- 24 Kasım 2013
- 2.356
- 757
- 148
- Konu Sahibi damlacikolata
Kizlar 1 aylik bi oglum var uyumadigi ve emmedigi zamanlar surekli bi mizirdamasi var yalanci emzik versemmi bilemedim. .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar 1 aylik bi oglum var uyumadigi ve emmedigi zamanlar surekli bi mizirdamasi var yalanci emzik versemmi bilemedim. .
Valla benim oğlum da öyleydi. Biz emzikten sonra biraz rahatladık
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bu gun emzigi denedim ama almiyor agzindan atiyor ne yapicam sasirdim.
canim emzik mutlaka ver derim cok sakinlestiriyor.
sana soyle anlatayim
ogluma yirmi gunlukken vermeye basladim dr lar karsi oldugu icin dr kontrilunde gozonunde tutmadim
derken bir gun yakalandim dr bey biz emzik veriyoruz yakalandik dedim
onun da bebegi oglimdan on gun buyuk demezmi bizim hanimda basedemedi bizde veriyoruz:)
anlayacagin dr lar bile veriyor ki eside dr
emzik candir....
benim oglum sadexe bambinoyu aldi tavsiye wderim
Bu gun emzigi denedim ama almiyor agzindan atiyor ne yapicam sasirdim.
Emzik annenin en buyuk yardimcisi benm kizim beni emzik gibi kullaniyodu meme hep agzinda olsun istiyodu 1.5 ay ugrastim ama tuttu sonunda kolik ti bide bi gaz damlasi vardi onu verdim sonrada emzigi ole ole alisti kullan benceKizlar 1 aylik bi oglum var uyumadigi ve emmedigi zamanlar surekli bi mizirdamasi var yalanci emzik versemmi bilemedim. .