• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalan söyleyeceğim. Vicdanen çok rahatsızım.

Okadar kişi gitmeyin demiş. Inşallah saçma bir hareket yapmazsiniz. Değer mi aileye yalan söyleyip gitmeye. Allah korusun bir sey olsa aileniz iz bilmez yol bilmez nerden bulacaklar sizi? Madem o kadar görüşmek istiyor o gelsin.
Kusura bakmayın da ne kadar deli cesaretiniz var.

tabiki gitmeyin,çok istiyorsa gelsin te allam

Daha dün tv de sevgilisi testere ile parçalamis. Çöpe atmış, siz kime guvenipde gidiyorsunuz. Kendinize gelin, hayat sizin aklınızda kurduğunuz gibi bir yer değil. Sakın gitmeyin...

Konuştuğum çocukla daha önce hiç görüşmedik. Onun, şu anda yanıma gelme şansı yok. Kışta geleceğine dair söz verdi. Ben yanına gideceğim Ekim ayında. Gideceğim yer baya uzak. Ve ben aileme 'arkadaşımın yanına gidiyorum' diye yalan söyleyerek gideceğim. Vicdanım çok rahatsız. Onu görmeyi çok istiyorum ama aileme yalan söylediğim için de çok huzursuzum. Bir de annem gitmemi istemiyor. Babam bana destek çıkıyor. Onlara yalan söylüyor olduğum için kendimi çok kötü hissediyorum. Onunla görüşmemiz lazım artık. Çünkü birbirimizi görmedikçe gerçekten problemler büyümeye başlıyor. O sıkılıyor, ben sıkılıyorum. Ne yapacağım? Çok karışığım.

seni gercekten isteseydi o gelirdi.
sen ne diye ayagina gidiyorsun?
Bu genc kizlarimiz niye boyle yapiyor anlamiyorum ben cidden.

Konuştuğum çocukla daha önce hiç görüşmedik. Onun, şu anda yanıma gelme şansı yok. Kışta geleceğine dair söz verdi. Ben yanına gideceğim Ekim ayında. Gideceğim yer baya uzak. Ve ben aileme 'arkadaşımın yanına gidiyorum' diye yalan söyleyerek gideceğim. Vicdanım çok rahatsız. Onu görmeyi çok istiyorum ama aileme yalan söylediğim için de çok huzursuzum. Bir de annem gitmemi istemiyor. Babam bana destek çıkıyor. Onlara yalan söylüyor olduğum için kendimi çok kötü hissediyorum. Onunla görüşmemiz lazım artık. Çünkü birbirimizi görmedikçe gerçekten problemler büyümeye başlıyor. O sıkılıyor, ben sıkılıyorum. Ne yapacağım? Çok karışığım.
bence gitme kimseye güvenemezsin

Gecen burada bir genc kizimiz konu acmisti
Ilk defa gormeye gittigi cocuk onu yataga atmaya calismis
Kizda nazlaninca kizi izbe bi evde birakip gitmisti. Sen de tanimadigin bir adamin yanina gidiyorsun. Sadece tlf internet arkadasligi.

Tecavuze ugrayabilirsin. Iskence edilebilir. Oldurulebilirsin. Uzaktan hos gelir davulun sesi. Once o senin sehrine gelsin. Sen oyle tanimaya calis derim.

Hicbisey olmayacak olsa bile adamin yasadigi sehre ben gitmezdim acikcasi ne meraklisiniz ya
Bende esimle internetten tanistim.Bendede deli cesareti varmis ilk defa gordugum adamla elinin korune kamp kurmaya gittim ama o yasadigi sehirden kalkip sadece beni almak icin benim sehrime geldi ordanda baska bir sehre gectik tutup ayagimla pesine gitmedim yani -.-

Zaten yazılabilecek herşeyi arkadaşlar yazmış. Hepsini dikkatlice oku ve aklı başında bi kız gibi davran lütfen

ya tamam hepimiz erkek arkadaşla buluşmak için ailelerimize ufak yalanlar söyledik ama mesela ben okuldan tanıyordum ya da arkadaş çevremde zaten uzun zamandır olan erkeklerdi bunlar, sen bu adamla net ortamında tanışmışsın, yani aranızda yazıdan öteye giden bir tanışıklık, bir inandırıcılık, bir güven yok. Kaldı ki bu ne cesaret anlamıyorum başka ile gideceksin sanırım, deli cesareti derim ben buna, adam eve atıp kesse seni, organ mafyası çıksa kimsede bilmiyor. Aha gitti bizim kız :KK51: Bence ilk buluşmada o gelsin yanına sen gitme, hem güvenirsin, gerçekten tanırsın, bu tarz tanışmaların en ideali budur.

Felaket tellalı olmak istemem de en azından birine söyle bi arkadaşına kuzenine filan. Tabi sen şimdi kendine de karşındakine de güveniyorsun da çöp tenekesinde parçası bulunan kızlar da aynı hataya düştüler. Üzgünüm sana böyle konuşmak zorundayım, yine söylüyorum en azından birine söyle de seni nerede arayacaklarını bilsinler emi??? Gerçekten biraz ders alalım, kırdıysam da kusura bakma acı gerçekler. Ben de eşimle bir kez görüşüp evlendim ama şartlarım farklıydı ve tek görüşmedim benim çok iyi bildiğim bir şehire çağırdım kısacası güvendeydim
İkinci görüşmemizde nikahımızı yaptık

Back
X