Açıkçası konunuzun dikkatimi çekme sebebi benzer bişey yaşamam ve sizi uyarmak istemem; 18 yaşındayken bi sevgilim olmuştu (ilk sevgilimdi) Ben anne-babası çok küçükken ayrılmış, ve annesi tekrar evlenmiş biriyim.. Bu arkadaş benim hayatımı ortak arkadaşlarımızdan biliyodu ve biz tanıştığımızda babasının çok küçükkken öldüğünü, üvey babası olduğunu kardeşlerinin üvey babadan olduğunu falan söylemişti.. Biz 1 yıl falan bu şekilde sevgili olduk.. Ben de tabi bunları kimseye sorma gereği falan duymadım inanmamam için bi sebebim yoktu, insan böyle konularda neden yalan söylesin ki.. Bu kişi bizim başka sorunlaırm olup da ayrılık noktasına geldiğimizde hep bunları kullanıyodu : işte ben zaten yetim büyüdüm, yok efendim benim senden başka kimsem yok falan.. Ajitasyon kralı bildiğimiz

Neyse 1-1,5 yıl sonra falan tesadüfen babasının yaşadığını öğrendim ortak bi arkadaşımızdan(bu arada annesiyle falan da tanıştım abisiyle kardeşleriyle ama bilirsiniz böyle konular yeni tanışmalarda pek konuşulmaz), ve sordum böyle bişey var mı diye direk bana kıyametler kopardı falan yaklaşık 10 gün sonra beni babasının mezarına götürdü.. Tam da söylediği ölüm tarihi yazıyodu üstünde adı da soyadı da..

kendimden utandım birlikte ağladık mezar başında.. Sonra bu arkadaş askere gitti.. Ben de annesine gidip geliyodum.. Beni uyarmıştı anneme babamla ilgili bi konu açma annem kalp hastası üzülmemesi lazım diye.. Günlerden bir gün annesinden öğrendim ki babası gerçekten yaşıyo hatta kendisiyle tanıştım

O mezar falan bildiğiniz yalanmış bunu söylediğimde çok endişelendiler oğullarının akıl sağlığından.. Sonra velhasıl biz ayrıldık ( evt askerdeyken terkettim)

Yıllar sonra öğrendim evlenmiş ikiz çocukları olmuş allah bağışlasın.. Paranoid-şizofreni teşhisiyle defalarca hastanede yatmış.. Çalışamaz durumdaymış.. Evden çıkmıyomuş.. Allah yardımcısı olsun.. ama bu tarz insanlar kendi hayal dünyalarında tehlikeli bi şekilde yaşıyo ve bizi de o dünyaya çekmeye çalışıyolar.. Dikkat edin.. Bu kişiden uzak durun..