yalan yalan yalan..buna dur demenin vakti geldi!!

kirmizi_pantolon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2013
114
54
Herkese merhaba daha once evliligimle alakali bir konu acmamistim ama bu defa bir akla ihtiyacim var,disardan bir goz bana fikir vermeli.butun skntilarmz sorunlarmz bir yana bugun cok tuhaf birsey yasandi aramzda.dun gece bugun bir yere gitmek istedgmi soyledm,amcamdaki arabayi rica etmesini ve beraber gitmeyi teklif ettim.tamam giderz dedi.hersey normal.bugun aksamustu hazirlandm yanina gittim,gideblrz de gitmeyeblrz de belli olmaz dedi.niye dedim hani gidicektik.amcanin hanimi bir laf etsin tadmz kacsin istemyrm smdi dedi.(araba konusunda bazen sknti cikarir fakat amcam hic bizi gwri cevirmez)sen yine de bir sor dedm.tamam dedi ben bir yere gdp gelcm sen de giyin cikalm dedi.ok dedim.sonra aramzda bu konuyla alakali olmayan baska bir konu yuzunden kisa bir tartsma yasandi,ckti gitti.aradm araba nerdeymis gitmiyor muyuz dedm,amcanin isi varmis arabayla dedi.allh allah dedm bzi hic geri cevirmeyen adamn bugun ne isi olablr dedm blmyrm dedi.amcami aradm,araba bosta isi yok dedi.aradm nerdesn sen dedm,annemn evndeym isim var dedi.cktm haber vermeden eve gittim.geldim ben cik dedim konusalm.sen git eve ozel bir isim var birini beklyrm dedi.yine yalan soyledn dedim hem araba konusunda hem de evde oldugun konusunda,artik yalanlarini da seni de istemyrm herkesi birbirne duserecksn bu yalanlarnla,bana biraz deger veriyor olsaydin ta dun geceden soyledgm birseyi yapardn cok mu zordu beni goturmek beni mutlu edecek ufacik birseyi yapmaktan bile kaciniyorsun,ben davami acicam lafimin da arkasinda durucam senden bosanyrm dedim.bitti mi dedi.evet dedim tamam dedi.kapatti.bana deger vermedgni gormeye dayanamiyorum artik.hep boyle yapiyor ertesi gunu birsey olmamis gibi barismaya calisiyor,cocuk gibi kandirip basindan atmaya calisti beni.ne gerek vardi ki ??bosanmaktan korkuyorum evet borclarmz var bir cocugumuz var devam etmem gereken bir okulum var,isin icinden nasil cikicam artik hic bilmiyorum...

Önce boşanmak isteyip istemediğine karar ver, bu şekilde işi boşanma olayına getirip vazgeçersen adam bağışıklık kazanır ve seni büsbütün ciddiye almamaya başlar.

boşanmayacagınızı bildiğindn rahat davranıyor iş ciddiye binse etekleri tutuşur bence

Dogru hak veriyorum fakat ne yapacgmi bilemyrm,sirf evlilik ve sorumluluklari yuzunden devam etmem mi dogru bir secenek yoksa herseyi goze alip yeni bir yola girmek mi ??mantigimin sesi mi kalbimin mi ..smdye kadar hep kalbimin sesini dinledm fakat smdi butun sesler kesildi.yollar gorunmez oldu.oylece kalakaldm.

Herkese merhaba daha once evliligimle alakali bir konu acmamistim ama bu defa bir akla ihtiyacim var,disardan bir goz bana fikir vermeli.butun skntilarmz sorunlarmz bir yana bugun cok tuhaf birsey yasandi aramzda.dun gece bugun bir yere gitmek istedgmi soyledm,amcamdaki arabayi rica etmesini ve beraber gitmeyi teklif ettim.tamam giderz dedi.hersey normal.bugun aksamustu hazirlandm yanina gittim,gideblrz de gitmeyeblrz de belli olmaz dedi.niye dedim hani gidicektik.amcanin hanimi bir laf etsin tadmz kacsin istemyrm smdi dedi.(araba konusunda bazen sknti cikarir fakat amcam hic bizi gwri cevirmez)sen yine de bir sor dedm.tamam dedi ben bir yere gdp gelcm sen de giyin cikalm dedi.ok dedim.sonra aramzda bu konuyla alakali olmayan baska bir konu yuzunden kisa bir tartsma yasandi,ckti gitti.aradm araba nerdeymis gitmiyor muyuz dedm,amcanin isi varmis arabayla dedi.allh allah dedm bzi hic geri cevirmeyen adamn bugun ne isi olablr dedm blmyrm dedi.amcami aradm,araba bosta isi yok dedi.aradm nerdesn sen dedm,annemn evndeym isim var dedi.cktm haber vermeden eve gittim.geldim ben cik dedim konusalm.sen git eve ozel bir isim var birini beklyrm dedi.yine yalan soyledn dedim hem araba konusunda hem de evde oldugun konusunda,artik yalanlarini da seni de istemyrm herkesi birbirne duserecksn bu yalanlarnla,bana biraz deger veriyor olsaydin ta dun geceden soyledgm birseyi yapardn cok mu zordu beni goturmek beni mutlu edecek ufacik birseyi yapmaktan bile kaciniyorsun,ben davami acicam lafimin da arkasinda durucam senden bosanyrm dedim.bitti mi dedi.evet dedim tamam dedi.kapatti.bana deger vermedgni gormeye dayanamiyorum artik.hep boyle yapiyor ertesi gunu birsey olmamis gibi barismaya calisiyor,cocuk gibi kandirip basindan atmaya calisti beni.ne gerek vardi ki ??bosanmaktan korkuyorum evet borclarmz var bir cocugumuz var devam etmem gereken bir okulum var,isin icinden nasil cikicam artik hic bilmiyorum...
yalan konusunda haklı olabılırsın hemde sonuna kadar, ama araba konusunda cok hatalısın :KK66:
sevmıyor demek kı araba ıstemeyı her seferınde
illa araba mı olması gerek?

Amcanizdan arabayi neden esiniz istiyo? Bence sizin istemeniz gerekir...
Ve madem arabaniz yok veya araba olmadı otobusle gidin arkadasim bunu neden teklif etmediniz.
Belli adam amcanizin arabasina binmek istemiyor.... sizin amcaniz cekinmezsiniz eyvallah ama adamin yerine koyun kendinizi ; emanet araba, ustelik adamin karisi laf yapmis bi kac kez...
Bence bu kadar olayin üstüne sizin esinizden, Amcanizdan araba istemesini istemeniz de yanlis. Adam israrlariniza dayanamayip yalan soylemis.

ablalarım ablalarımmm! ben yazmaktan bıktım siz söylemeye doymadınız. şu kocalarınıza boşanma lafını etmeyin gözünüzü seveyim nolur yaa. boşanınca anlarlar zaten en kötü, yoksa işin b.ku çıkıyor:KK62:

Birisi bana ondan bir sey istedigimde gonulsuz bile olasa al dese ben bir daha isteyemem. Ille araba mi olmasi sartti. Otobusle gitseniz olmuyor muydu? Amcanizin esi belli ki istemiyor.
Ancak yalan konusunda haklisiniz. Ne olursa olsun dogruyu soylemeliydi esiniz. Bir de su ozel isi neymis onu ogrendiniz mi?
Siz de yapamayacaginiz seyleri soylemeyin bir daha. Bosanmayacaksaniz bosaniyorum kelimesini kullanmayin. Kullanirsaniz da uygulamaya gecmelisiniz yoksa nasil olsa yapamaz imaji olusturursunuz esinizin kafasinda. Bir de evliliklerde surekli bosanma kelimesini kullanmayin, malesef o kadar cok o kelime kullanildiginda olay da gercek oluyor.

