- 24 Temmuz 2009
- 1.174
- 15
- 158
öncelikle herkese merhaba kızlar.bugün cnm çok sıkkın içimi size dökğp derdşmi size anlatmak istedim.4 aylık evliyim ve evlilşğimden beri sürekli doktora gidiyorum kadın hastalıkları yüüzünden ya kistim olur o geçiyo arkasından mantar arkasından idrar yollarımdan rahatsızlanıyorum.... Allah kimseye şifasız dert vermesin tabiki ama şu amntar rahatsızlığı bi türlü geçmedi.burda bazı arkadaşlar bi hastaneyi ve doktoru tavsiye ettiler ve geçtiğimiz hfta salı günü oraya gittim.ama giderken eşimede kayınvalidemlerede (kayınvalidemlerle birlikte oturuyoruz bu arada) haber vermedim doktora gidicemi çünkü artık doktora gidicem demekten utanuyodum kendimi problemli bi insan olarak görmeye başladım artık biri bitiyo biri başlıyo bu yüzden sölemedim.amaaa sağolsun görümcemin arkadaşıyla biz aynı yerde çalışıyoruz sadece ona haber verdşm işe biraz geç kalıcam doktora gidicem diye.bu salak kızda görümcemle yedikleri içtikleri ayrı gitmediği için hemen görümceme yetiştirmiş doktora gidicemi tabi görümceminde haberi yok belki annemle gidiceklerdir demiş.akşam oldu eşim yatak odasındaydı yemek yedik oturuyoduk görümcem dememzmi serap sen bugün doktora gitmişsin diye.ağzımdan ilk çıkan laf hayır oldu yani yalan söledim.eşime haber vermediğimide söleyince onada çok tepki gösterdi kayınvalidem.sonra tabi eşime gidip ben bugün doktora gittim ama sana haber vermedim dedim.sağolun anlayışla karşıladı.dün akşamda kayınvalidem bu konu konuşurken laf soktu hemen bizim gelinde amma yalancı olmaya başladı dedi o kadar dokundu anlatamam eşime belli etmekte istemedim zaten eşimin yanında dedi öle.çok canım sıkılıyo hiç gelemem böle laf sokmalarına hem de hiiiiiççççççç kötükedihüso
klava: