Benim de yarın adet tarihim 2-3 gündür ben de test yapıyorum başta göremiyorum biraz zaman geçince böyle çizgi cıkıyor
Tüm testler de mi kuruma ciZgisi oluyor onu da anlamadım , inşallah hamileyimdir
Ben az önce başka marka gebelik testi yaptım çizgi filan çıkmadı tek çizgi yani . Ama ilk idrar değil tabi çok acıktı idrar rengim de
Yarın adet günü gerçi de öyle elimin altında diye yaptım , kaç gündür ilk idrarla sonradan hayalet çizgi görüyordum demek ki kuruma çizgisi filan dedikleri şey
Ya gerçekten öyle her seferin de günüm geçmeden yapmıcam diyorum sonra gene kendimi adetten önce test yaparken buluyorum , ve hamile filan da değilimdir yani öyle bi his yok yani içimde de . İstiyorum çok ama . Her an adet olacak gibi bi şey var üstümde
Ya gerçekten öyle her seferin de günüm geçmeden yapmıcam diyorum sonra gene kendimi adetten önce test yaparken buluyorum , ve hamile filan da değilimdir yani öyle bi his yok yani içimde de . İstiyorum çok ama . Her an adet olacak gibi bi şey var üstümde
1 sabah
2akşam
3ertesi sabah
4akşam
Emin olmak için içimde kalmasın diye akşamda yapıyom en doğrusu sanırım sabah erkenden yapılan test yarı koyulaşmışsa kan vercem testlerle yoksa kafayı bozcam varsa koyulaşır yoksada Allah kerim
1 sabah
2akşam
3ertesi sabah
4akşam
Emin olmak için içimde kalmasın diye akşamda yapıyom en doğrusu sanırım sabah erkenden yapılan test yarı koyulaşmışsa kan vercem testlerle yoksa kafayı bozcam varsa koyulaşır yoksada Allah kerim Eki Görüntüle 3237943
Gününüz geçti mi ? Ben bunlara güvenmiyorum artık hayalet çizgi cıktı o kadar bgn adet günümdü ve Şuan adet oldum . Gene olmadı . O yüzden gününüz geçti ise direk kan testi verin geçmediyse bekleyin bu testler çok yanıltıcı