• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalan

azrekn11

Feryada Gücüm Yok Feryatsız Duy Beni
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2016
213
124
23
Gorumcem yogun calistigi icin bir suredir 6 yasindaki oglu burdaydi kv ile birlikte kaliyodu ama ta ki yatma vaktine kadar hep birlikteyiz ustelikte hic durmayan hiperaktif bir cocuk

bugunse araba carpti sukur birsey yok koluna dokunmus sadece ve cocuk cok korktu suan hastanedeler ne olur olmaz diye film cektirmeye goturduler az once esim aradi ablam ararsa bisikletten dustu de bn oyle soyledim dedi ama sinir oldum panikle mi oyle soyledi ablasina yoksa hep mi sakliycak bilmiyorum yalan soylemeyi de beceremem umarim beni aramaz (esim gelince konuscam dogruyu soylemesi icin.)

Niye böyle birşey söyledi ki esin belki de telaş etmesin diye direk
Ama bence karışma açma telefonunu direk boşver bu olay ana patlar direk

Ararsa açmayın. Eşiniz o anki panikle oyle soyledi diye umuyorum,belki yuzyuze söylemek istemiştir panik bir insansa. yaptığı saçma konuşun ve duzeltsin.. 6 yaşındaki çocuk gerçeği söyler zaten.

Telefonda söylerse telaşlanır diye düşünmüştür. Çocuğa araba çarptı denmez ki öyle çat diye. Bence iyi yapmış yüz yüzeyken söylenmeli ama kesinlikle.

Cocugun dalağı zedelenmis bir gece hastanede kalacakmis esim geldi eve soylemeyi dusunuyo musn ablana dedim soyledim zaten dedi.. Sukur ki panikle soylems yalana tahammulum yok

Back
X