- 22 Mart 2016
- 683
- 653
- 18
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya vallahi öyle. yalan söyledim durum bu bu dese bu kadar kurmam kafamda..Bunları diyeceğine gerceği söylese bu kadar konusmazsın
bende anlayamıyorum. ama zor zaman geçirmiştir olmuştur işte diyorumÖldüyse ölmüştür , yaşıyosa yaşıyodur ne gibi bi durum olabilir ki yalan söyledi acaba sevgiliniz hiç anlam veremedim ya
Annesine sorsun bence deKardeş? Kalp krizi? Kanser?
Bilmiyorum.... hayatı yalan dolan olabilir.
Peki bunların hepsi yalansa? Sonuçta o doğru dedi diye bunlar kesin doğrudur diyemezsin.
Niye bilmem içimden bi ses inanma diyor.
aslında mehmeti saklamadı. mustafayı sakladı. ve hala gördüğüm bi foto yok mustafaya dair.Ben durumu anladım.
Ama Mehmet'i nasıl sakladı bu kadar zaman onu anlamadım ben. Sonuçta öldü dediği adam ölmemiş. Siz annesiyle görüşüyorsunuz, anneannesine gidiyorsunuz. Arkadaş ortamları, sosyal medya, ailesi, illa ki lafı geçer yani.
Yaşayan kardeşinin varlığını saklamış yani.
sorayım demi... teşekkür ederim yorum içinAnnesine sorsun bence de
Annesi ii kalpli bi kadında
Baya olumsuz olaylar bi arada gbi
Huyu yalan soylemek olabilir
Ya da acındırmak istio olabilir
Ona göre yoluna devam edersin sen de
Tmm da bunu sizin bilmenizde ne gibi bi sakınca olabilir ki demek ki bilmenizi istemediğiniz şeyler var yani nolursa olsun ben kardeşimi saklamam ilişkinize zarar olacak ki demek ki saklıyo araştır bence kesinlikle bişeler varbende anlayamıyorum. ama zor zaman geçirmiştir olmuştur işte diyorum
tamam yazıcam. teşekkür ederm.Sevip sevmedigini yorumlayamayacagim lakin var bi sekiller bu adamda benden soylemesi. Aklim mantigim almadi soyledigi yalani. Gecerli hicbir sebebi olamaz. Bu bu yuzden soyledim yalan dese, onun hayatinda baska seylerin de yalandan oldugu ortaya cikacak gibi. Valla merak ettim film gibi gelisme olursa yaz da bilek.
tamam teşekkürler. gelişmeleri buraya yazıcamTmm da bunu sizin bilmenizde ne gibi bi sakınca olabilir ki demek ki bilmenizi istemediğiniz şeyler var yani nolursa olsun ben kardeşimi saklamam ilişkinize zarar olacak ki demek ki saklıyo araştır bence kesinlikle bişeler var
Aynen yaz merak ederiztamam teşekkürler. gelişmeleri buraya yazıcam
Anlaşamadık sizinle. Mehmet'i sakladı demiyorum. Yaşıyor olduğunu sakladı.aslında mehmeti saklamadı. mustafayı sakladı. ve hala gördüğüm bi foto yok mustafaya dair.
mehmetin fotoları var ve ben hep üzülmüştüm güzelim çocuk ölmüş allah rahmet eylesin diye. yaşayan biri için dualar okudum. düşünebiliyomusunuz?
kızlar merhaba. belki uzun olucak bilmiyorum. içim içimi yiyor ve konuşacak kimsem yok çünkü sevgilimle olan sorunlarımı ablamlarla paylaşmayı sevmem. sizin tarafsız yorumlarınıza ihtiyacım var.
benim 8 aydır bir ilişkim var. benim ablamlar onu tanır. onun annesiyle bende görüştüm.
ilişkimiz yeni başladığında ben ailevi durumumu anlattım ve ona dedim ki benim canım zaten yandı. hani eğer amacın eğlenmekse hiç bulaşma. (anneim 6 yıl önce vefat etti, uzun hikaye).
neyse bi şekilde güvenimi kazandı herşey iyi gidiyo sanıyodum ama bi yalan söylediğini itiraf etti bana; bana yeni tanıştığımızda 2 erkek kardeşi olduğunu ve bunlardan küçük olanını trafik kazasında kaybettiğini söylemişti. ama durum öyle değilmiş; aslında 3 erkek kardeşi varmış. en küçüklerini kaybetmişler. yani benim en küçük kardeşten haberim yoktu.
bana itiraf ettiğinde bırakma beni diye yalvardı resmen. piskolojim iyi değildi; en küçük kardeşimin adını ağzıma alamıyordum falan dedi. neticesinde empati kurdum; bende büyük bi acı yaşadım.
