Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi yaa, ne iyi oldu söyledin rahatladın
Erkek arkadaşına da afferin,
Hep mutlu huzurlu olursunuz inşallah canım a.s.
Yazdıklarınızı ilk kez bu gece okudum.
Kendimi filmin sonuna yetişmiş gibi hissettim önce ama sanırım güzel bir senaryo ile çok daha güzel günler var önünüzde.
Annesini erken kaybetmiş ve kendisi yeni anne olan biri olarak başta annenizi ve sizi dualarıma ekleyeceğim bu gece.
Mutluluklar...
yok canım bu defa kötü bir seneryo yaşanmadı...erkek arkadasıma anlattım ve saygıyla sevgiyle karşıladı beni...herşey yolunda şuanda:)
saol canım...evde aynaya bakarak tekrarladım cümlelerimi...kendime anlatırken bile ağladım...ama onun yanında ağlamadım...verdiğin taktik işe yaradı tatlım çok saol...inşallah sende mutlu olursun ömür boyu
herkese tekrardan merhaba;
dün yani cumartesi günü erkek arkadaşımı ziyarete gittim.çarşı izni vardı görüştük.ona herşeyi anlattım.bana o kadar anlayışla yaklaştı ki anlatamam size...sadece keşke daha önce anlatsaydın,bilseydim dedi.söz vermemi istedi bundan sonra herşeyi açık açık anlatmam için bende söz verdim tabi...bana çok güvendiğini,kötü niyetli olmadığımı bildiği için bunu asla sorun etmiceni söyledi...annem için neler yapabiliriz bunu konuştuk...bütün gün beraberdik...kanatlarının altına aldı beni resmen...öyle mutluyum ki anlatamam...sonra anneme güzel bir eşarp aldı anneler günü hediyesi için.en yakın zamanda tanışmak istediğini ve o güzel ellerinden öpmek istediğini söyledi...
burada bana destek veren herkese çok çok teşekkür ederim.asla atlatamıcam dediğim bi süreçte bana yardımcı oldunuz.Allah bin kere razı olsun sizden...herşey çok güzel olur umarım bundan sonra...haftaya pazaretesi burada olacak kısmetse...
oyyy.
çok sevindim canım,çoooook..!
Mutlu Son .. Ama sevgilinde kaliteli ve aklıbaşında bir insanmış.
Biz sana ne demiştik,düşündüğün kadar büyük sorun olmayacak demiştik.
Mutluluklar diliyorum sana,artık güzel haberlerini alırız.
Fotoğraflarını eklersin artık olur mu nişan düğün falan hihoyyyt
Babanı anlattın mı canım..??
Yeni okudum. Çok mutlu oldum. Seni gerçekten çok seviyor ve sana gerçekten çok değer veriyor demektir. Hep mutlu olursunuz inşallah..
evet tatlım öyle...bende onu çok ama çok seviyorum...rabbim hayırlı yazılar yazar inşallah.bu arada sende hep mutlu ol canımm