yalan...

• Konu Sahibi Konu Sahibi KV_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evet şizofreni hastaları kurdukları yalanlara inanıp çevresinide acıtasyon yöntemi ile inandırıyor..Benimde böyle bir arkadaşım vardı ne yazıkki...işin kötüsü yalan olduğundan haberide yoktu..
Hasta olması onun hatası değil ama sizinde hayatınıza buna göre yön vermeniz gerekli...
Hakkınızda hayırlısı.

Buyuk ihtimal şizofren canım,bizim aıle dostumuz,durumu ıyı olan bır aılenın ogluna vermiştı,aıle dostumuzda durumu cok ıyı, oglanın aılesı sozlu nişanlık evresınde cok usta bır sekılde oglunun şizofren oldugunu saklıyorlar,kızla evlenıyor, kız bır yıl evlı kalabıldı,evlılık sırasındada saklamaya çalısıyor ,tabı ılac falan kullanmıyor ,ılerlıyor hastalıgı, yanı bu gıbı durumlarda aılesınden kişilerde oglanın durumunu saklayabılıyor, dıkkat et derım.allah yardımcın olsun...

Ya kardeşi belki de kaçtı, kaçırıldı ondan öyle demiştir. Annesine de sorma hatırlar üzülür diye demiştir bilemedim bu geldi aklima o_O

:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:
Kocan degil bir seyin degil kac kurtar kendini .
8 ay ugruna bir omru yakmaya degmez ne isin var Allah askina, adam belli ki manyak.
Ugrasma anasi babasi ceksin derdini

Akıllı, mantıklı bir anne böyle bir durum için "aramızda kalsın" demez, diyemez yani. Kalkıp hesap sorar. Çünkü hiç ölmemiş bir kardeşi öldü saymak, aileyi hasta göstermek... Bunlar hiç sağlıklı ya da bahanelendirilebilecek davranışlar değil. Ben de herkes gibi "kaç kendini kurtar" diyeceğim. Çünkü ileride seni, aileni ve belki çocuklarınızı bile "öldü" diyerek anlatabilir. Geçmişi değil de bugüne bakarak geleceği düşün lütfen. Hiç iyi şeyler görmeyeceksin.

üvey kardeşi vardır belki bende söyleyemiyorum üvey kardeşimi.

Ay ne bileyim ben mi çok rahatım nedir insanların hiç bişeylerini kurcalamam.Yalansada doğruysada bana bi zararı yok.Gerzek Allah bilir ne düşündüde attı kafasından der geçerim.Nitekim benim bikaç gün önce biten 5 yıllık ilişkimdede en başlarda kendisi ve ailesi hakkında ufak tefek yalanlar atmıştı.Fakat sonuç olarak ilişki beklenmedik şekilde iyice aşka dönüşüp uzayınca evlilik planlarına kadar gelinince ailesiyle tanışıp içlerine girdim.Ve tabi hal böyle olunca söylediği o ufak tefek yalanların doğruları gün yüzüne çıktı.Doğrular laf arasında konuşuldukça geçtikçe sanki zaten o konuda hiç bi fikrim yokmuş gibi davrandım oralıda olmadım.Mesela işte erkek arkadaşım doğuluydu ve inanılmaz doğu aşığı bi adamdı.Gerçek bi aşk hemde anlatılmaz.Biz tanıştığımızda annesininde kendi memleketlerinden olduğunu söylemişti.Ama sonra aileye girince annesinin aslında karadenizli olduğunu filan öğrendim.Laf arasında geçti.Bunu duyunca ne şaşırdım ne tepki verdim öyle olağan seyrinde dinledim muhabbeti sanki daha önce erkek arkadaşım annemde doğulu dememiş gibi.O bi gerildi o muhabbeet esnasında yanımdaydı zaten ben çok tepkisiz kalınca söylediği şeyi unuttuğumu filan sandı muhtemelen.O günün akşamı bana eve dönerken yolda ben annem için sana doğulu demiştim çünkü 13 yaşında babamla evlendi bizim taraf onun ailesi gibi oldu kendi ailesiylede görüşmüyo zaten anlaşamıyolar diye dedim filan diye zırvaladı.Bende bilmem ben zaten böyle bişey hatırlamıyorum bu konuda konuştuğumuzu dedim.Bunun gibi 3-4 örnek daha yaşandı.Hepsinde aynı tavrı sergiledim oralı olmadım.Ne düşünerek attı tuttu bilemem ama ilişkinin ciddiye bbinmeden önceki halinden dolayı kendini tatmin etmek için salladığını tahmin etmek zor değil.Seninkide kim bilir ne düşünerek söyledi yani.Belkide sana ''bende en yakınımı kaybettim'' demeye çalışıp aranızda daha sıkı bi bağ kurmaya çalışmak için sallamış olabilir.Sonrada ilişki ilerledikçe tepetaklak olmuş tabi.Yerinizde olsam zor duruma sokmaz konunun üzerini örterdim.Uğraşmaya değmez yani saçma sapan bir iki kereatıp tutmuş olmasıda onu yalancının tillahi yapmaz zaten 5 yıllık ilişkimde bu en başta ilk sene yaşanan olaylar dışında yalanını yakaladığım bir keredir.Ayrıca ben çok gözü açık bi insanım çok kurcalarım araştırırm istediğimi bi şekilde kendi araştırmalarımla sessizce öğrenirim.O yüzden kolay kolay bi yalan benden kaçmaz.Bu yüzden bilmediğim zirilyon tane yalanı olduğunuda hiiiiç sanmıyorum.

