Yalanci emzik

damlacikolata

cennet kokusu getirdin bize..
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2013
2.356
757
148
Kizlar 1 aylik bi oglum var uyumadigi ve emmedigi zamanlar surekli bi mizirdamasi var yalanci emzik versemmi bilemedim. .

Kizlar 1 aylik bi oglum var uyumadigi ve emmedigi zamanlar surekli bi mizirdamasi var yalanci emzik versemmi bilemedim. .

Valla benim oğlum da öyleydi. Biz emzikten sonra biraz rahatladık

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canim emzik mutlaka ver derim cok sakinlestiriyor.

sana soyle anlatayim
ogluma yirmi gunlukken vermeye basladim dr lar karsi oldugu icin dr kontrilunde gozonunde tutmadim
derken bir gun yakalandim dr bey biz emzik veriyoruz yakalandik dedim
onun da bebegi oglimdan on gun buyuk demezmi bizim hanimda basedemedi bizde veriyoruz:)
anlayacagin dr lar bile veriyor ki eside dr

emzik candir....

canim emzik mutlaka ver derim cok sakinlestiriyor.

sana soyle anlatayim
ogluma yirmi gunlukken vermeye basladim dr lar karsi oldugu icin dr kontrilunde gozonunde tutmadim
derken bir gun yakalandim dr bey biz emzik veriyoruz yakalandik dedim
onun da bebegi oglimdan on gun buyuk demezmi bizim hanimda basedemedi bizde veriyoruz:)
anlayacagin dr lar bile veriyor ki eside dr

emzik candir....

benim oglum sadexe bambinoyu aldi tavsiye wderim

Dogumdan once bir suru emzik geldi hediye bambinoda var hepsini denedin tek tek ama atiyo agzindan...ugrasiyorm o kadar ama almio

Bu gun emzigi denedim ama almiyor agzindan atiyor ne yapicam sasirdim.

Bir çok kişi onaylamıycaktır ama ben emziği hafif tatlandırarak alıştırdım. Oğlum da hiç almak istemedi çünkü. Hatta tam olarak alıştığında neredeyse 6 aylıktı. Ben oğlumu babasına bırakıp tuvalete bile gidemiyordum. Emzikten sonra biraz durmaya başladı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bize emzik agiz yapisini bozar diye ogrettiler okulda.ama dogrusunu kullaninca bisey olmaz .ortodontik damak yazan modellerden kullan bence ver gitsin. Ben hastanede ilk gun verdim 2 yasinda da kestim.bisey de olmadi damagina.bebek emmek ister.icguduyu tatmin edecek.dishekimi seval.yine de kendin bilirsin

kesinlikle chicco. çevremde bir kaç arkadaşımın bebeği de chicco yu kabul etti:13:

Emzik annenin en buyuk yardimcisi benm kizim beni emzik gibi kullaniyodu meme hep agzinda olsun istiyodu 1.5 ay ugrastim ama tuttu sonunda kolik ti bide bi gaz damlasi vardi onu verdim sonrada emzigi ole ole alisti kullan bence

Ben yurt disinda yasiyorum birthday süredir. Burda hastaneden çıkarken emzik veriyorlar ve buna aliştirin ve aşçıya gelirken mutlaka emzikle gelin diyorlar... Benim bebeğim yok henüz ama ben de sağlıksız olduğunu düşünmüyorum

ben oglumda 1 ay kadar bekliycektim..internette oyle okumustum cunku...sonra komsumuz 1-2 hafta sonra dedi cok zorlanirsin ve agzina emzik..su en zararsiz olanlardan hediye etti hatta..bir dahaki bebekte insaAllah kismet olursa dogdugunda agzina emzik vericem :D

ben de emzik sevmem annemler bebeğime emzik verdikleri önce kızdım sonra bebeğim attığı için sevinmiştim ama 3. ayınlarında annem alıştırdı ve biraz olsun rahatladık. Alıştırmanızı öneririm ağladığı zaman ağzına verin bir mümdet sonra bebekte alışıyor.

benim oğlumda almıyodu emziği hatta verince öğürüyodu meğer soğuk diye istemiyomuş ağzımda biraz ısıtıp verdim bende alışıverdi.

Bence hiç düşünmeden hemen ver. Emzik gibisi var mı? Ben daha hastanedeki 2.gün emzik vermiştim. 7.aydan sonra dişler çıkmaya başlayınca bıraktı da eski günleri arar oldum. Hiç dert etme bence hemen ver. Hatta diye bir yazı da yazmıştım blogumda.

Son düzenleyen: Moderatör:
İki çocuğumda 4,5 aylıkken alıştılar emziğe. Anneyi emzik olarak kullanan bebekler için bir oyalanma işte.iki yaşına kadar zararı olmaz diye düşünüyorum

Bence emzik aliyosa hemen wer bekleme biz hastaneden gelir gelmez verdik hemen aldi bnce bekleme sende cok rahat edersin dene gor

Arkadaslar yorumlariniza tesrkkur ederim hepinizin..oglum acken emzik aliyor sadece emip emip atio...
Zorla vermeye calisinca midesini bulandiriyor..bi kac tane emzik alio denedim ama ise yaramadi..

Ben awent verdim chıcco yu almamıştı çünkü çok büyük rahatlıkmış gerçekten benim oğluşum 4 aylıkken alışmıştı

Back
X