YALAN

İş yerinden bir bayan yotubé ,hesap açmasına yardım ediyo düzenliyor ama bana yapmamış gibi davranıyor bu yemek blogu ben yemek videolarını goruncé bunlar bana niye geldi anladım diyor evet bende kıskanç bi yapıya sahibim ama daha çok huylandim

Sorunuzun cevabını yazmışsınız aslında. Kıskanç bir yapıya sahip olduğunuz için saklamış sizden. Bana göre özellikle söylenmesi gereken bir konu zaten değil. Sürekli soru sormak durumunda kalmasak konunuzu güncelleyip düzgünce anlatsanız daha iyi olur

Siz önceki konum üstünden neden yörümcek yapıyosun Allah aşkına normalde seveni kadın eşini kıskanır. Ha ben ablami kıskanıyorum bir ikincisi kendi derdim çöken annemin onu disunmemi istemesiné kızdım siz nasıl okuyosunuz

Bizim ne okuduğumuzu bırakın da siz ne yazıyorsunuz? Şu paragraftan anlam çıkarmak mümkün değil.

bende kıskanç bi yapıya sahibim ama daha çok huylandim
Cevap soruda gizli
Bir insanı bazen de siz yalan soyleyemeye itersiniz. Alt tarafi iş arkadaşınin hesap açmasına yardım etmiş. Çok basit bir olay. Ama size söylese abartıp günlerce kavga çıkartıp ilerleyen yıllarda bile pişirip pişirip önüne koyacağınızi bildiginden gizlemek istemiştir. Siz öğrenince de olayın şokuyla ilk defa duymuş gibi yapmıştır.
Tepkilerini abartan,kendine hakim olamayan her insanın hazin sonu yalan dinlemek malesef. Eş olsun,evlat olsun...

Siz önceki konum üstünden neden yörümcek yapıyosun Allah aşkına normalde seveni kadın eşini kıskanır. Ha ben ablami kıskanıyorum bir ikincisi kendi derdim çöken annemin onu disunmemi istemesiné kızdım siz nasıl okuyosunuz
hanımefendi seven kıskanır da siz o mevzuyu çok yanlış anlamışsınız , seven böyle hastalıklı kıskanmaz, bu tedaviliktir.he brad pitt kıvamındaki altın kaplama kocişinin üzerine yolda giderken kadınlar atlarsa onu kıskanman lazım bunu değil :işsiz: ayrıca bize yörümcek diyerek ne demek istediğinizi anlamadık o yüzden size "çelik ayna"deyip kaçıyoruz

Yörüngeye fırlatılmış örümcekkadının görümcesi demek.
Uydu bozulunca tamir etmesi için bu görümceleri uzaya yolluyorlar, onlar orada tamiratla uğraşıyor.
ya ben daha kinci düşündüm, kadına örümcek demek istemiş ama youtube kanalı olan bi kadın olduğundan yörümcek demiş diye şey ettim :dondurma: hani şey gibi , ticaret ve e-ticaret, örümcek y-örümcek , facebook kanalı olsaydı förümcek gibi

ya ben daha kinci düşündüm, kadına örümcek demek istemiş ama youtube kanalı olan bi kadın olduğundan yörümcek demiş diye şey ettim :dondurma: hani şey gibi , ticaret ve e-ticaret, örümcek y-örümcek , facebook kanalı olsaydı förümcek gibi
Ne alaya alıyorsunuz ayol ablamız lügatımıza yeni sözcük kazandırdı😂

Bugün işyerinde x kişisinin YouTube hesabı açmasına yardım ettim diye anlatmamış olması normal, önemsememiştir söylememiştir.
Bu durumu siz öğrendiğiniz halde söylememesi kıskanacağınızı düşünüp tartışma çıkmaması içindir.
Tabi insan bu durumda daha çok kızar ama dert edilecek bir konu değil. Ahlaksızlık yapmamış sonuçta..

Bakmayin siz burda yörümcek yapanlara, aldatılıyor olabilirsiniz bence ,paranoyak olmak takip edilmediğiniz anlamına gelmez ama yine de siz bilirsiniz

Back
X