• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yalan soylediyse affetmek yanlis mi olur?

forever78

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2013
456
120
53
Biliyorum bu aralar çok konu actim ama fikre ihtiyacim var.
2 yıllık iliskim bitti 2 hafta önce
Normalde aramiz iyidi, sorunlar oluyodu ara ara ama hallediyoduk.
Aşık degilim ama seviyorum gercekten. Ve cok alistik birbirimize. Sevgilim gecem hafta bana yalan soyledi. İsteyim dedi ama degilmis. Gorusmeni istemiyorum dedigim biriyle gorusmus.
Yani yarım saat 1 saat kadar. Ben ustune gidince bu kadarini soyledi. Tartisiriz diye soylemedim dedi. Ve ona guvenmedigim icin ayrildi. Ustune cok duserim normalde boyle seylerin. Nerdeydin kimleydin vs diye. 1 2 saat ulasamasam baya trip moduna gecerim. Aceba ben mi ittim onu yalan soylemeye diye düşünüp kendi icimde onu affediyorum ama kararsizim.
2 haftadır dogru duzgun konusmadik. Ama ben bir adim atsam barisiriz. Ve ben barismak istiyorum galiba. Cunku onsuz hersey ters gidiyo. Hic bi seye konsantre olamiyorum.
Barismak dogru karar mi sizce? Siz olsaniz ne yapardiniz?
Edit: o kizla arasinda bisey yok. Buna eminim. Bide o kizla gorusme dememin hakli sebepleri var, kiz gece msj filan atmisti. 2 senedir boyle buyuk bi yalanina denk gelmedim. Kucuk seyler oldu ama.

Aşık degilim ama seviyorum gercekten. Ve cok alistik birbirimize. Sevgilim gecem hafta bana yalan soyledi. İsteyim dedi ama degilmis. Gorusmeni istemiyorum dedigim biriyle gorusmus.
Yani yarım saat 1 saat kadar. Ben ustune gidince bu kadarini soyledi. Tartisiriz diye soylemedim dedi. Ve ona guvenmedigim icin ayridi. Ustune cok duserim normalde boyle seylerin. Nerdeydin kimleydin vs diye. 1 2 saat ulasamasam baya trip moduna gecerim. Aceba ben mi ittim onu yalan soylemeye diye düşünüp kendi icimde onu affediyorum ama kararsizim.
2 haftadır dogru duzgun konusmadik. Ama ben bir adim atsam barisiriz. Ve ben barismak istiyorum galiba. Cunku onsuz hersey ters gidiyo. Hic bi seye konsantre olamiyorum.
Edit: o kizla arasinda bisey yok. Buna eminim. Bide o kizla gorusme dememin hakli sebepleri var, kiz gece msj filan atmisti. 2 senedir boyle buyuk bi yalanina denk gelmedim. Kucuk seyler oldu ama.
Kızın art niyetli olduğunu düsündüysem
Bunun icin görüsme dediysem
Bana rağmen görüstüyse
Ben soğurdum ve bitirirdim, sizi bilemem.

aralarında bişey olmadığından nasıl bu kadar eminsinki?

Ee zaten adam ayrılmış
Siz barışma istiyorsunuz da o istiyor mu bakalım
Hem affedecegim demişsiniz de ortada af dileyen yok

Önceki konuya da yazmıştım.
Adam yalan söylüyor kızla dışarda oturuyor sen yakalanınca da kavga edip ayrılıyor üstüne.
Bence kız yedek yoksa kaç yıllık sevgilisini saçma bi kız uğruna neden harcasın.

Valla sen barışmaya niyetlisin istediğin cevabı bekliyorsun.
Bakalım kim seviyorsan bir adım at barışın diyecek.

Önceki konuya da yazmıştım.
Adam yalan söylüyor kızla dışarda oturuyor sen yakalanınca da kavga edip ayrılıyor üstüne.
Bence kız yedek yoksa kaç yıllık sevgilisini saçma bi kız uğruna neden harcasın.

Valla sen barışmaya niyetlisin istediğin cevabı bekliyorsun.
Bakalım kim seviyorsan bir adım at barışın diyecek.
Önceki konusunu bilmeyen biri.

buluştugu erkek olsa bi nebze neyse dicem ama, kızın niyetini doğru bulmuyorsunuz anladıgım kadarıyla ve sevgiliniz size yalan söylüyor onunla buluşuyor.. bahanesi neymiş, benden uzak dur mu demiş yoksa ya da arkadaşça mıymış :D
benim hazmedebilceğim bir şey değil

ona güvenmedigin icin ayrilmis "sözde". Resmen bahane. Belli ki kafasinda plan yapiyodu nasil ayrilsak diye. Cok fazla ugrasmadan cözümü bulmus.:KK14:

Yani yarım saat 1 saat kadar. Ben ustune gidince bu kadarini soyledi. Tartisiriz diye soylemedim dedi. Ve ona guvenmedigim icin ayrildi. Ustune cok duserim normalde boyle seylerin. Nerdeydin kimleydin vs diye. 1 2 saat ulasamasam baya trip moduna gecerim. Aceba ben mi ittim onu yalan soylemeye diye düşünüp kendi icimde onu affediyorum ama kararsizim.
Yalanin ufagi da kotu buyugu de ama böyle karsi cinsin oldugu yalanlar hayra alamet olmuyor ustelik sevmedigin biriyle

Butun iletisim yollarını kapadim. O sinirle soyledi bitti diye. Zaten o asla pismanim affet demez. Davranislariyla gosterir. Ve adim atarsam barisiriz biliyorum.

Affet demez hareketleriyle belli eder..

Ne yapar sana bakarken gözlerini mi kırpıştırır?

Ya Forever senin iyiliğin için söylüyorum ortada ne affet diyen var ne yaptığından pişman olan sen hala ben adım atayım da barışalım derdindesin.

Değer veren insan bi çırpı da siler mi çocuk gayet rahat sen burda barışırız diye plan yapıyorsun bir de haklı olduğun halde sen bi şeyler yapacaksn.

Yalan söyleyen o
Başka kızla buluşup zaman geçiren o
Haklı gibi sizden ayrılan o

Şimdi pişman olup barışmak için can atan sizsiniz .
Çok yanlış yapiyorsnz şu an onun size karşı bi girişimde olması lazım.
Çok özledim barışalım gibi bi davranışinizdan snra onu öyle simartacaksnz ki bundn sonraki kavgalarda hep alttn alan siz olacaksınız

Butun iletisim yollarını kapadim. O sinirle soyledi bitti diye. Zaten o asla pismanim affet demez. Davranislariyla gosterir. Ve adim atarsam barisiriz biliyorum.

İletişim yollarını aç o zaman bak bakalım arıyor mu seni iletişime geçiyor mu :KK69:

Kusura bakma canım da seven insan affet de der pişmanım da der ayaklarına da kapanır tabi bunu seven insan yapar sevmeyen insan yapmaz umrunda bile olmaz.
Adam bence senin şu an ona karşı bi adım atacagndn o kadar emin ki .
Azck kaybetme korkusu yaşat ki korksn seni kaybetmekten

Back
X