Yalan soylediginde nerde ve ne yapiyormuş bunu ögrendiniz mi ve bosanmayacaksan bu kadar atar yapmak neden ?
Arkasinda dururum yok konuscak biseyimiz yok
Ama alttan tutusuyorsun borc var cocuk var bilmem ne diye ?
Birde neden araba istetiyorsun hemde amcanin esi laf ettigi halde amcan geri cevirmiyir diye işi yuzsuzluge vurmaktacok kotu birsey hastalik olur acil bisey olur ama gezmeye gitmek icin amcan dahi olsa elalemin arabasi alinir mi okadar arabayla gezmeye merakli olan araba alir ilgincsiniz

Gezmek için araba istemek biraz yüzsüzce değil mi? Özellikle amcanızın eşinin durumdan hoşlanmadığını biliyorken. Bir de eşiniz işi varmış dediği halde arayıp ne işin var diye sormuşsunuz. Gerçekten işi olma durumunu göze alamamanız gerekirdi.

Konuda eşinizin tek haksız olduğu nokta 'özel işi' meselesi, ne işi olduğunu söyledi mi size?

yalan konusunda haklı olabılırsın hemde sonuna kadar, ama araba konusunda cok hatalısın :KK66:
sevmıyor demek kı araba ıstemeyı her seferınde
illa araba mı olması gerek?
Aaaaaa arabasız nasıl gitsin???? Teeeeesssüf ederim... Araba denen bişey varken toplu taşıma mı kullansınlar? Lütfen..

Hayatta en nefret ettiğim şey birinin malımı istemesi. Ben de kimseninkini isteyemem. Zaten zarar verdiğimde karşılayabilecek olsam aynı maldan bende de olurdu. O yüzden kimseden isteyemem bişey kendim de vermem.

Bu ne rahatlık allah korusun kaza yaptınız araba perte çıktı mahcup olmayacak mısınız? Adama da baskı yapmışsınız git al diye. Nolurdu kendi imkanlarınızla "gezseniz" ?

Belki amcanız size bişey diyemiyo ama eşinize surat yapıyo? Çok düşüncesizsiniz.

Hep söylüyorum, bosanmicaksaniz bosanicam demeyin. Karsinizdaki insanın size olan saygısını bitiriyosunuz böyle resmen. Amiyane bi tabir olcak ama,resmen adamlara "totosuna baka baka kaldı tabi nereye bosaniyo,konuştu konuştu sustu" dedirtiyosunuz hakkinizda. Dışından demese içinden der. Hayret yani.

Aa bu arada az once msj atti gelince konusalim soyledgn herseyin arkasnda dur dedi.bn de seninle konusacak birseyim yok seklinde cevap verdim.

Yaptiginiz blof elinizde patladi simdi ne olacak?

Ayrica araba alma konusu bana cok ters. Toplu tasimayla yada taksiyle gidiveririm ne olmus. Bana gore araba odunc alinacak bir sey degildir.

samimiyetinize inanmıyor bence sizin boşanamayacağınızı düşünüyor. şu erkeklerin illa canını mı yakmamız lazım bir şeyler dank etsin diye neden bu vurdumduymazlık :KK43:

baskasinin malini almak da neyin nesi?hem de gezmek icin...ne kadar anlayissizca araba arabaaa diye tuturmussunuz.esinizin hic gururu akliniza geldi mi?tamam yalan sòylemesi yanlis Fakat gururu ayaklar altina atmak cok mu erdemli sirf gezmek adina?????

Otobüs yok mu ? Binip gidemiyor musunuz? neden hem karşı tarafı hem eşinizi zor durumda bırakıyorsunuz?

Sadece gezmek istiyorsunuz ama başkasının arabası ile hem de eşinize minnet ettirmek suretiyle.
Böyle gezecekseniz zaten gezmeyin. Kimse arabasını sizin gezmelerinize tahsis etmek zorunda değil. Eşiniz de sizi gezdirmek için bir başkasından araba dilenmek zorunda değil

Eşiniz yalancı diyorsunuz ama siz de yalancısınız. Duracak mısınız şimdi laflarınızın arkasında??
Yerine getiremeyecegnz şeyleri sırf karsı taraf haksız olsun diye kullanıyorsunuz.
Ama göremediğiniz bir şey var bu hikayede haksız ve özür dilemesi gereken sizsiniz

X