Yalan söylemek zorunda kaldım ama içim rahat etmiyor...

• Konu Sahibi Konu Sahibi MeDuSa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ayy ne güsel canım arkadaş dediğin bunu düşünebilmeli iştee :asigim:

Bişi oldu işte kısss kaydirigubbakcemile3
Ayy napim benm kitapım olsa paramparça etsin umrum olmas okuduklarımı veririm zaten ama işte başkasının kitabı olunca bi daha da alayımda demedi iyi sen al dedi yaaa :sinifsinif:
Bende o yüzden makinayı veremedimmm şutarafagitti

en iyisini yaptin icini ferah tut güzel ruhlum benim ŞenizŞenizŞeniz

samimi arkadaşım olsa ben söylerim şakayla karışık, kızım sana bi kitap verdik canına okudun kimbilir makineme naparsın, canım makinem benim o derdimkaydirigubbakcemile3

kedicim çok da takılacak bir durum değil yani istemezsen vermezsin; ama ben olsaydım kitaba böyle davrandın makineyi ne hale getirirsin yani kusura bakma arkadaşım diye açıkça ifade ederdim, sonuçta sevgilinin hediyesi. biraz açık sözlü olmak gerek böyle konularda, sen rahatsız olacağına bırak o olsun a.s.

asla vermezdim ama dolandırmadan lafı emanete iyi bakmadığı için veremediğimi de açıkça söylerdim

Kafana takıp, sıkıntı yapacak bişey yok..
Bir kuyruk,iki de pati salla arkadaşına gitsin...:lepi:

evet gereksiz bir yalan olmuş nasıl olsa yakın olduğu içn gerçeğide yüzüne karşı söyleyebilirdin.en azından ben yakın olduğundan rahatlıkla söylerdim özellikle anlasın hatasını ders çıkartsın diye ama sorun edilecek birşey değil kendini rahatsız hissetme..haketmiş dediğin gibi kitaba o eziyeti yapan makinaya neler yapmazdı..iyide yapmışsın vermemekle...mazaallah kitap olayından bahsettiğinde yeni kitabı kendi alıp getirmemiş sana makinanın başına birşey gelse öylecene tutuştururdu eline...rahatmış arkadaşın...oluyor öyle arada bir napacaksın artık idare edeceksin böyle böyle...

yalan söylemek yerine acıkca söyleseydin veremem benim için makinem özel diye hiç yalana gerek yokmus ama artık dogrusunu söyleme bence güveni sarsılabilir ama kendinide suclu hissetme

kedıcım ben bırısıne emanet verıyosam emanete az uz saygılı olmalı..
sahıp cıkmalı kendı malı gıbı bakmalı..
senınde hatan var keşke baskasının malını arkadasına vermeseydın..
ama arkadasında ayıp etmıs yazık yaa..kıtap okumak ıcındır nasıl becerıyolar kıtapları yırtmayı dagıtmayı anlıyamıyom ben yaa..
ben tum kıtaplarımı okurum notta alırım ama bellı donemlerde bunları okullara bagıslarım ve temızde kullanılmasını ısterım..fotograf makınanıda vermemekle ıyı etmıssın bırak yaa..malını bıkez ettın emanet..gordun..bence hıc acıklama yapma bıle..

kitabı o hale getirip bi açıklama yapmadan sana verdiyse ben ona bırak makinemi çorabımı bile vermem kaydirigubbakcemile3
ben şahsen yeni bi kitap alırdım sana...üstelik hediyeymiş makine...
böyle sorumsuz bi arkadaşa çabuk bozulan bişeyi kim olursa olsun varmaz zaten...
ayyy sorumsuzluğa hiç tahammülüm yok valla...düşüncesizlk yani...hangi yüzle istedi tekrardan bişeyini bu da ayrı bi konu kedicim kaydirigubbakcemile3 ayıp kavramı yok dmek ki...

en doğrusunu yapmışsın canım
emanete bakamayana bir daha birşey emanet etmem bende

haklı olarak vermemişsin bunun iicn kendini üzmen anlamsız :teselli:en yakın arkadasında olsa bu ona böyle bir konuda bukdr rahat olma hakkını vermiyor en azından sana acıklama yapabilirdi bence bosuna dert ediyosun

en nefret ettiğim şey ödünç verdiğim bir şeyin ,verdiğim kişi tarafından başkalarına verilmesidir..arkadaşınız bir kitap alıyor size veriyor,siz başkasına veriyorsunuz...ne olursa olsun olmaması gereken bişi bu..buna emanete hıyanet derler

en nefret ettiğim şey ödünç verdiğim bir şeyin ,verdiğim kişi tarafından başkalarına verilmesidir..arkadaşınız bir kitap alıyor size veriyor,siz başkasına veriyorsunuz...ne olursa olsun olmaması gereken bişi bu..buna emanete hıyanet derler

iyide zaten bana veren arkadaş ortak arkadaşımız liseden ona sorarmısın verebilirmi dedi numarası yokmuş bende sordum o da tabiki verebilirsin dedi zorla vermedim yani
hem gizlide vermedim

Ay cnm ya dert ettiğin şeye bak...vermezsin kime ne? hesap mı soracak sana? :kızgın:sorarsa da söylersin...neden vermediğini...:1closedeyes:

Back
X