigin insanlara karsi her zaman dürüst ol canim, cünkü her aksam ayni sofraya oturuyorsun

evet görümcemin burda kasıtlı yaptığı bişi yok zaten.dediklerinde haklısın ne olursa olsun haber vermeliydim :(((

ee madem niyetlerinden bu kadar eminsin canim oyleyse sorun yok sende bi daha soylemezsin olur biter kayinvaldene gidip anne kusura bakma o gun boyle dusundum ondan soylemedim kusura bakma bida olmaz diyebilirsin anlayisla karsilayacaktir

hep boyle olur zaten. sen bir kere tokezlersin, sanki hep dusuyormussun gibi konusurlar. amma yalanci olmussun. muhtemelen her hastaneye gidiyorum dediginde de bizim gelin de amma hastalikli cikti diyorlardir. yani bn kizamadim yalan soylemenize. cunku amma yalanci diyen amma hasta da der....

amaaann sen de neden çekiniyorsun kii açık açık söyle, bu devirde herkes sık sık gidiyor doktora kim sağlam kii,

neyse ki eşin anlayışla karşılamış, kayınvalidenle de yakın oturuyorsunuz demekki, ona da açık açık söyle, sık sık gittiğim için utandım söylemeye de,

doğrudan zaarrar çıkmaz yeter ki samimi olduğunu anlasın

Laf sokmaktan kimse hoşlanmaz elbette. Ama eline fırsat vermişsiniz yalan söyleyerek ve bu pek hoşuna gitmemiş olabilir, kimin hoşuna gider ki. Keşke laf vurmak yerine, normal söyleseydi , konuyu açarak haberimiz yoktu filan deseydi, gerçi buna da bozulurdunuz sonuçta. Olay yalan söylemeniz üzerine başlamış. Yalanın karıştığı işlerin sonucuda malesef böyle bitebiliyor.

Back
X