ama bunlar gerçek düşüncelerim inşallah sende çok ama çok mutlu olursun söyleyince zaten çok rahatlayacaksın artı o zaman hayallere dalarsınboshayallersmile
bakalım hayat ne göstericek?zaten yazıcam buraya sonucu...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ama bunlar gerçek düşüncelerim inşallah sende çok ama çok mutlu olursun söyleyince zaten çok rahatlayacaksın artı o zaman hayallere dalarsınboshayallersmile
herkese merhabalar;
sürekli takip ettiğim ve bir çok şey öğrendiğim foruma yazıp yardım almak istedim...değerli fikirlerinize ihtiyacım var...
ben 26 yaşındayım.2sene 8 aydır bir ilişkim var herşey yolunda gidiyor şimdilik...şuanda askerde...onu çok ama çok seviyorum...ama erkek arkadaşıma bir konuda yalan söyledim ve gerçeği kendisine söyliyemiyorum ailemle ilgili...
benim annem 12 yaşında evlendirilmiş babamla 4 kardeşiz babam doğru düzgün çalışmamış...annemde bizi mağdur etmemek için evlere temizliğe gitmeye başlamış o yıllarda..bütün çocukları okuduk ben işletme ablam denizcilik diğer ablam muhasebe kardeşim elektronik mezunu...ama annem hala evlere temizliğe gidiyor...ama ben bunu erkek arkadasıma söyleyemedim.çünkü onun gayet düzgün bir ailesi var...utanmıyorum annemde asla! ama ailemi küçümsemesinden korktum aile yapısına çok önem veren biri...bu durumdan dolayı benimle ilgili yanlış düşünmesinden korktum...babamla ilgili kötü eleştiride bulunmasından korktum...artık söylemek zorundayım...ayrılacak benimle biliyorum ama günlerdir uyku uyuyamadım...söylemesem hiç olmaz...napıcam lütfen yardımcı olun...
bana açık açık anlat diceksiniz ama anlatamıyorum hep anlatmak istedim ama yapamadım...yapıcı eleştirilerinize ihtiyacım var...lütfen yardım edin...annemin durumunu en yakın arkadaslarım dahil kimse bilmiyorum sadece burada duygularımı size anlattım...
anlatamayacaksanız yapacak başka bi seçenek bırakmamışsınız zaten kendinize...
canım askerde mektup gönderemem.çünkü gönderilen mektuplar okunuyor...en güzeli yüz yüze anlatmak olacak...buradaki herkes bu yönde fikir beyan etti...bende öyle yapıcam Allah izin verirse...bence annem takdir edilesi bir kadın.sağlıgı ve keyfi musade ettikçe çalışssın hatta para biriktirsin ki ileride sen ve diğer kardeşlerin ona bakmaz ise üç kuruş köşede parası olsun. bu arada erkek arkadaşın konusuna gelince; insanlar aşık oldugu kişilerin malesef ailelerini seçemiyorlar. din,kültür,yaşam tarzı hepsi başka başka oluyor. zamanında söylememişssin.ama şöyle yap konuyu aileni rencide etmeyeceğin şekilde bir mektuba dönüştür ve erkek arkadaşına gönder. hem bu dürüdtlüğünü gösterir. o da bunu bir yalan olarak anlamaz sadece birazda utandığın için gizlediğini düşünür. mektubu okuduktan sonra senden ayrılırsa zaten hiç sesin olmamıştır. yok devam ederse sımsıkı sarıl ona.
biz burda boşunamı konuşuyoruz yav
başçavuşun şeysi misali kızda bir kuvvet alıyor
bir hüzünleniyor konuşmanın anlatmanın faydası bu değilmi
hem birşey sorabilirmiyim birisi niye böyle bir nik seçer alakasız bir soru oldu ama merak işte
abi niye zhebani kötükedihüso çağrışım korkutuyor açıkçası
konuşmana dikkat edersen sevinirim bu esprili bir soruydu eleştirmek değildi niyetim
insanlara bir şeyi söylerken esprimi yapıyor yoksa başka birşeymi söylüyor sizde bunun bilincinde olun bence
istediğm nicki kullanrm sana ne ya da kime ne? benmde sevdiğim nick bu.gerçekten alakasız bi soru.en azından bilincindesnşakkıdı ayrıca ben görüşlerimi yazdm.çelişiyo dedm evet çelişiyo.alla alla yaa :1closedeyes:
yok dalga geçmez...ben onu ilk tanıdıgımda böyle korkularım vardı ama sonra onu tanısım çok iyi biridir.ama yalan söylediğimi söyleyemedim dilim varmadı...ama şuanda bana büyük bir tepki verecek...anlatmadığım için güveni sarsılacak...
