Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İş yerinden bir bayan yotubé ,hesap açmasına yardım ediyo düzenliyor ama bana yapmamış gibi davranıyor bu yemek blogu ben yemek videolarını goruncé bunlar bana niye geldi anladım diyor evet bende kıskanç bi yapıya sahibim ama daha çok huylandim
Siz önceki konum üstünden neden yörümcek yapıyosun Allah aşkına normalde seveni kadın eşini kıskanır. Ha ben ablami kıskanıyorum bir ikincisi kendi derdim çöken annemin onu disunmemi istemesiné kızdım siz nasıl okuyosunuz
Cevap soruda gizlibende kıskanç bi yapıya sahibim ama daha çok huylandim
Siz önceki konum üstünden neden yörümcek yapıyosun Allah aşkına normalde seveni kadın eşini kıskanır. Ha ben ablami kıskanıyorum bir ikincisi kendi derdim çöken annemin onu disunmemi istemesiné kızdım siz nasıl okuyosunuz
Görümcenin yöresel olanı.yörümcek ne ayol...
hanımefendi seven kıskanır da siz o mevzuyu çok yanlış anlamışsınız , seven böyle hastalıklı kıskanmaz, bu tedaviliktir.he brad pitt kıvamındaki altın kaplama kocişinin üzerine yolda giderken kadınlar atlarsa onu kıskanman lazım bunu değilSiz önceki konum üstünden neden yörümcek yapıyosun Allah aşkına normalde seveni kadın eşini kıskanır. Ha ben ablami kıskanıyorum bir ikincisi kendi derdim çöken annemin onu disunmemi istemesiné kızdım siz nasıl okuyosunuz
yörümcek ne ayol...
ya ben daha kinci düşündüm, kadına örümcek demek istemiş ama youtube kanalı olan bi kadın olduğundan yörümcek demiş diye şey ettimYörüngeye fırlatılmış örümcekkadının görümcesi demek.
Uydu bozulunca tamir etmesi için bu görümceleri uzaya yolluyorlar, onlar orada tamiratla uğraşıyor.
Ne alaya alıyorsunuz ayol ablamız lügatımıza yeni sözcük kazandırdıya ben daha kinci düşündüm, kadına örümcek demek istemiş ama youtube kanalı olan bi kadın olduğundan yörümcek demiş diye şey ettimhani şey gibi , ticaret ve e-ticaret, örümcek y-örümcek , facebook kanalı olsaydı förümcek gibi
tövbe alay değil, tdk'ya dilekçe yazıyorum şu an şahsen yeni bir kelime kazandık sözlüğe işlesinler diyeNe alaya alıyorsunuz ayol ablamız lügatımıza yeni sözcük kazandırdı![]()
Bundan sonra birine sinirlendiğimde “neden yörümcek yapıyorsun” diye suratına suratına bağırıcam. Teşekkür ederiztövbe alay değil, tdk'ya dilekçe yazıyorum şu an şahsen yeni bir kelime kazandık sözlüğe işlesinler diye![]()