ama nedense ben bi türlü inanamıyorum çünkü o en küçük kardeşin fotolarını hiç biyerde görmedim; ananesinin evine dahi gitmişliğim var. yani hiç biyerde foto yok.
bana itirafta bulunduğunda demişti ki nolursun bişey sorma. ben zamanla alışırım o zaman sanada anlatırım.
geçen tartıştık ve ben konuyu yalana getirdim. bana yalan söylediğini söyledim falan. anneni aricam dedim ona sorucam. öyle bişey yaparsan bu ilişki biter. yapamazsın falan dedi. tabiki yapmadım. o zaman yapmadım...
şimdi 2 gündür kötüyüz ve düşünme fırsatım oldu benim; bi yandan inanılmaz çok seviyorum ama bi yandan içim rahat değil.
ben bişey hissedersem o mutlaka ortaya çıkıyo. işte burda kendimden korkuyorum.
annesine sormak istiyorum bu konuyu ama bi yandan yapma diyorum.
eğer soracak olursam cevap her ne olursa olsun ayrılıcaz. çünkü eğer doğruysa ben o anneyi üzdüğüm için çok üzülücem ve yüzüne bakamam.
ama eğer doğru değilse anlattıkları tabiki güvenim bitmiş olucak.
şimdi belki bazılarınız dicek nasıl bi ilişki bu; şöyle ki ikimizin ailesi yurtdışında. ablam buraya tatile geldiğinde ben tanıştırdım.
bende onun annesiyle görüntülü konuştuğunda tesadüfen yanındaydım o iekilde. ama ilişkimizin başından beri varlığımdan falan haberleri var. hatta beraber gezmeye gittik memleketine işte o zaman annanesinin evine gittik ama kendisi evde değildi.
ablamlara bişey anlatmadım çünkü sonra kendilerinde karışma hakkını görüyolar.
hemen ayrılın edin falan demezseniz sevinirm. her zaman çözüm bu değil. aramızda tek sorun bu aslında...
şimdiden yorumlar için teşekkür ederim herkese. uzun zaman sonra bi konu açıyorum umarım yorumlarınız faydalı olur.
abla gibi gördüğüm için sizlere soruyorum..
tamam yazıcam. teşekkür ederm.
film gibidir benim hayatım. zaten zor şeyler yaşadım. kafam almıyo artık inanın..
Anlaşamadık sizinle. Mehmet'i sakladı demiyorum. Yaşıyor olduğunu sakladı.
Mehmet yaşıyor değil mi?
Yaşayan bir insanla görüşüyordur, yeni fotoğrafları vardır, ailece bir şeyler yapıyorlardır.
Sizden Mehmet'in yaşadığını sakladı.
Dolayısıyla Mehmet'in şu anki varlığını sakladı. Onunla görüştüğünü, ailece bir yerlere gittiklerini sakladı.
Ben de diyorum ki oğlu yaşayan bir anne laf arasında bile nasıl geçirmez bahsini? Nasıl kimse öyle biri hiç yokmuş gibi davranır?
Anneannesiyle görüşüyorsunuz, yaşlı kadın, hiç mi bahsetmez bir anneanne torunundan?
Yani memleketten gelen kuzen hiç mi sormaz kardeşini? Kendi kuzenlerimle düşündüm, illa ki "Mehmet napıyor" diye lafı geçer.aileler yurtdışında olduğu için hani toplu gezilere falan gidilmiyo ya da o tür şeyler. biz sevgilimle istanbuldayız.
ananesi memlekette. yani sürekli bi araya gelinmiyo. ki ben evlerine gittim ama kuzenide vardı ama ananesi yoktu evde.
karışık oldu kusura bakmayın.
şimdi aklıma geldi; kuzeni memleketten geldiğinde beraber bi akşam çıktık; hiç söz konusu olmadı. cidden çok tuhaf..
Sevgilinin psikolojik sorunları mı var bir insan kardeşi için neden yalan söyler, söylediği yalan ortaya çıktı adam gibi neden anlatmaz. Nasıl böyle sakin kalıyorsunuz ? Konuyu açtığınızda sizi susturmasına nasıl bir şey demezsiniz sizin en doğal hakkınız bunu öğrenmek. Sakladığı başka şeylerde olabilir bu insan güvenme.
Yani memleketten gelen kuzen hiç mi sormaz kardeşini? Kendi kuzenlerimle düşündüm, illa ki "Mehmet napıyor" diye lafı geçer.
Sosyal medya kullanıyor mu sevgiliniz?
sizce annesine sormam ne kadar doğru olur?