Eski konularımda da sevgilimle olan sorunları anlatmistim .Yine barışmistik .Onunla yalan ve gizleme yok diye başlamıştık .Benimde onunda eski ilişkisi karşı tarafın yalan söylemesi üzerine bitmişti onun için ikimizde nefret ederdik yalandan .Yaptığım en kötüyü hatayi bile beni bırakacağıni bile bile ona anlattım sırf guvenini kaybetmeyim diye onada söyledim söz verdi ufak tefek yalan larını yakaladım ama çok guveniyordum .Bana bi yere giderken haber vermesini istiyordum bilim Nerede diye söz verdi ama hep unutuyorum diyodu .dün şarja taktı yemek yicem dedi tamam dedim bi aradım babası açtı kızım o dışarı çıktı dedi bende çok kızdım 20 dk sonra aradı kuzenim hasta hastaneye götürdüm dedi inanamadım çünkü yalan olduğu belliydi yeminler ettı kuzenime verim konuş dedi inanmıyorum doğru soyle diye çok ısrar edince yalan olduğunu itiraf etti suan çok kötüyüm o anda bitirdim .şuanda önceden yemin ettiği olaylarin bile yalan olduğunu düşünüyorum hep dedim herseyi yap ama yalan olmasın diye o da bende nefret ediyorum dedi bi kere yalan söyleyen hep söylemez mi ? Suan ona söylemek istediğim çok şey var ama kendi kendime söyleyip duruyorum