Yalan, şüphe ve ayrılık

Ben çocuğu olan bi adamla çocuksuz bir kadının veyahut çocuğu olan bir kadınla çocuksuz adamın tam olarak iletişim kurabildiklerine inanmıyorum çünkü hep bir taraftan bir olay bir problem illa yaşanıyor , başta belirtmisşiniz bilerek ilişkiye başladım diye saygı duyarım , daha önce evlendiniz mi bilmiyorum , ama ben bekar kadınların çocuklu adamlarla görüşmelerini hoş bulmuyorum kendiniz gibi iyi niyetli güzel bakan adamlarda var kendinizi neden zor yollara itiyorsunuz .
👏🏻👏🏻

Boşver ya. Çok mutlu en şanslı o. En iyi o. En mutlu en en en o. Aman ya herkesin derdi kendine yeter anlamadım ki insanlar neden kendilerini başkalarıyla yarıştırır. Takmaya değmez bence :cool:
Çok şükür evet çok mutluyum 🙏🙏Çok da şanslıyım .

1 yıl boyunca bir açığı olurdu denmiş ama belki bu zamana kadar saklayacak bir şeyi, yalan söylemeye nedeni yoktu? eski eşle sonradan belki aralar ısınmış ve ikinci bahar için böyle bir tatil planlanmış olabilir mi? ne kadar zaman önce boşanmış konu sahibi.

bazı kişilerin burada üst akılcılık oynaması komik değil mi ya. “kesin bir şey olmuştur nasıl fart etmediniz” “ben olsam kesin fark ederdim” “tüm kadınlar akılsız bir ben akıllıyım” “ben böyle biriyle evlenmezdim, benim de şöyle bir anım oldu o kadar onurlu ve haklı davrandım ki hayret ederdiniz” AYNEN CANIM SENSİN!!
herkes burada akıl veriyor, çok aslan parçası ablalar da var burada yorumlarını ellerinden öpüyoruz. ama her yorumda “sen yapamamışsın ama ben yaptım” vıdı vıdısı hiç çekilmiyor.

geçmiş olsun konu sahibi. çok onursuzca bitmiş.

1 yıl boyunca bir açığı olurdu denmiş ama belki bu zamana kadar saklayacak bir şeyi, yalan söylemeye nedeni yoktu? eski eşle sonradan belki aralar ısınmış ve ikinci bahar için böyle bir tatil planlanmış olabilir mi? ne kadar zaman önce boşanmış konu sahibi.

bazı kişilerin burada üst akılcılık oynaması komik değil mi ya. “kesin bir şey olmuştur nasıl fart etmediniz” “ben olsam kesin fark ederdim” “tüm kadınlar akılsız bir ben akıllıyım” “ben böyle biriyle evlenmezdim, benim de şöyle bir anım oldu o kadar onurlu ve haklı davrandım ki hayret ederdiniz” AYNEN CANIM SENSİN!!
herkes burada akıl veriyor, çok aslan parçası ablalar da var burada yorumlarını ellerinden öpüyoruz. ama her yorumda “sen yapamamışsın ama ben yaptım” vıdı vıdısı hiç çekilmiyor.

geçmiş olsun konu sahibi. çok onursuzca bitmiş.
Öncelikle teşekkür ediyorum ruhuma dokundu yazdıklarınız 🙏 5 yıl önce boşanmış. Ben iki tarafı birden idare etme girişimini eline yüzüne bulaştırdı olarak görüyorum artık. Benim mutsuzluğum üzerine çok şanslıyım çok mutluyum diye yazan üyenin yaptığı kötü niyetli bir kıyastan başka bir şey değil.

Öncelikle teşekkür ediyorum ruhuma dokundu yazdıklarınız 🙏 5 yıl önce boşanmış. Ben iki tarafı birden idare etme girişimini eline yüzüne bulaştırdı olarak görüyorum artık. Benim mutsuzluğum üzerine çok şanslıyım çok mutluyum diye yazan üyenin yaptığı kötü niyetli bir kıyastan başka bir şey değil.
yine de eğer daha önce açığını yakalamadıysanız veya şimdi geriye bakıp da yaşanan bazı olayları farklı türlü anlamlandırmıyorsanız bu yeni başlamış bir şey olabilir.

günün sonunda “herkes kalbinin ekmeğini yesin” lafını kışkırtıcı buluyorum. herkeşler altın kalpli demek ki

yine de eğer daha önce açığını yakalamadıysanız veya şimdi geriye bakıp da yaşanan bazı olayları farklı türlü anlamlandırmıyorsanız bu yeni başlamış bir şey olabilir.

günün sonunda “herkes kalbinin ekmeğini yesin” lafını kışkırtıcı buluyorum. herkeşler altın kalpli demek ki
Bu şekilde bir açık yoktu elbette çocuk için iletişim vardı. Ama gideceği yeri farklı söyleyip tekneye binme beni şok etti.

