Yalan...

Diyelim ki seni kaybedeceğinden korktuğu için yalan söyledi. Tamam hallettiniz affetin diyelim..

Peki güven ne olacak? Güvenini yerle bir etmiş..

Güven çok önemli özel ilişkilerde..%99 bile olmamalı..%100 olmalı..Her 100 uçaktan 1 ini düşüren bir havayolu şirketi tercih edilir mi?

Uzun sözün kısası, o güvenini kazansa, sen affetsen bile, ağzından çıkacağı her şeye şüpheyle bakacaksın ve bu seni oldukça yıpratacak, tüketecek..

Çok haklısınız benimde uzun süreli bir ilişkim var ve aynı şeyi ben yaşasam diye düşündüm gerçekten zor ama siz sanki ona inanmak istiyormuşsunuz gibi ben sizin kadar sakin olamazdım kardeşi bayan kuzeni gerekirse ailesi tanışmak isterdim beni inandırmasını isterdim yoksa ben yokum derdim siz çok sakinsiniz :/

Ailesi de uzakta yasiyor of:(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Diyelim ki seni kaybedeceğinden korktuğu için yalan söyledi. Tamam hallettiniz affetin diyelim..

Peki güven ne olacak? Güvenini yerle bir etmiş..

Güven çok önemli özel ilişkilerde..%99 bile olmamalı..%100 olmalı..Her 100 uçaktan 1 ini düşüren bir havayolu şirketi tercih edilir mi?

Uzun sözün kısası, o güvenini kazansa, sen affetsen bile, ağzından çıkacağı her şeye şüpheyle bakacaksın ve bu seni oldukça yıpratacak, tüketecek..

İnsanin icine bi kere suphe dustu mu yiyip bitiriyo gercekten://

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X