siz resmen bermuda şeytan üçgeninin tam içine düşmüşsünüz..
eşiniizin gidip anlatmaması gerekiyordu ablasına. iş büyümüş resmen.
eltinizde size gelip şimdi neden eşine söyledin diyecek...
bu işler adamı geriden şişler ..:zor işler..
arkadaslar çok kotuyum! size durumu kisaca özetlicem : benim bi eltim var on senelik evli ben alti aylik evliyim onlara hep masum rolu oynuyor hepsi ona çok guveniyordu. ama hep gelip bana gizli gizli negatif enerji veriyodu aileyi falan kotuluyodu ve bana diyodu bunlarin yuzune yalandan gulcen onu istiyolar diyodu. bende dayanamadim e$ime anlattim ama oda gitti ablasina falan anlatti sonunda eltimle gorumcem konusmuslar bugun. eltim soyledigi herseyi inkar etmis!!!!!!!! yani burda yalanci yerine geçen benim! neyseki e$im bana çok guveniyor ama gorumcemle konustum bana diyo kim ne dediyse desin yuzde 50 bizim için ikinizde suçlusunuz yada ikinizde suçsuzsunuz diyor. eltim daha hem suçlu hem guçlu yuzlesmek istiyormus. bende istiyorum ama gene inkar edecek çok tehlikeli çok iki yuzlu bi insan aglamis soylemis kendini masum yerine koyuyo napcam ben ya. iyiki esim bana guveniyo yoksa hepten kafayi yerdim. bide daha kurana falan el basmis soylemedim diye! kulaklarimami inancam onun yemininemi. çok sinirlendim!
canım sana söyleyeceğim tek şey arkana bile bakmadan uzak duracaksın böylelerinden...
sildim zaten bitti benim için! ama e$im diyorki abim benim abimdir babam gibidir karisindan bizene diyor ama abimle aramiz iyi olmali diyor bu mumkun degilki karisi kocasini $i$irmekte birebir zaten.
hatanin en buyugu aslinda kocamda! kimseye demicekti
anlıyorum canım evet eşinde gidip hemen söylememeliydi...
o kadın kocasınıda dolduracak .. ister istemez iki kardeşde etkilenecek.. ama eşin bunu başından düşünmeliydi..
haha evet ya ikiside eltimde dermiski yuzde 80 yalan dermis bide yuzde çikardilar ilk okul mezunu olmayla afedersiniz kimseyi kuçumsemiyorum ama yani çok haklisiniz. gorumcemde diyo ben hakim degilim senin gibi hukuk okumuyorum diyor hem boyle diyor hemde lafi sokuyor. allahtan e$im yanimda yoksa çatlayip ölcem. e$imde diyorki yengem kurana el bastigi için ablam ona hak veriyor diyor. birak allahla onun arasinda diyor naparsa yapsin oda çekecek falan diyor ama ben bu laflarla teselli olamiyorum iste. esimde çok sinirli ama napsin.Ya çok üzüldüm..Kumpas diye buna denir zaar..
Böyle karaktersiz bir kadınla kes arkadaşım ilişkini.
Bak bugün böyle yapan,yarın çok büyük şeyler yapar.
Onun gelinliği şurda dursun Allasen.
Görümcenizde hakimlik falan var mı?
Oda ayrı bir hava doğrusu..Yüzde elli haklı haksız falan..Olay yüzdelerle hesaplanacak hale gelmiş.
aman aman kaç kurtar kendini bu kumpastan
hazır eşinizde sizin yanınızdayken
nasıl biri olduğunu az çok öğrenmişsin ...ne bekliyordun evet söyledim demesinimi ne yazıkki bu tip insanların her olaya bir kılıfı vardır zaten ............gözümün içine baka baka yalan söyleyen o kadar insan gördümki şaşırmadım .......sende temkinli ol bundan sonra boşuna kötü olma kimseyle onun yanında konuşacaklarına dikkat et ve mümkün olduğunca mesafe koy şimdi sana cephe alabilir
Sen bu konuyu daha önce de anlatmıştım.Hala hallolmadı mı yahu ?
Benim anlamadığım,aile neden bu olayın ısrarla üzerine gidiyor ?
Farzet 2 elti de yalan söylüyor,2 elti de dedikoducu.
Ne yapacaklar,gelinleri toptan kapının önüne mi koyacaklar ?
Bazen büyükler olayı köpürtmek yerine,üstünü örtmeli diye düşünüyorum.
Ne bu böyle mahkeme gibi,yok kitaba el basmalar,yüzleştirmeler filan.
Ayrıca kusura bakma da hatalar zinciri olmuş.Sen neden eltini dinliyorsun,neden eşine anlatıyorsun,eşin neden ablasına yetiştiriyor ?....Ta başta eltiyi sustursaydın keşke.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?