İletişim elbette olmalı, ancak yalan söyleyerek yanına gidip tekne gezisine çıkmak olmamalı.Konu sahibi geçmiş olsun çocuklu insanla bu işler çok zor sonuçta hep iletişim halinde olmak zorunda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İletişim elbette olmalı, ancak yalan söyleyerek yanına gidip tekne gezisine çıkmak olmamalı.Konu sahibi geçmiş olsun çocuklu insanla bu işler çok zor sonuçta hep iletişim halinde olmak zorunda
Konu sahibi haklı çıkmış zaten.Güncelleme yapmış.Ne kadar üzücü yaNilmil naber kanka
Kadınların hisleri yanılmaz hislerine güven bence haklısın
Eskiler kıymetli oluyor onu ben de farkettim.Eski eşime dönmeli miyim diye konu açanlar oluyor bazenÇocuğunun annesiyle güzel bir iletişim içinde olması çok güzel .Çocuğuyla vakit geçirmesi çok güzel de deniz tatiline de eski eşinle gitmezsin be!!!!!
Sevgilin orada seni beklerken,onunla gitmek varken.Boşanınca eski eşler bi kıymete biniyor evliyken gitmediğin tatile boşanınca "çocuk mutlu olsun" diye bir hevesle gitmek bana saçma geliyor.Tyatroya,yemeğe ,okul aktivitelerine git anlaşılır.Deniz tatili ne alaka?????
Yalancı peşinde olduğumu nereden çıkardınız anlamadım. Genelleme yapmayın lütfen.Konu sahibi haklı çıkmış zaten.Güncelleme yapmış.Ne kadar üzücü yaGüvenilecek erkeklerin yüzüne bakan yok.Nerde bir yalan makinesi erkek var kızlar onun peşinde.
Ben şahsen bu denli yalan söyleyen ve yalanı anlaşılınca engelleyen kişi 1 yıl boyunca karakterini hiç belli etmedi mi?Ben böyle biriyle 1 gün geçiremem değil 1 yılYalancı peşinde olduğumu nereden çıkardınız anlamadım. Genelleme yapmayın lütfen.
Hayır belli etmedi. Etseydi devam etmezdim elbette. Peşinden koşmadım, normal bir ilişki sürdürmeye çalıştım. Siz beni yererek kendinizi övmeye çalışıyorsunuz da gerek yok.Ben şahsen bu denli yalan söyleyen ve yalanı anlaşılınca engelleyen kişi 1 yıl boyunca karakterini hiç belli etmedi mi?Ben böyle biriyle 1 gün geçiremem değil 1 yıl
İllaki çinizde şüphe uyandıran şeyler de olmuştur 1 yıl içerisinde ve güven duymadığınız için zaten kuşkulanmışsınız.Ben şahsen bu denli yalan söyleyen ve yalanı anlaşılınca engelleyen kişi 1 yıl boyunca karakterini hiç belli etmedi mi?Ben böyle biriyle 1 gün geçiremem değil 1 yıl
Bazı insanların kadın erkek fark etmez çok iyi oynadığını biliyor olmalısınız. İlişkinin başında fark edilmeyen şeyler sonradan kendini belli ediyor. Yalancı peşinde koşan tabiri hiç hoş değil.İllaki çinizde şüphe uyandıran şeyler de olmuştur 1 yıl içerisinde ve güven duymadığınız için zaten kuşkulanmışsınız.
Estağfurullah ben kendimi övmüyorum.Yalandan nefret ederim ve yalan konuşan babam da olsa silerim.Hayat boyu duruşumdan bahsettim.Sizi de yermedim.Yalanı anlaşılınca engelleyen adam 1yıl boyunca nasıl mükemmel bir karakter sergileyebilir .Hayır belli etmedi. Etseydi devam etmezdim elbette. Peşinden koşmadım, normal bir ilişki sürdürmeye çalıştım. Siz beni yererek kendinizi övmeye çalışıyorsunuz da gerek yok.