canım yine başkası adına karar veriyorsun bence...belki de hiç büyük bir tepki vermeyecek. eğer büyük tepki vermek gibi bir niyeti yoksa nasıl olacak sana anlatayım:
aslında hiçte önemli olmayan bu olayı sn büyütüp kocamaaaan bir sorun haline getirdiğin, sevgiline de bunu böyle yansıttığın için şaşıracak. bi gariplik var galiba ben önemsemiyorum ama "rujmanca" bu kadar uğraştığına, ezilip büzüldüğüne göre önemli birşey olmalı...diye düşünecek ve tepkisi büyüyecek...lütfen önce kendini herkesin hata yapabileceğini, insanoğlunun hataları ile varolduğunu öyle büyüyüp olgunlaşıp insan olduğunu unutma. belki ilerde çooook daha büyük hatalar yapacaksın. ozaman ne olacak...
1. hata yaptığının farkındasın (sence) bu güzel
2. bir daha yapmayacaksın bunu biliyorsun.
3.sen olgun, aklı başında ne yaptığını bilen bir insansın
tekrar söylüyorum kendine güven ve ne olduysa olduğu gibi hiç değiştirmeden direk anlat
bence tabi ne yapacağın sana kalmış
dilerim senin için en iyisi olur sevgiler.....opuyorumnanaktan
Mektupla yazman hic uygun degil.Yuz ifadeleri cok onemli iletisimde bunu unutma.
Onmeli olan sey su, senin bunu gizleme sebebin ne? buna onu tatmin edici sekilde acikla
Bu durumdan(gizlemenden) oturu mahcubiyetini belli et ama ezik bir sekilde aglamak uzere anlatma bunlari
Onemli olan senin samimiyetin ve onun bunu hissetmesi.
Zaten aranizda gercek bir sevgi varsa bu duruma takilmaz, belki gizledigin icin sana sitem edebilir buna da hazirlikli ol. Belki bunu onemseyedebilir. dedigim gibi herseye hazirlikli ol..
Ya canım bu kadar üzme kendini. İlk fırsatta herşeyi anlatırsın, ailenle ilgili bütün buraya yazdığın detayları anlat ve bunu söyleyemediğin için kaç gündür ızdırap çektiğini de söyle. Hem sevgilinin tepkisine göre onun doğru insan olup olmadığını da test etmiş olursun. Eğer sırf annen temizlikçi die seni küçümserse ya da sen yalan söyledin affedemem ayaklarına yatarsa zaten seni haketmemiş birisidir, ama yok keşke bunu baştan söyleseydin ne var ki bunda utanılacak deyip o da senin gibi baş tacı olduğunu söylerse annen için işte bulup bulacağın en doğru erkektir o senin. İlk başta annenin temizlikçi olduğunu anlatmadığın için bir parça kırılabilir ama önemli olan düşünceleri. Ne yönde düşündüğünü öğrenmeye çalış. Hadi bakalım kolay gelsin en kısa zamanda hayırlı sonucu bekliyoruz sevgilinin tepkisini de burada bizimle paylaşırsın değil mi? opuyorumnanaktan
Bazen kelimelerden çok, gözler anlatır insanı. İletişim çok önemli. Yüzyüze ve gözgöze olmak çok önemli.
evet canım paylaşıcam...çünkü gerçekten kk sayesinde bugün kendimi daha iyi hissediyorum...içinden çıkamadığım bir durumdu ama artık bunun üstesinden gelmeye çalışacağım diye kendi kendime söz veriyorum...hayırlısı olsun inşallah...kötü sonuç alırsam beni teselli edersiniz değil mi?
Tabiki her zaman yanındayız, ama iyi sonuç alman dileklerimle... :teselli: