yalan ve pismanlik ..

Ays_kmb

Her işte bir hayır vardır
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2015
67
11
1.5 yillik bi birlikteligimiz sonucu sozlendik. Cok mutluyuz hic bi problem yok. Birsey haric.. ben en basinda ciddi gelecegimiz olacağını dusunmedigim icin tanisma evresinde bi yalan soyledim. Benim kucuk kardesimi ailem evlatlik aldi. Ben hic istememistim bunu. Bana hep utanc verici bisey gibi gelmisti biliyorum cok cok sacma. Sevgilim yalan konusunda cok hassas eger yalan söyledim dersem iliski biter bundan cok korkuyorum. Kardesim simdi 18 yasina geldi ve oz ailesinin biz olmadigini acikladik. Kabullenemedi tabi ve ayri eve cikmak bizimle bidaha gorusmek istemedigini söyledi. Artik bizim aileden degil yani. Simdi illa bigun soracak kardesin nerde diye. Bu durumu nasil aciklayabilirim. Valla geceleri gozume uyku girmiyo :cry:

Siz kasten ona kardesim evlatlik degil gibi sacma bi yalan soylemediniz heralde :KK70:

Siz kasten ona kardesim evlatlik degil gibi sacma bi yalan soylemediniz heralde :KK70:

Hayir ama evlatlik oldugunuda soylemedim ama bu bi takinti oldugu icin bende surekli ay bana ne kadar benziyo canim dimi falan filan seklinde yalani korukledim :KK43:

Yalanı yalan ile örtemezsin açıkca belirt neden bunu yaptığını bence

keşke ilk başta söyleseydin madem ilk başta bu kadar ciddi olmayacağını düşünüyordun o zaman söylemek şimdi söylemeye göre daha basit olurdu. ayrıca utanç verici birşey değil tam tersine güzel birşey bence o yüzden açıkça söyle zaman geçmeden çünkü zaman geçtikçe söylemek daha zor olur şimdi olduğu gibi

1.5 yillik bi birlikteligimiz sonucu sozlendik. Cok mutluyuz hic bi problem yok. Birsey haric.. ben en basinda ciddi gelecegimiz olacağını dusunmedigim icin tanisma evresinde bi yalan soyledim. Benim kucuk kardesimi ailem evlatlik aldi. Ben hic istememistim bunu. Bana hep utanc verici bisey gibi gelmisti biliyorum cok cok sacma. Sevgilim yalan konusunda cok hassas eger yalan söyledim dersem iliski biter bundan cok korkuyorum. Kardesim simdi 18 yasina geldi ve oz ailesinin biz olmadigini acikladik. Kabullenemedi tabi ve ayri eve cikmak bizimle bidaha gorusmek istemedigini söyledi. Artik bizim aileden degil yani. Simdi illa bigun soracak kardesin nerde diye. Bu durumu nasil aciklayabilirim. Valla geceleri gozume uyku girmiyo :cry:

Çok basit üveyde olsa kardeşim dersiniz... öz değil demek zorunda da değilsiniz ki kardeş üveyde olur öz de... ama kardeştir.

Hayir ama evlatlik oldugunuda soylemedim ama bu bi takinti oldugu icin bende surekli ay bana ne kadar benziyo canim dimi falan filan seklinde yalani korukledim :KK43:

Ouww kotu olmus...
ama bence aciklarsan anlar sevgilin cunku oyle ha deyince herkese anlatilcak bi mevzu degil anormal bir mesele. Yani tam bir guven olmadan anlatilmasi mumkun degil. Simdi sozlendiginiz icin seni daha iyi anlar bence kaldi ki yalan degil bu sadece soylememissin ama yalan da soylememissin

bu yalan değil ki :KK64: kimse bak benim kardeşim evlatlık değil demez yani... en fazla bugüne kadar bana neden söylemedin der siz de durumu açıklarsınız Hoppa

Ama kimsede uvey kardesi icin ayy bana ne kadarda benziyo demez dimi :KK43: ben dedim iste allahim yaa

Ouww kotu olmus...
ama bence aciklarsan anlar sevgilin cunku oyle ha deyince herkese anlatilcak bi mevzu degil anormal bir mesele. Yani tam bir guven olmadan anlatilmasi mumkun degil. Simdi sozlendiginiz icin seni daha iyi anlar bence kaldi ki yalan degil bu sadece soylememissin ama yalan da soylememissin

Anlar dimi yani anlasin tabi :KK43:

Ama kimsede uvey kardesi icin ayy bana ne kadarda benziyo demez dimi :KK43: ben dedim iste allahim yaa

bence uygun bi şekilde anlatın derim önünde sonunda öğrencek sonuçta sizden duyması daha iyi olur ne hissederek anlatmadığınızı sizden iyi kimse bilemez :KK66:

Anlar dimi yani anlasin tabi :KK43:

Kesinlikle anlar. Size guvenmis ki sizinle sozlenmis dolayisiyla neden boyle yaptiginizi da anlayacaktir normal bir insansa :KK70:

ayrica yalan da soylememissiniz sadece hicbisey soylememissiniz. Oz gibi gordugumden belirtme geregi duymadim diyebilirsiniz.

bu sekilde acikliyacaksin iste.
O zaman kimseye soyleyemezdik, ona soylemeden.
Ona acikladik, simdi sana aciklayabilirim diyeceksin canim.

zaten söylenmez böyle özel şeyler her sevgiline benim kardeşim evlatlık diye söylersen o gider dostuna söyler böyl böyle yayılır öyle seyler aile içinde gizli kalır söylenmez birde kardeşine neden açıklandınız yazık değil mi çocuğa madem evlatlık aldınız bıraksaydınız da sizi ailesi bilseydi.

X