• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalan!

Canım o espiriydi zaten :)) çok bozulur öyle söylersen,cevap bile veremez garibim.. :))

Yılandan korkmam yalandan korktuğum kadar demekki size karşı bir kompleksleri varmış. Kırılmanız normal ama çokta önemsemeyin

evt nedenini sorana kadar uzak dur haspamlardan
usuruplu cevabınla döv onları

bence sorabilirsin bunu neden söylemek istemediklerini hesap sorar gibi karşına alıp konuşmasan bile mesajdan görmesem bilmiycem ne var sanki söylemiycek yabancımıyız falan diye şaka yollu bile takılabilirsin...eminim vericek bi cevapları olucaktır...

Yılandan korkmam yalandan korktuğum kadar demekki size karşı bir kompleksleri varmış. Kırılmanız normal ama çokta önemsemeyin

Biz nişanlıyken, ben eşimin birkaç nitelikli yalanını bulmuştum. Ve annesi ile babası bana çok destek olmuştu... Eşime kızmışlardı... Ve ben bundan dolayı onların sözüne çok güveniyordum. Galiba ben biraz saf bir insanım... Eşimi ileride de dengeleyecek insanlar olarak görüyordum onları... Ondan dolayı bunları öğrenince o ailede kendimi yapayalnız, korumasız hissettim...

bence sorabilirsin bunu neden söylemek istemediklerini hesap sorar gibi karşına alıp konuşmasan bile mesajdan görmesem bilmiycem ne var sanki söylemiycek yabancımıyız falan diye şaka yollu bile takılabilirsin...eminim vericek bi cevapları olucaktır...

Aslında bu hareketle ben en güzel cevabı aldım bu soruya, "el" kızıyım ben.

Kızlar, yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Beni gerçekten çok rahatlattınız. Eşim zaten olayı annesine anlatacağı için, ben de biraz uzak durarak, hareketlerimle hissettiklerimi anlatacağım...

Bu gece siz olmasanız kafam bu kadar rahatlamazdı.... Allah hepinizden razı olsun... Herkese iyi geceler...a.s.

senden de allah razı olsun cnm iyi geceler opuyorumnanaktan

Aslında görümcenin tutumu çokta bilinmedik bir tavır değil.

Kendisinin konumunu senin karşında, daha düşük bir düzeyde görmüş olmalı ve bu durum kendisine rahatsızlık verdiği için kendince bir savunma mekanizması geliştirmiş.

Aslında bunun altında pek art niyet aramayada gerek yok. Anladığım kadarıyla araştırma görevlisisin ve belki idealize ettiği, olmak istediği insan tipisin.

Kendinden kaçmış, bence seninle pek bir ilgisi yok. Tamamen kişinin kendi iç çatışmalarıyla ilgili.

Bence bu kadar büyütülecek bir olay değil bu ya.
Ben görümcenizin bunu kompleks yaptığı ve utandığı için saklanmasını istediğine nedense eminim.

Söylediğinize göre ailede herkes üniversite mezunuymuş.
Belli ki o da kendini dışlanmış hissetmek istememiş, utanmış, saklamış.
Onun gözüyle olaya bakınca bunu çok yadırgayamıyorum açıkçası.
Ayrıca herkes herkese her şeyi anlatmak zorunda değil ki.
Siz anlatırsınız o anlatmaz, tercih meselesi bu.
Yalan olarak da düşünmüyorum açıkçası, utanmış işte yaa.
Herkes bitirmiş okulu mis gibi ben 5 sene uzatmışım... ya valla ben de olsam utanırım.

Kötü bir insan olduğunu da düşünmüyorum, olsaydı bugüne kadar rengini belli ederdi zaten.
Siz bilirsiniz tabii ama ben olsa öyle çok durmazdım üzerinde.

Genelde pek kıskanmam ben, Allah daha fazlasını versin Maşallah derim... Onların yanında da çok demişimdir bunu. Ama bunun neresini kıskanabilirim ki... Ben de bitirmişim, eşim de, benim kardeşlerim de onun kardeşleri de...