Annesi neden "aramızda kalsın" dedi, bu normal gelmedi bana.
Normal şartlarda arayıp oğluna hesap sorması gerekirdi.hatta siz diyecektiniz aramızda kalsın diye.. Ama o dedi, ilginç.. Acaba oğlunun teşhisi konmuş bir psikolojik hastalığı var da sizden ailecek mi gizliyorlar? Bunu bir düşünün, anneye de fazla güvenmeyin.

Gerçekleri tamamen öğrenin ve kendinizi kurtarın bu insandan.
Çok sağlam bir gerekçe olmadığı sürece ayrılırdım ben olsam. Ki o sağlam gerekçe nedir bilmem, yok bence..

Bu insan size ilerde zarar bile verebilir. Evine daha fazla gitmeyin lütfen bu kadar yalan söyleyen insan acımadan zararda verebilir diye düşünüyorum.

herkese teşekkür ederim yorumlar için.

inanın şoktayım hala ve saldıracak yer arıyorum ama yinede susuyorum. bugün annesiyle telefonde konuştum yarım saat. bu kadarını tahmin edemedim hiç falan dedi.
sonra bana mesaj attı. karar verdim onunla konuşucam dedi ve konuştu.
sonra bu bana mesaj attı ben şizofren değilim diye. ve bana hiçbişey diyemedi.

şu an özürler falan filan. herneyse.

bundan sonra yapacağım belli zaten. belirttim çoktan.

herkese çok teşekkür ederim burda bana akıl verdiniz.

bu konunun yorumlara kapanmasını rica ediyorum Mune Mune

herkese teşekkür ederim yorumlar için.

inanın şoktayım hala ve saldıracak yer arıyorum ama yinede susuyorum. bugün annesiyle telefonde konuştum yarım saat. bu kadarını tahmin edemedim hiç falan dedi.
sonra bana mesaj attı. karar verdim onunla konuşucam dedi ve konuştu.
sonra bu bana mesaj attı ben şizofren değilim diye. ve bana hiçbişey diyemedi.

şu an özürler falan filan. herneyse.

bundan sonra yapacağım belli zaten. belirttim çoktan.

herkese çok teşekkür ederim burda bana akıl verdiniz.

bu konunun yorumlara kapanmasını rica ediyorum Mune Mune

yorumlara kapanmasını istemişsiniz ama yazmadan edemedim..
annesinin bu kadarını tahmin edemedim demesi zaten oğlunun durumunu bildiğini gösteriyor..
hakkınızda hayırlısı olsun..

Back
X