yalan söyledim...

beklediğim haber çabuk geldi hihoyyyt bu kadar işte...tüm eziyeti kendimize yapıyoruz...bundan sonra kendine söz ver ve gereksiz yere kendini hiç üzme...ben senin dürüst ve samimi bir insan olduğuna inanıyorum ve bundan sonra kendine güven, hiçbirşeyi saklama, ve hata yaptığında ise " hata yaptım özür dilerim" deyip kararı karşındakine bırak, eğer hatan yüzünden kaybedersen o zaman üzül ok??

erkek arkadaşını da takdir ettim seni seviyormuş gerçekten ve şimdi daha yakın olursunuz emin ol...

çoook sevindim senin adına eminim herşey bundan sonra güzel olacak...
bir ömür boyu birlikte mutlulukla dolu bir yaşam diliyorum.....olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

çiğdem_k çok saol...sende deskteğini esirgemedin benden.yargılamadan yardımcı oldun.yaptığım kabul edilebilir bişey deildi elbetteki zaten hatamın altında ezilip durdum kaç zamandır ama şimdi o kadar rahatım ki öyle mutluyum ki...şükür edip duruyorum...
inşallah sende çok ama çok mutlu olursun canım...

canim cok sevidim Allah bozmasin ianan senin icin cok sevindim samimi bir insansin

canım çok saol...bende öyle sevinçliyim ki...içim içime sığmıyor...
erkek arkadaşıma babamı da anlattım.babam için tek kötü bişey söylemedi ve asla babama saygısızlık etmiceni de belirtti...meğer ne kadar şanslıymışım.ne kadar iyi yürekli bir sevdiğim varmış...şükürler olsun

herkese tekrardan merhaba;
dün yani cumartesi günü erkek arkadaşımı ziyarete gittim.çarşı izni vardı görüştük.ona herşeyi anlattım.bana o kadar anlayışla yaklaştı ki anlatamam size...sadece keşke daha önce anlatsaydın,bilseydim dedi.söz vermemi istedi bundan sonra herşeyi açık açık anlatmam için bende söz verdim tabi...bana çok güvendiğini,kötü niyetli olmadığımı bildiği için bunu asla sorun etmiceni söyledi...annem için neler yapabiliriz bunu konuştuk...bütün gün beraberdik...kanatlarının altına aldı beni resmen...öyle mutluyum ki anlatamam...sonra anneme güzel bir eşarp aldı anneler günü hediyesi için.en yakın zamanda tanışmak istediğini ve o güzel ellerinden öpmek istediğini söyledi...

burada bana destek veren herkese çok çok teşekkür ederim.asla atlatamıcam dediğim bi süreçte bana yardımcı oldunuz.Allah bin kere razı olsun sizden...herşey çok güzel olur umarım bundan sonra...haftaya pazaretesi burada olacak kısmetse...

Tebrik ederim canım. Bak ne güzel herşey yoluna girmiş, uykusuz ve stresli gecelerin geride kaldı... Senin adına çok sevindim, çok şanslısın ki böyle anlayışlı ve şefkatli bir sevgilin var. Sevginiz daim olsun... opuyorumnanaktan

Tebrik ederim canım. Bak ne güzel herşey yoluna girmiş, uykusuz ve stresli gecelerin geride kaldı... Senin adına çok sevindim, çok şanslısın ki böyle anlayışlı ve şefkatli bir sevgilin var. Sevginiz daim olsun... opuyorumnanaktan

evet canım bende bunun farkına vardım gerçekten çok şanslıyım...çok teşekkür ederim.

çocuklarını okutmak için temizliğe giden annenizin ellerinden öperim. cennetlik kadın.. başınızın tacı olsun hep...

canım çok saol...bende öyle sevinçliyim ki...içim içime sığmıyor...
erkek arkadaşıma babamı da anlattım.babam için tek kötü bişey söylemedi ve asla babama saygısızlık etmiceni de belirtti...meğer ne kadar şanslıymışım.ne kadar iyi yürekli bir sevdiğim varmış...şükürler olsun

canim seni tanimiyorum, komikde gelebilir kulaga ama :) inan cok cok sevindim senin adina okurken benim gözlerim doldu.. kaydirigubbakcemile3 insallah ömür boyu mutlu olursunuz..

Sevdim damat adayınıkaydirigubbakcemile3 Yapması gerekeni yapmış, ekstra da birşey yapmamış aslında. Senin yükün sana ağır geliyor işte o kadar.