Canımcım ben sana kıskanıyorsun demedim. Sen eşinin yalan söyleme meyili olduğunu söylediğin için acaba eşin ailesine karşı senin kıskandığın yalanını söylemiş olabilir mi dedim. Beni yanlış anlamışsın.

Görümcenin bu konuyu sen de dahil kimsenin bilmesini istememesinin tek sebebi bence; bu olayı yani üniversite bitirememe olayını, gurur meselesi yapmış olmaları yani bir nevi bu konudaki eksikliklerinin duyulmasını istememesi..Bunun için de herkesi eşini annesini babasını zorlamıştır, kimse bilmesin diye ama sendenn saklamaması lazımdı tabii..

Kendi çapında belki haklı ama sen de yabancı değilsin, kimsenin bilmesini istemeyebilir ama madem yakınsınız seni el gibi görmemesi, bu konudan üzüntü duysa bile senle paylaşması lazımdı..

Bu durumda sen de kırılmakta haklısın, ben olsam ben de kırılırım, ben yabancı mıyım ki benden gizlediler diye..

Çok fazla büyütme, dediğim gibi kendi adına kırılmakta haklısın ama onlar öyle uygun görmüş, sen de bundan sonra ona göre davran, özelini paylaşma, saklaman gereken birşey varsa sakla, birşey demeye hakları yok, derlerse de, sen de bu olayı hatırlatırsın..

Bu kadar basit bir konuyu ailece el birliği ile sizden gizlemeleri pek anlamlı gelmedi. Ama kardeş bu konuda kompleks yaptıysa ailede onun bu hassaslığına dikkat etmişler demekki. Fazla önemli bir konu gibi gelmedi bana açıkçası. Ama daha önemlisi eşimin yalana meyilli olması demişsiniz ki zaten mesajıda telefonunu karıştırırken görmüşsünüz. Kontrol için mi bakıyordunuz, tesadüfen mi gördünüz bilmiyorum ama güvensizliğiniz olduğu belli kurduğunuz cümleden. Belki de eşiniz de çok önemsemiyordu bu konuyu, yoksa okur okumaz silebilirdi de görme ihtimalinize karşı. Direkt kardeşine sorun, "canım neden gizleme ihtiyacı duydun" diye bana kalırsa.

Canımcım ben sana kıskanıyorsun demedim. Sen eşinin yalan söyleme meyili olduğunu söylediğin için acaba eşin ailesine karşı senin kıskandığın yalanını söylemiş olabilir mi dedim. Beni yanlış anlamışsın.

a.s Gerçekten çok güzel bir noktaya dikkat çekmişsin. Haklısın. Gerçekten eşim böyle demiş olabilir. Çünkü bunun işareti olabilecek başka sözlerini hatırlıyorum eşimin ailesinin... Ben bunu tek başıma hayatta düşünmezdim. El elden üstünmüş. Çok teşekkür ederim...a.s.

bence asla büyütülecek bişey değil çokta nomral herkesin kendince yalanı vardır kız bitirememiş saklamış ne var bunda .belliki bunu takıntı yapmış ailesindende rica etmiş onlarda bu durumda ona hak vermiş.benim kardeşimde aynı şeyi benden istese anlarım .bize söylenecek gibi gelen bişey karşlı taraf için utanılacak saklanması gereken bişey olabilir. konuyu büyütmeyin derim ben.bi yalan söylenmiş o yalana bağlı oalrakta yıllar geçmiş üstünden son noktaya gelinmiş bunu büyütmek hem sizi huzursduz eder hemde karşı tarafın utanıp incinmesine neden olur.ayrıca yüze vurursanız ilişkiniz dahda kötüleşir mesafeler dahda çoğalır belkide yalanlar artar.

Canım takma kafana bu kadar yaaaa...
Önemsiz bir mesele bence...

Belli ki görümcen komleks yapmış bu üniv. bitirememe işini ve kimseye söylemeyin diye tembihledi belki de.... Eşin ve ailesi de onun bu hassasiyetine saygı gösterdiler ve kimseye söylemediler...

Ammmannn , Allah daha ciddi yalanlardan korusun bizleri bitanem... Arada kim kime beyaz yalan söylemiyor ki, takma bu kadar

Back
X