Herkes kalbinin ekmeğini yer kadar klişe bir laf yok, ben yiyemedim işte :)

Bu şekilde bir açık yoktu elbette çocuk için iletişim vardı. Ama gideceği yeri farklı söyleyip tekneye binme beni şok etti.

Herkes kalbinin ekmeğini yer kadar klişe bir laf yok, ben yiyemedim işte :)
Bence de çok saçma bir söz " herkes kalbinin ekmeğini yer" ne demek.Tüm şiddet , ihanet, hastalık la kayıpla sınananlar kötü kalpli mi?????

Herkesin kendi hayatı elbette isteyen istediğiyle görüşür.Ben sadece aklı başında güvenlir insanların (kadın erkek farketmez )pek tercih edilmediğini savundum.Malesef acı gerçek.Asla da kendimi de övmedim.Herkesin hayatı kalbi gibi geçsin.
Ee o zaman siz karı koca , aklı başında olmayan güvenilmez insanlar mısınız? Birbirinizi tercih etmişsiniz ya hani.

Konunun ise pek yorum yapılacak tarafı kalmamış, çünkü adam konu sahibini engelleyerek her şeyin cevabını vermiş.

İlişki Allah'tan senelerce sürmemiş de konu sahibi sadece 1 seneyle yırtmış. :)

Adam tam bir aptal, salako.

Tatil bitip herkes normal rutine döndüğünde sizi geri arayacak ve üste çıkmak için yalanlar sıralayacak. Çocuğum mutlu olsun diyeydi, kavga edip birbirimizi kırmayalım diye engelledim, zaten tatilin yarısında rahatsızdım vs. vs. uydurup ipe dizip kandırmaya çalışacak. Kanmayın. Dinlemeyin bile.

Siz her yerden engelleyip tüm ulaşım yollarını kapatın. Dengeyi bulamayan insandan hayır gelmez. Gelmemişte zaten. Allah karşınıza erken çıkarmış gerçek yüzünü, bunu düşünüp mutlu olun.

Ee o zaman siz karı koca , aklı başında olmayan güvenilmez insanlar mısınız? Birbirinizi tercih etmişsiniz ya hani.

Konunun ise pek yorum yapılacak tarafı kalmamış, çünkü adam konu sahibini engelleyerek her şeyin cevabını vermiş.

İlişki Allah'tan senelerce sürmemiş de konu sahibi sadece 1 seneyle yırtmış. :)

Adam tam bir aptal, salako.
Hahahaha çok güldürdünüz sağolun, hisli bir kadını aldatmaya çalışan salako evet :)

Tatil bitip herkes normal rutine döndüğünde sizi geri arayacak ve üste çıkmak için yalanlar sıralayacak. Çocuğum mutlu olsun diyeydi, kavga edip birbirimizi kırmayalım diye engelledim, zaten tatilin yarısında rahatsızdım vs. vs. uydurup ipe dizip kandırmaya çalışacak. Kanmayın. Dinlemeyin bile.

Siz her yerden engelleyip tüm ulaşım yollarını kapatın. Dengeyi bulamayan insandan hayır gelmez. Gelmemişte zaten. Allah karşınıza erken çıkarmış gerçek yüzünü, bunu düşünüp mutlu olun.
Tavsiyeniz için teşekkür ederim, engelledim evet. Ama yüzü olmaz da zaten en azından benim olmazdı engellediğim birine yazmak. O yüze kapıyı itinayla kapatırım cesaret etmeye kalkarsa.

Geçmiş olsun 1 yılınız bu kadar basit bi şekilde çöp edilmiş . Bundan sonra evlenmıs boşanmış çocuklu birine gönül vermezsiniz umarım . Çünkü 3 gun sonra geri gelip işte çok hastayım çocuğumla son zamanlarım belki die yalvar yakar psikolojinizi bozmaya devam edecektir bu yüzsüz. .
konu sahibi 46 yasinda. cok zor cocuksuz birini bulmasi ki hic evlenmemis bir erkek de normal degil, neden evlenmedi yani acaba, annesi mi manyakti, aldigini eve mi verdi parasizliktan mi evlenemedi? cinsel sorunlari mi var, baglanma problemi mi var vs vs

Tavsiyeniz için teşekkür ederim, engelledim evet. Ama yüzü olmaz da zaten en azından benim olmazdı engellediğim birine yazmak. O yüze kapıyı itinayla kapatırım cesaret etmeye kalkarsa.

Ben sizi çok aklı başında, güçlü ve sağlam iradeli buldum yazdıklarınıza bakarak bu çıkarımı yaptım.

Yalancı insanlarda yüzsüzlük vardır, kılıfına uydurmaya çalışıp ikna etmeye çalışacaktır ama kanmayacağınıza inanıyorum.

Hayatınıza bir yıldır bakteri bulaşmıştı ve bu bakteriden arındınız diye düşünün. Eminim güzel olarak hak ettiğiniz her şey bir gün gelip sizi bulacaktır.

GÜNCELLEME: tekrardan merhaba. Konumu okuyup yorum yapanlar için son gelişmeyi paylaşmak istedim.
Şüphelerimde haklı çıktım. 3 günlük bir sessizlik sonrası dün bir arkadaşının instasında beyefendinin aslında anne-babasıyla Bursaya değil, eski eşi çocuğu ve arkadaşlarıyla İzmire gittiğini gördüm. Ekran görüntüsü alıp Bursa hatırası mı diye WhatsApptan yazdım, cevap olarak beni engelledi :)

Herkese merhaba, yaklaşık 1 yıldır süren bir ilişkim var. Benden 2 yaş büyük ve evlenip ayrılmış çocuğu olan birisi. Bunu bilerek bir ilişkiye başladım. Bugün anne ve babasını il dışına götürdüğünü ve bir hafta orada kalacağını söyledi telefonda ama içimde tuhaf bir şüphe oluştu.

Akşama doğru fotoğraf atmasını istedim, deniz kenarı bir yer olduğu için manzara fotoğrafı atsana İstanbul çok sıcak içim ferahlasın diyerek. 2 saat sonra iki sahil fotoğrafı bir de annesi ve yeğeninin olduğu bir fotoğraf attı. Sanırım şüphelendiğimi anladı. Ben de yanlışlıkla annenin fotoğrafını attın sanırım dedim yok onu da ben çektim dedi, tamam dedim. Ama fotoğraf açısı bildiğiniz yeğenin çektiği selfie. Ben de yeğenin selfie çekmiş, her neredeysen iyi tatiller yazdım. Cevap olarak o fotoğrafı annem ile çekmişler nerede olacağım, olduğunu iddia ettiği ilçede olduğunu yazdı. Ne diye sana atayım yoksa diye devam etti. İnsanı aptal yerine koyma ilk önce ben çektim diye yazdığını hatırlattım. "Ya ben ne dediğimin ne yaptığımın farkında değilim İnan, derdim bana yetiyor diye cevap yazdı. Tamamdır uzatmayacağım diye yazdım. Şüphelenmemin sebebi eski eşi çocuğuyla birlikte yazlık bir yerde, evlilikleri zamanında aldıkları bir devre mülkte. Onun yanına gittiğini ve bana söylemediğini düşünüyorum. Derdim bana yetiyor demesinin sebebi de bir anda ortaya çıkan kalp rahatsızlığı.

Aslında kadınlar şüphelerinde yanılmaz biliyorum ama yine de size danışmak istedim. Çocuğu görmek için gitmesini anlarım ama söylemeyip yalandan başka yerdeyim demesi. Dışarıdan biri gözüyle fikirlerinizi alabilir miyim? Teşekkür ederim.
Güncellemeniz sonrası yazıyorum. Sizinlemi uğraşacak tabiki engeller.
Baştaki sorun size yalan söylemesi
Sizdeki sorun tabiki tatile çıkacak çocukları var
Davul dengi dengine dedikleri bunlardan biri. Kendinize uygun bir arkadaş bulun

Eski eşle tatile çıkması normal mi sizin için? Çocuk çok küçük değil ki. Ayrıca benimle uğraşmak zorunda değil dürüst olsa yeterliydi. Ona göre yön çizerdim ben de.

Çocuğuyla tek tatile çıkmıyor, eski karısıyla tatile çıkıyor. Eski eşle tatile çıkmak nasıl normal olabilir kafanız mı iyi? Oldu olacak eski eşiyle vardiyalı olarak kullansınlar adamı. 3 gün onda, 4 gün diğerinde falan.

konu sahibi 46 yasinda. cok zor cocuksuz birini bulmasi ki hic evlenmemis bir erkek de normal degil, neden evlenmedi yani acaba, annesi mi manyakti, aldigini eve mi verdi parasizliktan mi evlenemedi? cinsel sorunlari mi var, baglanma problemi mi var vs vs
Yaşına hıc bakmadım ki 😱

Gelsin aralarına da yatsın eski karısı madem. Daha neler okuyacağım burada ya🙄

Back
X