Merhaba arkadaslar. Bugun 12.00 den sonra nedense bi his olustu icimde tarifi olmayan ic gudu gibi bir sey. 17 ye dogru erkek arkadasimi aradim isten gec ciktim eve gidiyorum dedi ama inanmadim bir turlu mesajda da yazdim isten gec ciktiginada bu saate kadar.calistiginada inanmiyorum zaten telefonda da 30 saniye gecmeden eve gidince konusuruz diyip kapatti. Az once yazmis eve geldim diye. Dedim inanmiyorum once inkar etti sonra itiraf etti arkadasiyla denize gitmis. Neden yalan soyledi bilmiyorum bi tarz konularda kisitlayici biri hic degilim denize gitcez arkadasla dese hangi ark. Der konuyu kapatirim. Ama yalan soylemis ve yarinda yakin ark. Sinin dugujune gidecektik. Dedim gelmiyorum dugunede seninlede konusmak istemiyorum. Tek tepkisi iyi gelme napiyim oldu. Bimiyorum ne dusuncegimi. Tum guvenim sarsildi ki daha once hic suphe etmemistim. Niye yalan soyleme geregi duydun demem gerekiyor belki ama icimden gelmiyor. Bir de sucsuz gibi boyle kaba ve umursamaz konusmasi daha kotu yapti. Neden insan bile bile yalan soyler ki ? Yani sevdigin kisinin guvenini sarsmaya degiyor mu ? Ne gecti simdi eline?