- 13 Mayıs 2013
- 114
- 54
- Konu Sahibi kirmizi_pantolon
Herkese merhaba daha once evliligimle alakali bir konu acmamistim ama bu defa bir akla ihtiyacim var,disardan bir goz bana fikir vermeli.butun skntilarmz sorunlarmz bir yana bugun cok tuhaf birsey yasandi aramzda.dun gece bugun bir yere gitmek istedgmi soyledm,amcamdaki arabayi rica etmesini ve beraber gitmeyi teklif ettim.tamam giderz dedi.hersey normal.bugun aksamustu hazirlandm yanina gittim,gideblrz de gitmeyeblrz de belli olmaz dedi.niye dedim hani gidicektik.amcanin hanimi bir laf etsin tadmz kacsin istemyrm smdi dedi.(araba konusunda bazen sknti cikarir fakat amcam hic bizi gwri cevirmez)sen yine de bir sor dedm.tamam dedi ben bir yere gdp gelcm sen de giyin cikalm dedi.ok dedim.sonra aramzda bu konuyla alakali olmayan baska bir konu yuzunden kisa bir tartsma yasandi,ckti gitti.aradm araba nerdeymis gitmiyor muyuz dedm,amcanin isi varmis arabayla dedi.allh allah dedm bzi hic geri cevirmeyen adamn bugun ne isi olablr dedm blmyrm dedi.amcami aradm,araba bosta isi yok dedi.aradm nerdesn sen dedm,annemn evndeym isim var dedi.cktm haber vermeden eve gittim.geldim ben cik dedim konusalm.sen git eve ozel bir isim var birini beklyrm dedi.yine yalan soyledn dedim hem araba konusunda hem de evde oldugun konusunda,artik yalanlarini da seni de istemyrm herkesi birbirne duserecksn bu yalanlarnla,bana biraz deger veriyor olsaydin ta dun geceden soyledgm birseyi yapardn cok mu zordu beni goturmek beni mutlu edecek ufacik birseyi yapmaktan bile kaciniyorsun,ben davami acicam lafimin da arkasinda durucam senden bosanyrm dedim.bitti mi dedi.evet dedim tamam dedi.kapatti.bana deger vermedgni gormeye dayanamiyorum artik.hep boyle yapiyor ertesi gunu birsey olmamis gibi barismaya calisiyor,cocuk gibi kandirip basindan atmaya calisti beni.ne gerek vardi ki ??bosanmaktan korkuyorum evet borclarmz var bir cocugumuz var devam etmem gereken bir okulum var,isin icinden nasil cikicam artik hic bilmiyorum...