Yalancı Arkadaş

Biti Zdrava

Allah'ın İzniyle Atanacağım İnşallah
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Mart 2015
2.262
1.932
133
29
Kızlar üniversitede 5 yıllık erkek arkadaşım var (sevgili değil) sürekli yalan söylüyor kendisi Türkiye'den değil ara ara basit sorular soruyorum yanında arkadaşların mı var diye o da yok diyor ama birilerinin sesleri geliyor.Bugün de yalan söyledi yanında kız mı var bizi hiç arayıp sormuyorsun dedim o da yok be dedi ama kızın sesi geldi sonra telefonum bozuldu sesini duyamıyorum dedi.Aramızda duygusal bir bağın olması asla mümkün değil yanlış anlamayın.Bugün yaptığı hareket bana çok dokundu.Beraber nice yıllaramız oldu şimdi bazıları diyecek ki çocuğa böyle gereksiz sorular neden soruyorsun haklısınız ama amacım onu sadece denemek kaç defa dedim yalan söyleme bu iyi bir alışkanlık değil diye söz vermişti.Annesi misiniz diyeceksiniz belki sizde haklısınız ama zamanında büyük yardımları dokundu o yüzden böyle davranıyorum belki.

Kızlar üniversitede 5 yıllık erkek arkadaşım var (sevgili değil) sürekli yalan söylüyor kendisi Türkiye'den değil ara ara basit sorular soruyorum yanında arkadaşların mı var diye o da yok diyor ama birilerinin sesleri geliyor.Bugün de yalan söyledi yanında kız mı var bizi hiç arayıp sormuyorsun dedim o da yok be dedi ama kızın sesi geldi sonra telefonum bozuldu sesini duyamıyorum dedi.Aramızda duygusal bir bağın olması asla mümkün değil yanlış anlamayın.Bugün yaptığı hareket bana çok dokundu.Beraber nice yıllaramız oldu şimdi bazıları diyecek ki çocuğa böyle gereksiz sorular neden soruyorsun haklısınız ama amacım onu sadece denemek kaç defa dedim yalan söyleme bu iyi bir alışkanlık değil diye söz vermişti.Annesi misiniz diyeceksiniz belki sizde haklısınız ama zamanında büyük yardımları dokundu o yüzden böyle davranıyorum belki.
Koskoca herif bilir herhalde yalanın iyi bir şey olmadığını. Kimse kimsenin psikologu değil kimseye doğruyu göstermeye çalışmayın. Bir kere uyardınız tamam anlamadıysa kendi kafasizligi

Senı tenzih ederek soylucem sen boylesin demiyorum.
Bazı insanlar var, arkadaşının baska ınsanlarla gorusmesını kıskanan tavır alan.
Mesela xleyım desen ne gerek varsa buna bozulan.

Eger sende de boyle bisey sezdıyse, sımdı kızlayım desem vayy bızı unuttuğunu dusunmekte haklıyım demek diyerek trip yapacaksın diye çekinmiş olabilir mi? Cunku farkındaysan sureklı yalnız olmakla ilgili yalan soylemıs?

Koskoca herif bilir herhalde yalanın iyi bir şey olmadığını. Kimse kimsenin psikologu değil kimseye doğruyu göstermeye çalışmayın. Bir kere uyardınız tamam anlamadıysa kendi kafasizligi
Evet yaşı da benden büyük zaten.Sesin gelmiyor demesi ağrıma gitti.Zamanında parasız kalmıştım yedirdi içirdi beni hiçbie art niyet beslemeden belki de bundan.

Senı tenzih ederek soylucem sen boylesin demiyorum.
Bazı insanlar var, arkadaşının baska ınsanlarla gorusmesını kıskanan tavır alan.
Mesela xleyım desen ne gerek varsa buna bozulan.

Eger sende de boyle bisey sezdıyse, sımdı kızlayım desem vayy bızı unuttuğunu dusunmekte haklıyım demek diyerek trip yapacaksın diye çekinmiş olabilir mi? Cunku farkındaysan sureklı yalnız olmakla ilgili yalan soylemıs?
Yok ben karışmam erkek arkadaşları varken aynı şeyi yaptı.

Mevzu kız erkek olması degıl, sureklı birileri varken yalnızım demesı.
Bırılerıyle oldugunda tavır almandan cekınır bir halı var.
Öyle de olabilir bunu hiç düşünmemiştim açıkçası bir de gülerek sesin gelmiyor dedi küfretmemek için kendimi zor tuttum.Bu konuda da yalan söylediğini düşünüyorum.

Öyle de olabilir bunu hiç düşünmemiştim açıkçası bir de gülerek sesin gelmiyor dedi küfretmemek için kendimi zor tuttum.Bu konuda da yalan söylediğini düşünüyorum.
Evet yalan soylemıstır ona lafım yok.
Ama sen Bı de boyle dusun.
Farkında olmadan yapıyor olabilirsin.
Karsı tarafı yorar bu.

Evet yalan soylemıstır ona lafım yok.
Ama sen Bı de boyle dusun.
Farkında olmadan yapıyor olabilirsin.
Karsı tarafı yorar bu.
Teşekkür ederim karışmışlığım olmadı zaten artık eskisi gibi sık da görüşemiyoruz kendisi çevre ilçede çalışıyor okulu bitti onun ama memleketine dönmek istemiyor.

Hiç sevmem birinin ‘hiç arayıp sormuyorsun hee kimlerle takılıyorsun’ diye hesap sormasını ilgi beklemesini. Ve kim yaptıysa uzaklaştım evet gerektiğinde yalan bile söyledim çok lafı uzatmasın diye. Bence buna bir dur de...

Cok tuhafsiniz cidden söylüyorum ask yokkesinlikle olamaz diyorsunuz ama sevgilisi gibi hesap soruyorsunuz hadi sizi gectim o da sevgiliyi kandirir gibi yok ne kizi falan komik ..Siz acaba farkida olmadan yada yanlislikla evlenmis olmayasiniz

Hiç sevmem birinin ‘hiç arayıp sormuyorsun hee kimlerle takılıyorsun’ diye hesap sormasını ilgi beklemesini. Ve kim yaptıysa uzaklaştım evet gerektiğinde yalan bile söyledim çok lafı uzatmasın diye. Bence buna bir dur de...
Ayyyyyy sormaaa sorma deliriyorum kendisi sanki hergun ariyormuscasina bi özgüven le azarlamalari yokmu 😡😡😡😡😡

Adam yalancı biz ne diyebiliriz ki?

Yanında kız var mı diye devamlı sorguluyorsunuz, o size bu konuda yalan söylüyor. Kızıyorsunuz bu duruma, dert ediyorsunuz yalan söylemesine. İkiniz de sadece normal arkadaşsınız. Bunlara ne gerek var? Belki kızacaksınız ama ben aranızda adı konmamış, kendinize bile itiraf etmediğiniz bir şeyler sezdim. Aranızda çekim var sanki.

Iyide bir kiz arkadas "sevgili degiller " bukadar soru sormasi normalmi bu cocuk sevgili yapsa bence konu sahibi kiskanir acik ve net
Ay ne bilim benim hic erkek arkadasim olmadi. Anca okuldan okula 😁😁😁 kiz arkadasa hersey soruluyor diye onada sorulur sandim ama haklisin kizla erkek bir olmaz bencede. Sevgilisi olsa kiskanir

Back
X