Allah beraber, mutlu güzel günler göstersin size.
Şimdi daha güçlü yürürsünüz inş.

sevindim sizin adınıza
doğru bir adam secmişsiniz
bugün anneler günü anneniz gercekten mükemmel bir kadınmış
tek başına hepinizi üniverstelerde temizlik yaparak okutmak
lütfen onu elini benim için de öpün
size doruyu söyleyin sevdiğiniz kişiye derdim ama siz dogru olanı zaten yapmışsınız
yalnız birşey sormak istedim sizi kırmam umarım amacım kesinlikle iğneleme yargılama degil
siz ve kardeşleriniz calışıyor iseniz anneniz neden hala temizliğe gidiyor
tekrar saygılarımı sunuyorum annenize

canim seni tanimiyorum, komikde gelebilir kulaga ama :) inan cok cok sevindim senin adina okurken benim gözlerim doldu.. kaydirigubbakcemile3 insallah ömür boyu mutlu olursunuz..

canım inşallah...bende sizi tanımıyorum ama gerçekten hayatım boyunca unutmıcam bi sınavdan geçtim ve siz bana kopya verdiniz:) hemde hiç tanımamanıza ragmen...sagolun varolun...

Sevdim damat adayınıkaydirigubbakcemile3 Yapması gerekeni yapmış, ekstra da birşey yapmamış aslında. Senin yükün sana ağır geliyor işte o kadar.

Allah beraber, mutlu güzel günler göstersin size.
Şimdi daha güçlü yürürsünüz inş.

inşallah canım...benim samimiyetime inandıgınız için çok tşk ederim.inşallah sizde çok mutlu olursunuz...

sevindim sizin adınıza
doğru bir adam secmişsiniz
bugün anneler günü anneniz gercekten mükemmel bir kadınmış
tek başına hepinizi üniverstelerde temizlik yaparak okutmak
lütfen onu elini benim için de öpün
size doruyu söyleyin sevdiğiniz kişiye derdim ama siz dogru olanı zaten yapmışsınız
yalnız birşey sormak istedim sizi kırmam umarım amacım kesinlikle iğneleme yargılama degil
siz ve kardeşleriniz calışıyor iseniz anneniz neden hala temizliğe gidiyor
tekrar saygılarımı sunuyorum annenize

asla kırılmam canım...annem 12 yasından bu yana calışan biri.kimseye minnet etmek istemiyor aslında tam olarak...ben anneyim ve size babanızın da veremediklerini ben vermeliyim diyor.kardeşim erkek ve evleneceği zaman herseyinin dört dörtlük olmasını istiyor.mesela ablam evlenirken de herseyini annem aldı kendisi yaptı...mücadeleci bir karakteri var sanırım...

sevindim canım
annen sizi okutmuş bu yaşa getirmiş
gurur duy ve kimseden gizleme mesleğini de
hatta övünmelisin bile bence
bugünde anneler günü ne güzel bu mesajı okudum mutlu oldum bende a.s.

bende çok sevindim canım...hala hayretler içindeyim.hayatımda karşılaştıgım insanlar hep hırs ego peşindeydi erkek arkadasımın öyle olmadıgını biliyordum ama şimdi çok iyi ve anlayışlı oldugunu da biliyorum.

işte anne budur diyorum yazdıklarınızı okurken gercekten cok şanslısınız
gelecekteki hayatınızda mutluluklar diliyorum

işte anne budur diyorum yazdıklarınızı okurken gercekten cok şanslısınız
gelecekteki hayatınızda mutluluklar diliyorum

Allah bize de çok iyi anne olmayı nasip etsin inşallah...annem benim canımdır.onu kendi bebeğimmiş gibi seviyorum. saol canım inşallah sende çok ama çok mutlu olursun...

Eger erkek arkadaşın sen ona yalan söyledin diye ayrılır ise sözüm yok sonuna kadar haklı bunca yılda söyleyemedin mi diyebilir ama,
Annen temizlige gidiyor diye ayrılır ise dönüp arkana bakma bile

Eger erkek arkadaşın sen ona yalan söyledin diye ayrılır ise sözüm yok sonuna kadar haklı bunca yılda söyleyemedin mi diyebilir ama,
Annen temizlige gidiyor diye ayrılır ise dönüp arkana bakma bile

yok canım bu defa kötü bir seneryo yaşanmadı...erkek arkadasıma anlattım ve saygıyla sevgiyle karşıladı beni...herşey yolunda şuanda:)

Back
X