Teşekkür ederim cevabınız için. Yok yok yalancı eminim de sancı mı başka birşey mi emin olamadım . Yani yalancı ya da gerçek doğum sancısı yukarda anlattığım gibi mı geliyorDogum Haftası yaklaştıkca yalancı sancılar sizi rahatsız edecektir. Ebem bana sancın geldiğinde duşa gir geçerse yalancıdır,gecmezse dogum sancısıdır demişti :) emin olmadığınız zamanlarda deneyebilirsiniz bu yöntemi.
Mesela aralıksız 10 dk dır adet ağrısı gibi var. Üşüttüm mu acaba anlamadım kiPozisyon değiştirdiğinde geçmeli. Bir de kasılmalar ritmik mi buna dikkat etmelisin. Bana 10 dk da 1 olursa bekleme gel dediler.
10 dakika sonra tekrar oluyor mi acaba? Suyu Cok iciyorsun degil mi? Eger gecmiyorsa doktorunla gorusmelisin.Mesela aralıksız 10 dk dır adet ağrısı gibi var. Üşüttüm mu acaba anlamadım ki
yok tekrarlamıyor yani gün içinde 3-4 defa oluyor farklı zaman dilimlerinde. teşekkür ederim cevabın için10 dakika sonra tekrar oluyor mi acaba? Suyu Cok iciyorsun degil mi? Eger gecmiyorsa doktorunla gorusmelisin.
rica Ederim. Seni Cok iyi Anliyorum, bu sebepten iki kez hastanede yatmak zorunda kaldim.yok tekrarlamıyor yani gün içinde 3-4 defa oluyor farklı zaman dilimlerinde. teşekkür ederim cevabın için
Tüm vücudu kaplayan bir sertleşme ise kasılmadır o. Ben de 33+2 deyim, aşağı doğru baskı var aynı şeyi ben de yaşıyorumBende de sancı yok ama,ara ara sertleşme var karnımda,kasılma dediğimiz o mu oluyor acaba? Düzenli mi değil mi diye ona mı bakmalıyım? Ben daha 35. Haftanın içindeyim ama,erken gelecekmiş gibi hissediyorum,sanki aşağıda ve her an çıkıvericekmiş gibi
Tüm vücutta bir şey yok,karnım taş gibi oluyor,biraz öyle kalıyor.aslında ikinci çocuğum ama,birincide de kasılma hatırlamıyorum,ateşim vardı hastanede serum takılıyken,suyum gelmişti,arkasından sancılar başlamıştı,hiç sancı sıklığına falan bakmamıştık,ebeler sürekli açılmaya bakmaya galiyorlardıTüm vücudu kaplayan bir sertleşme ise kasılmadır o. Ben de 33+2 deyim, aşağı doğru baskı var aynı şeyi ben de yaşıyorum
Bana denilmişti bir gün önce muayene olup gün aldığım için daha 1 haftadan fazla var diye söylendiğinden 36.haftamin sonunda sabaha doğru az daha çocuğu banyoda doğuruyormusum acılı cigkofte karnımı agritti saniodum Allah dan çocuk klozete düşmediDogum Haftası yaklaştıkca yalancı sancılar sizi rahatsız edecektir. Ebem bana sancın geldiğinde duşa gir geçerse yalancıdır,gecmezse dogum sancısıdır demişti :) emin olmadığınız zamanlarda deneyebilirsiniz bu yöntemi.
Canım o sancı geldiği zaman bilirsin sezeryanla doğum yaptım ama az daha normal doguruyordum son anda yetistik karnın ağrıyor bacakların ve belinde.Karnın sertlesiyor ama sancıların arası azalınca sertlik falan bilmezsinHerkese merhabalar, keyifli sağlıklı hamilelik dilerim
Kızlar, zaman zaman belimde ve kasımlarımda adet olacakmışım gibi ağrı hissediyorum. Çok zorlayıcı sancılar değil . Yalancı doğum sancısı bu mu acaba? Yoksa bu basit bir rahim kasılması mı? Bilenler, tecrübe edenler cevaplarsa sevinirim.
Zaman zaman karında sertleşme de yaşıyorum fakat eş zamanlı değil.
Sertleşme değil, belinden kasıklarını saran bir sancı oluyor doğum sancısı.Bende de sancı yok ama,ara ara sertleşme var karnımda,kasılma dediğimiz o mu oluyor acaba? Düzenli mi değil mi diye ona mı bakmalıyım? Ben daha 35. Haftanın içindeyim ama,erken gelecekmiş gibi hissediyorum,sanki aşağıda ve her an çıkıvericekmiş gibi
Magnezyum eksikliği de karında sertleşme ve kasılmaya yol.açıyor. doktorunuza danışın bence iyi olur.Tüm vücutta bir şey yok,karnım taş gibi oluyor,biraz öyle kalıyor.aslında ikinci çocuğum ama,birincide de kasılma hatırlamıyorum,ateşim vardı hastanede serum takılıyken,suyum gelmişti,arkasından sancılar başlamıştı,hiç sancı sıklığına falan bakmamıştık,ebeler sürekli açılmaya bakmaya galiyorlardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?