Ben de onu anlattım zaten size. İyi normal sayılabilecek bir ilişkiydi. 1 yılın sonuna doğru şüpheli davranışlar sergiledi. Yoksa neden uzatayım ilişkiyi. Yalanı kim sever ki.Estağfurullah ben kendimi övmüyorum.Yalandan nefret ederim ve yalan konuşan babam da olsa silerim.Hayat boyu duruşumdan bahsettim.Sizi de yermedim.Yalanı anlaşılınca engelleyen adam 1yıl boyunca nasıl mükemmel bir karakter sergileyebilir .
Peşinde derken kızlar öyle erkekler i tercih ediyor demek istedim.Ve yalan da değil dediğim şey.Malesef yeni nesilin tercihleri o yöndeKonu sahibi haklı çıkmış zaten.Güncelleme yapmış.Ne kadar üzücü yaGüvenilecek erkeklerin yüzüne bakan yok.Nerde bir yalan makinesi erkek var kızlar onun peşinde.
Ama ben yeni nesil değilim ki :) Öyle erkekleri de tercih etmiyorum. Normal bir ilişki sürdürmeye çalışan normal sakin yapıda biriyim. Genellemelerden uzak konuya göre yorum yaparsanız daha sağlıklı olur.Peşinde derken kızlar öyle erkekler i tercih ediyor demek istedim.Ve yalan da değil dediğim şey.Malesef yeni nesilin tercihleri o yönde
Çok teşekkür ediyorum beni anladığınız içinkimse mutsuz olacağını bile bile ilişki sürdürmez. sağlıklı psikolojide olan kimse yani. bence konu sahibi niye bile bile devam etsin. umut etmiş. çabalamış ama olmamış. çapsızın tekine denk gelmiş işte.
Dediklerine katılıyorum canım.Ben kendi adıma konuşuyorum zaten.Bak sende çabalamış diyorsun umut etmiş diyorsun.Ben de diyorum ki çabalamam.Eşimle ilk görüştüğümüz zamanlarda soğuk davrandığını farkettim bir ay olmuştu daha.Dedim ben kimsenin soğuk suratına davranışına mecbur değilim muhtaç da değilim.Yol gösterdim.180 derece dönüş yaptı.Bambaşka biri oldu.Öyle olmasa evlilik kararı alamazdım zaten.kimse mutsuz olacağını bile bile ilişki sürdürmez. sağlıklı psikolojide olan kimse yani. bence konu sahibi niye bile bile devam etsin. umut etmiş. çabalamış ama olmamış. çapsızın tekine denk gelmiş işte.
Anladım canım.İnan art niyetle söylemedim.Allah biliyor içimi.Kimse benden zerre kadar kırılmasın isteyen biriyim.Geçmiş olsun.Allah iyilerle karşılaştırsınAma ben yeni nesil değilim ki :) Öyle erkekleri de tercih etmiyorum. Normal bir ilişki sürdürmeye çalışan normal sakin yapıda biriyim. Genellemelerden uzak konuya göre yorum yaparsanız daha sağlıklı olur.
Tamam siz öylesiniz ben değilim. Neden benim konumda kendinizi ve hayatınızı övme beni yerme çabası içine girdiniz? Beni neden yalancı peşinde koşan kadın gibi göstermeye çalışıyorsunuz. Hemscinslerinizi haksız yere eleştirmek size bir şey kazandırmaz.Dediklerine katılıyorum canım.Ben kendi adıma konuşuyorum zaten.Bak sende çabalamış diyorsun umut etmiş diyorsun.Ben de diyorum ki çabalamam.Eşimle ilk görüştüğümüz zamanlarda soğuk davrandığını farkettim bir ay olmuştu daha.Dedim ben kimsenin soğuk suratına davranışına mecbur değilim muhtaç da değilim.Yol gösterdim.180 derece dönüş yaptı.Bambaşka biri oldu.Öyle olmasa evlilik kararı alamazdım zaten.
Boşver ya. Çok mutlu en şanslı o. En iyi o. En mutlu en en en o. Aman ya herkesin derdi kendine yeter anlamadım ki insanlar neden kendilerini başkalarıyla yarıştırır. Takmaya değmez benceTamam siz öylesiniz ben değilim. Neden benim konumda kendinizi ve hayatınızı övme beni yerme çabası içine girdiniz? Beni neden yalancı peşinde koşan kadın gibi göstermeye çalışıyorsunuz. Hemscinslerinizi haksız yere eleştirmek size bir şey kazandırmaz.